eşim cinselliğe çok düşkündür ama kış geleli bi haller oldu eskisi gibi değil sürekli uyumak istiyor normaldede uyumayı severdi ama cinselliği sollamazdi ama artık uyku ön plana çıktı hergün isteyen adam 10 gün de 1 yetiyo dün gece ben yanaştım kendisine ve red etti çok zoruma gitti çok uykum var dedi döndü arkasını yattı ben de elbet sende isteyip yanıma gelirsin pişman edecem dedim bugün hiç bir şey olmamıs gibi gayet iyiyiz şimdi size sorum gece birşeyler isterse karşılık vereyim mi yoksa kendisinin yaptığı gibi uykum var diyip uyuyayim mi ama çok zoruma gitti
Eşinden şüphelerin yoksa gerçekten de yorgundur bence. Olabilir de normal bir durum. Dönemsel yorgunluk patlamaları yaşayabilir insan. Kısasa kısas yapmaktansa önce sorunu konuşabilirsin. Denedin mi hiç konuşmayı?
Kesinlikle hiç bir şüphem yok konustüm ama yorgunum uykum var diyo ama iş desen aynı iş ama kışın daha fazla yatıyo bu ne uykusu ya
ben buraya telefondan giriyorum ve açık kalmış unutmuşum yani var olupta yazmamazlik etmiyorum yeni gördüm mesajları. Aslında ailece düşkünler uyumaya hiç aklıma gelmemişti bi rahatsızlık olacağı yorumlarınız için teşekkür ederim
yok canım BenIpek sana demedı galıba
Natluss dıye sevdığımız bı üyemız var da şuan cezalı konulara yorum yapamıyor ona dedı altta konuyu okuyor
eşim cinselliğe çok düşkündür ama kış geleli bi haller oldu eskisi gibi değil sürekli uyumak istiyor normaldede uyumayı severdi ama cinselliği sollamazdi ama artık uyku ön plana çıktı hergün isteyen adam 10 gün de 1 yetiyo dün gece ben yanaştım kendisine ve red etti çok zoruma gitti çok uykum var dedi döndü arkasını yattı ben de elbet sende isteyip yanıma gelirsin pişman edecem dedim bugün hiç bir şey olmamıs gibi gayet iyiyiz şimdi size sorum gece birşeyler isterse karşılık vereyim mi yoksa kendisinin yaptığı gibi uykum var diyip uyuyayim mi ama çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?