- 24 Eylül 2010
- 6.090
- 19.849
- 448
Çünkü işinize geldi.Zaten eşime şaşırdım . Söyledim eşime de annem abime yaptığı için yapıyor senin annen yapıyor benim de annem yapsın dedi ses çıkarmadım bende açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü işinize geldi.Zaten eşime şaşırdım . Söyledim eşime de annem abime yaptığı için yapıyor senin annen yapıyor benim de annem yapsın dedi ses çıkarmadım bende açıkçası
Evet sessiz kaldım sadece eşime annem abime yaptı diye yapıyor dedim düğünde yapmayan bir şey torunununda mı yapacak bu yüzden bi beklentim yokAllah aşkına var beklentiniz.Buraya konu açtığınıza göre var beklentiniz.Satır aralarını okuyabiliyorum.Eşinizin de var.Diyemediniz mi eşinize herkes durumuna göre yapar veya yapmaz diye.Tabi ki siz sessiz kalmayı tercih etmişsiniz.
Ailesi yöne kıymetli olur o sebeple çok sevinmeyin. Eşinizin derdi masraflardan yırtmak,ona göre de konuşacak tabi. 40 küsür yaşındaki adamın annesiyle ne yaptınız, yapacaksınız muhabbeti kötü nereden bakilsa.Sevindim sevinmemin sebebi normalde böyle yapmaz ailesi kıymetlidir arkadaşından aldığı gazla yaptı herhlde . Ben eşime de söyledim. Benim annem abime yaptığı için bana da yapacak hem babam için malum olur dedi hemde başka kimsem yok dedi dedim senin annen yapıyorsa benimki de yapsın dedi ses etmedim
Zaten söylüyorum herkesin işine gelir .. ben zamanında yeterince yaptım benim şaşırdığım konu eşimden böyle bir çıkış beklememem..Çünkü işinize geldi.
İyi de ne sizin anneniz ne de eşinizin annesi almak zorunda değil. Eşinizin tavrı çok itici. Emrivaki yapıyor şimdiden, siz de onu destekliyorsunuz gibi. Böyle söylerseniz gerçekten alacaksa da artık içinden gelmez ki sinir eder insanı. Ben olsam ağzıyla hediye isteyene zırnık bile almamZaten eşime şaşırdım . Söyledim eşime de annem abime yaptığı için yapıyor senin annen yapıyor benim de annem yapsın dedi ses çıkarmadım bende açıkçası
Kim kıymetli olursa olsun ben çocuğumu düşünürüm bu saatten sonra eşim için ailesi zaten kıymetli . İlk defa böyle bir çıkışını gördüm şaşırdımAilesi yöne kıymetli olur o sebeple çok sevinmeyin. Eşinizin derdi masraflardan yırtmak,ona göre de konuşacak tabi. 40 küsür yaşındaki adamın annesiyle ne yaptınız, yapacaksınız muhabbeti kötü nereden bakilsa.
Ee duyurmuşsunuz eşinize işte.Beklentiniz var ama.Beklentim vardı hayal kırıklığına uğradım deseydiniz daha başka yorumlar alırdınız.Evet sessiz kaldım sadece eşime annem abime yaptı diye yapıyor dedim düğünde yapmayan bir şey torunununda mı yapacak bu yüzden bi beklentim yok
Anneme al demedim babama malum olur diye annem tabiki yapacağım benim sizden başka kimsem yok destek olayım rahat edin dedi abine yaptım sana da yapacağım dediİyi de ne sizin anneniz ne de eşinizin annesi almak zorunda değil. Eşinizin tavrı çok itici. Emrivaki yapıyor şimdiden, siz de onu destekliyorsunuz gibi. Böyle söylerseniz gerçekten alacaksa da artık içinden gelmez ki sinir eder insanı. Ben olsam ağzıyla hediye isteyene zırnık bile almam
Aynen öyle.Hayal ettim de böyle bir konuşma yapsa eşim kenarda sussun diye çırpınırdım, yok anne hiçbir şey istemeyiz diye bağırırdım herhalde.
Hayal kırıklığına uğrayacak bir durumum yok bir beklentim yok .. eşim annesi ile konuştuktan sonra söyledim annem abime yaptığı için yapıyor dedim ayrımcılık olmasın diye eşimde senin annen yapıyor ise benim ki de yapsın dedi ses çıkarmadım ..Ee duyurmuşsunuz eşinize işte.Beklentiniz var ama.Beklentim vardı hayal kırıklığına uğradım deseydiniz daha başka yorumlar alırdınız.
Doğru söylemek gerekirse eşim ilk defa böyle söyleniyor ailesine arkadaşından aldığı gazla herhlde . Sevindim değerli olduğumuzu söylemesine açıkçası . Yapar yapmaz bilemem ben bu zamana kadar bir şey yapmadığı için düğünümde fln bir beklentim yok açıkçası . Annem abime yaptığı için bana yapacak ..
Yok valla maddi yardım hiç görmedim eşimin ailesinden ama maşallah söz hakları hep vardır yeltenirler yönlendirmeye çalışırlar biz ne yaptık ki ne konuşuyoruz demezler açıkçası ..Aynen öyle.
Bir şey istemenin rahatsız ediciliğinin yanında daha da önemsediğim bir konu var; kimse evliliğim ya da çocuğum üzerinde söz hakkı olduğunu düşünsün istemem açıkçası. Maddi yardım eden aileler bu beklentilere de girerler muhakkak.
Buda senin annenden yapsın demek.eşim annesi ile konuştuktan sonra söyledim annem abime yaptığı için yapıyor dedim
HayırBuda senin annenden yapsın demek.
Altın almaları kıyafet almaları normal.Tutupta eşinizin istemesi abes olmuş.Ne alakası var bir beklentim yok annem abime yaptığı için sana da yardım edeceğim dedi . Bende ses çıkarmadım . Kayınvalidemler destek olmak ister yada istemez bir beklentim yok çünkü hiç bir zaman olmadı ama görümcem mesela sorar eder ona rağmen yok deriz
Kim kıymetli olursa olsun ben çocuğumu düşünürüm bu saatten sonra eşim için ailesi zaten kıymetli . İlk defa böyle bir çıkışını gördüm şaşırdım