Eşim beni şaşırttı

Bir de bunlar hiç yaşanmamış gibi bizi salak yerine koyup konu açıyor , sizce kayınvalidem niye soğuk diye. Evde de böyle sürekli salağa yatıp eşine çemkiriyordur bence, yatağını niye almıyorlar ki çokk şaşırdım dur cimrilerdi di mi, bu konu 5-10 kez konuşulur kabak tadı verir sonra başlar doğum parasını annen verse aslında niye vermiyor ki çok şaşkınım ,aa cimrilerdi di mi bi 55357 kez de bu konuşulur. Bilmiyorum belki kafası cidden almıyordur, zor basıyordur 😅

Bir de bunlar hiç yaşanmamış gibi bizi salak yerine koyup konu açıyor , sizce kayınvalidem niye soğuk diye. Evde de böyle sürekli salağa yatıp eşine çemkiriyordur bence, yatağını niye almıyorlar ki çokk şaşırdım dur cimrilerdi di mi, bu konu 5-10 kez konuşulur kabak tadı verir sonra başlar doğum parasını annen verse aslında niye vermiyor ki çok şaşkınım ,aa cimrilerdi di mi bi 55357 kez de bu konuşulur. Bilmiyorum belki kafası cidden almıyordur, zor basıyordur 😅
Ben de bu konu niye hortlayıp duruyo diyorum ahshshdh.

Hamileyken annem bana 2000 Euro gibi bir para vermişti bebeğin ihtiyaçları için. Kayınvalidem de bebek doğduktan sonra bohça yapıp bebek eşyaları getirdi. İkisi de gücü yettiğinde ellerinden gelenin en iyisini yaptığı için ikisine de çok teşekkür ettik ve konu kapandı. Ne annem kayınvalidemin ne yaptığını biliyor ne kayınvalidem annemin.
Evet beklentiniz var ve bir şey söyleyeyim mi yapmak zorunda değiller. Siz kendiniz çocuğun her şeyini almakla yükümlüsünüz.
Onların torunları olduğu için gönlünden geçerse keyfi gelirse yapar. Siz böyle yaparsanız da hiç keyfi gelmez.

Back
X