Eşim beni sevdiğini söylüyor ama yalnız bırakıyor,hep yalan söylüyor.

Yalanlar söylüyor ve sizi evden kovmuş, balık baştan kokmuş aslında. Küçük bir çocuk gibi her tartışmada ağlayarak elde etmeyi öğrenmiş sanki.

Seni ilk kez evden kovduğunda her şeyi kafanda bitirip boşanmalıydın. İnsan birine körkütük aşık olsa bile gurur denen bir şey var sonuçta. Ve bu gibi konularda gurur, aşktan daha önde olmalı.

İşte ilk kez evden kovulup geri döndüğün için ve adamın üzerine haddinden fazla düştüğün için adamda seni kaybetme korkusu yok.

Son kez konuşup resti çek, kararlı olduğunu görsün. Değişmiyorsa ( ki bence öyle olur) ayrıl. Seninle vakit geçirmekten kaçan biriyle neden evli kalasın ki? Onun yerine bekar ol, çok daha iyi.

Eski sevgilimi hoşuma gitmeyen davranışları vardı. Defalarca uyarmama rağmen bu hareketlere devam etti. Hem bu yüzden hem de ilişki için yeterli çabayı göstermediği için ondan ayrılmıştım . Bana değişeceğini söyledi. Ben ise belli yaştan sonra kimsenin değişmeyeceğini söyledim ve barışmadım. İlk başta ayrılık çook zordu ama sadece birkaç ay geçtikten sonra bile " iyi ki" demeye başlamıştım.

Dikiş tutmaz bundan koca olmaz.

Sen istedigin kadar cabala bu tür adamlar düzelmez boşa gitsin ömrünü çürütme çocukda yok şanslısın hayatını mahf etme

Ömrünüzü heba etmdyin böylesi için, kazara (!) hamile falan kalmadan tamamen ayrılın

Birinin size karşı duygularını öğrenmek istiyorsanız sözlerine değil size nasıl davrandığına siz de hangi duyguları tetiklediğine bakın.

Eşiniz sizi maalesef sevmiyor. Seven böyle asla yapmaz. Evden kovuyor ama seviyor, sizinle vakit geçirmek istemiyor ama seviyor? Yapmayın kandırmayın kendinizi. Bakın herkes gezmeyi sevmeyebilir benim eşimde hiç sevmez yani planı program adamı değildir gezme konusunda ben söylediğim zaman ama asla geri çevirmez. Ama benimle gitmediği eğlenceye bir başkasıyla da gitmeyi planlamadı asla. O yüzden siz iyice bir düşünün bırada yazılanları… hakkınıza hayırlısı.

Şaka gibi şaka yapıyor galiba size gitmeler gelmeler evi ter etmeler neresi iyi bu evliliğin yada iyi diyerek siz bize şaka yapıyorsunuz gittiği an bitmiş arkadaşlarım dediği an bitmiş keşke evlenmeyip sevgili kalıp arada özleyince gorusseniz oda arkadaşları vs gezse bu iş böyle yürür ancak zaten öyle yürüyor

Ergen gibi agalayip kapilarda mi yattı cidden, çok mu yaz dizisi izlemiş, öğkkk

Sevmiyor, kandırma kendini, ha sen israrciysan sevdiğine eminsen, farklı düşünüyoruz sevgi konusunda... Sizin ki alışkanlık.

Bu terbiyesizi hala koca diye nikahında mı tutuyorsun sen? Adam ruh hastası ağlayıp zırlamasından belliymiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…