- 16 Temmuz 2023
- 7.355
- 19.365
- 178
- 30
- Konu Sahibi Sultanss_000
-
Seni ilk kez evden kovduğunda her şeyi kafanda bitirip boşanmalıydın. İnsan birine körkütük aşık olsa bile gurur denen bir şey var sonuçta. Ve bu gibi konularda gurur, aşktan daha önde olmalı.Eşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
Eski sevgilimi hoşuma gitmeyen davranışları vardı. Defalarca uyarmama rağmen bu hareketlere devam etti. Hem bu yüzden hem de ilişki için yeterli çabayı göstermediği için ondan ayrılmıştım . Bana değişeceğini söyledi. Ben ise belli yaştan sonra kimsenin değişmeyeceğini söyledim ve barışmadım. İlk başta ayrılık çook zordu ama sadece birkaç ay geçtikten sonra bile " iyi ki" demeye başlamıştım.Ayrılmaya çalıştığımda tam bitirdim dayanamıyorum diyorum bana sarılıp bırakma beni diye ağlıyor ve sözler veriyor sonrasında hep aynı senaryo yanımda da olmuyor yalnız hissettiriyor beni de bırakmıyor
Bu durum bana zarar veriyor.
Dikiş tutmaz bundan koca olmaz.Eşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
Sen istedigin kadar cabala bu tür adamlar düzelmez boşa gitsin ömrünü çürütme çocukda yok şanslısın hayatını mahf etmeEşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
Ömrünüzü heba etmdyin böylesi için, kazara (!) hamile falan kalmadan tamamen ayrılınEşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
Birinin size karşı duygularını öğrenmek istiyorsanız sözlerine değil size nasıl davrandığına siz de hangi duyguları tetiklediğine bakın.Eşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
Bu terbiyesizi hala koca diye nikahında mı tutuyorsun sen? Adam ruh hastası ağlayıp zırlamasından belliymiş zatenEşimle 4 senedir sevgiliydik,2 senedir de evliyiz toplamda 6 senedir beraberiz.Eşim çok iyidi bana karşı kaybetme korkusu vardı her tartışmamızda ağlardı kıyamazdım barışırdık, evlendiğimizde ise benimle hafta sonunu bile geçirmez oldu sürekli arkadaşlarıyla seni her gün görüyorum beraberiz diyor ama hafta içi çalışıyor bir pazar günü olduğu için beraber vakit geçirmek istiyorum.Eşim hep söz veriyor ama tutmuyor ve bana karşı çok yalan söyler çok şahit olduk ama beni çok sevdiğini biliyorum evliliğimizin 1 senesinde tekrar tartıştık ve evi terk edip 3 gün gelmedi beni yalnız bıraktı mesaj atarak ailemin evine gitmemi evi boşaltmamı istedi ben çok üzüldüm ağlayarak eşyalarımı alıp çıktım evden ve asla arayıp yazmazdım engellemedim de o da yazmadı ben boşanma açtım dayanamadım bu duruma o da açtı bana kendime yeni hesaplar açtım tatile gittim hep mutlu resimler paylaşıyordum ama hee akşam eve gelince ağlardım bu durumuza bende seviyordum özlüyordum ama asla yazmadım ve bittiğini düşündüm kendi önüme baktım ve 2 ay ayrı kaldık benim resimlerime bakmış mesaj attı özlediğine dair ben asla cevap vermedim beni paylaştı sevdiğine dair bizim eve geldi işe gitmedi 1 haftadır arabayla bizim kapının önünde uyuyordu seni almadan gitmem falan ağlıyordu ben 1 şana verdim ve çok sevindi sarıldı hiç bırakmadı 2 haftadır çok iyi hep yanımdaydı hee pazar ve işten erken gelirdi beni el üstünde tutardı ama 2 hafta şimdi tekrar eskisi gibi umursamıyor yalnız eğlenmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama çok soğuk aramalarıma bile dönmez oldu ben çok bunaldım napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?