• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmediğini soyledi

Merhabalar,

Açıkçası derdimi paylaşıp akıl almak için kaydoldum ve aranıza katıldım. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemde olduğumu belirtmek isterim.

4 senelik evlilik, 3 yaşında bir çocuğum var. Kotu bir dönem sonucu, çocuk sorumlulukları ile birlikte birbirimizi çok yiprattik.

Ve eşim bana artık beni sevmediğini, karı koca ilişkisine dair herhangi birsey hissetmediğini söyledi.

Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi. Ben bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde kendimi çocuğumun önüne koymakla suçladı beni.

Boşanmak istemiyorum, nasıl dagildiysa toparlasin istiyorum ancak eşim hiç ümidi olmadığını söylüyor.

Bizi bırakıp gidemezmis, sorumlulukların farkindaymis ancak bana eskisi gibi hissetmesi mümkün değilmiş.

Başka birinin olmadığından eminim, o konuda bir şüphem yok.

Ne yapmalı, nasıl ilerlemeli gerçekten bilmiyorum
"Ev arkadaşı gibi yasayalim" in acilimi "sen benim yemegimi yapmaya, camasirlarimi yikamaya devam et, ben de hayatimi yasayayim"

Kopruden once so'n cikis, bir uzman bulun derim.

Aynı evin içinde arkadaş gibi yaşayalım demek hem karnım doysun hem pastam dursun demek bana göre. Kadınların çoğu şeye katlanma mekanizması yüksek olduğundan siz evim yuvam deyip bir köşede yaşayacaksınız ona göre, o da istediği fındıkları kırabilecek. Siz bir şey dediğinizde biz zaten bu konuyu konuştuk, çocuk için bir aradayız diyecek. Siz kendisine empati yapmayı teklif edip ben aynı şeyi yapsam olayına girseniz namus muhabbetine girecek. Net.:KK14:

Merhabalar,

Açıkçası derdimi paylaşıp akıl almak için kaydoldum ve aranıza katıldım. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemde olduğumu belirtmek isterim.

4 senelik evlilik, 3 yaşında bir çocuğum var. Kotu bir dönem sonucu, çocuk sorumlulukları ile birlikte birbirimizi çok yiprattik.

Ve eşim bana artık beni sevmediğini, karı koca ilişkisine dair herhangi birsey hissetmediğini söyledi.

Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi. Ben bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde kendimi çocuğumun önüne koymakla suçladı beni.

Boşanmak istemiyorum, nasıl dagildiysa toparlasin istiyorum ancak eşim hiç ümidi olmadığını söylüyor.

Bizi bırakıp gidemezmis, sorumlulukların farkindaymis ancak bana eskisi gibi hissetmesi mümkün değilmiş.

Sizi uzmek istemem ama benim burada okudugum bu tarz konularin buyuk cogunlugunda sonunda aldatma cikiyor. Bu kadar emin olmayin derim.

Ben çift terapisinden önce sizin bir terapi sürecinden geçmenizi öneriyorum. Çünkü çift terapisi bir defa karşıda şu algıyı yaratıyor ''suçu hala bende buluyor''. Siz kendinizde baş edemediğiniz kontrol altına alamadığınız şeylerle bir yüzleşin, biraz eşinizden nötrleşin ona tepkisiz nötr davranın. Bırakın yanınızda yatmasın bırakın başka odada otursun ama bir alan açın önce . Sizdeki farklılıkları gördükçe değişeceğini düşünüyorum ben, umutsuz görmedim durumunuzu zira gitmek isteyeni cocuk bile tutamıyor. Bu arada dişil enerji meditasyonlarıda öneriyorum size. Ekonomik gücünüz çerçevesinde bakım yağları ile sakral çakranızı dengeleyin bakalım bir. Ama önce siz gidin. Enerjiniz, ona olan kızgınlıgınız kırgınlıgınızın sisi dağılınca bence size gelecek ve hatta belki çift terapisine yanaşacak. Belki de terapi sürecinden sonra siz onu istemeyeceksiniz. Ben düzeleceğinizi düşünüyorum Allah kolaylık versin:KK36:

Kendinize bu kötülüğü yapmayın adam sizin hayatınızı bağlıyor siz onunla evli kaldığınız müddetçe hayatınıza birini alamazsınız çamaşır bulaşık temizlil yemek çocuk sorumluluğuna devam. Temiz ütülü gömlekleri giyip başka aşklarının yanına gidecek .birini mutlaka hayatına alacak siz hesap sorduğunuzda da biz böyle devam etmekte anlaştık diyecek. Elinin altında hizmetçi olarak kullanacak sizi. Beni istemeyeni hiç istemem.

Sevmiyorsa boşansın,ne duruyor?
Ayrılmak demek maddiyat demek tabi. Şimdi cebinden varsa evin yarısı çıkacak,varsa arabanın yarısı çıkacak. Nafaka verecek,çocuk velayetiyle uğraşacak. Bir sürü iş. Onlarla uğraşmamak için boşanalım da demiyordur.

adama bak ya
sana yok sevgim bitti şöyle böyle diyerek duygusal beklenti içine girme mesajı verecek
ama bi yandan çamaşırı yıkanacak, önüne yemek konacak, sıcak bi evi olacak düzeni bozulmayacak
eeh yarın öbür gün başka birine de yönelmeye başladığında sizin bundan rahatsız olmaya hakkınız olmayacak
ya çok şark kurnazı hareketler bunlar akıllıya bak
tabi şimdi boşansa yeni ev kurma var, nafaka var, toplumda boşanmış yaftası yeme var (boşanmak çok
normal onu kastetmiyorum akraba eş dost çevre konuşacak acaba neden boşandı vs diyecek)
adama bak yaa
işine gelir mi bunun boşanmak gelmez tabi
siz gayet doğrusunu söylemişsiniz gurursuz gibi sizi sevmeyen adamla aynı evde yaşamak ne münasebet
siz bu teklifi kabul etseniz ve yarın öbür gün siz de başka adama yönelseniz ne namusunuz kalır ne şerefiniz
her lafı etmeyi kendinde hak görür
demez ki ben bu kadına artık sevgi vermiyorum duygusal ve cinsel anlamda tatmin etmiyorum diye

Bence evlilik terapistine gitmeyin boşanın. Evlilik terapisti size aşık etmeyecek. Evlilik terapisi birbirini seven ama sorun yaşayan çiftler için. Ayrıca gururunuza dokunmuyor mu bu durum? Kurtarıp ne yapacaksınız yani. Ayrıca hayatında biri yoksa bile aklında düşündüğü biri olabilir çok güvenmeyin :)

Böyle hemen çocuk yapmak ilişkileri yıpratıyor bence. Zaten ilk evlenince kadın olsun erkek olsun farketmez bekar hayatıyla evlilik hayatını ister istemez kıyaslayıp bir bocalama dönemi yaşıyor illa ki. Bir de bu sürece çocuk yapmak çok yıpratıcı oluyor onun sorumluluğuyla birlikte. Eşinin burda yaptığı saçmalık ama direkt olarak boşanmayı önersin madem öyle yaşayalım ne demek.

Adam kurnazca demiski ; dur kenarda yemegimi yapmaya, donumu yıkamaya devam et. Ben de seni sevmediğim için bekar gibi yaşayayım. Yol ver gitsin, kendi çocuğunu üstün tutsaydi da bir akıl karismasiyla cocogunun annesini böyle uzmeeydj.

Uzun zamandır suren tartışmaların tahammulsuzluklerin kavgalarin sonucu diyelim. Hepsi benden birşey götürdü diyor. Ben de farkındayım kendimde değiştirmem gerekenleri ona da söylüyorum bunu.

Çift terapisine zor bela ikna oldu ama bir işe yaramayacagini düşünerek. Sonuçta bunu düşünerek oraya gitmenin manasi var mı iyi gelir mi?
Önce çok kırmışsınız eşinizi, hiçbirinde gönlü alınmamış, zamanla soyutlamış kendisini korumak için ve soğumuş zamanla tabi, hiç bir şey için geç değil. Siz önce kimseyi değiştiremeyeceğinizi kendinize kabul ettirin, ve birbirinizi farklılıklarınızla beraber kabul ederek sevmeyi deneyin, sonrası saygı ve sevgide gelir elbet

Sevmiyorum diyen adam kendini kapının önünde bulur o kadar.
Yürüsün gitsinler

Merhabalar,

başka birinin olmadığına nasıl emin oldunuz? ben var diye düşündüm yazdıklarından yola çıkarak.

Merhabalar,

Fazla emin olma. Başka biri vardır.

Maalesef sevgi bitince tamiri pek olmuyor ilişkilerin. Çift terapisi sadece seven çiftlerin arasındaki anlaşmazlıkları çözen bir şey, sevmeyen insanı sevmeye ikna eden bir şey değil yani.
Ama sırf sorumluluklar için aynı evde ev arkadaşı olmak da, seven tarafa çok acı veren bir şey. Umarım bir yolunu bulursunuz 🙏
Buna ben de katiliyorum. Sevgisi biten birine terapist ne yapabilir? Simdi aldatmiyorsa bile ilerde aldatmanin yolunu yapiyor. Sonra diyecek ki zaten arkadas gibiyiz evde benim de ihtiyaclarim var. Sonra o diger kadin evlenmek isteyene kadar sizle takilacak sonra size tekme ve beyimiz yeni hayatina tertemiz sayfayla merhaba. Bastan tekmeyi vurun gitsin bari ilk o aldatti veya gitti terketti diye icinizde kalmaz gururunuz kirilmaz.

Eveet hanımlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Belki birilerine örnek olur diye yazıyorum.

Beni aldatmıyor ona eminim yazmışım bir de salak gibi :) size yazdığım mesajını üzerinden 3 ay geçtikten sonra boşandık.

Ve yaklaşık 10 senedir ortak arkadaşımız olan bir mahlukla birlikteliği varmış. Kadın da aynı dönem boşanmış ancak mevzuları ortaya çıkmasın diye herkesten saklamış

Hala beraberler olabildikleri kadar :)

Velhasıl; gelecek elbet bunların cezasının çekileceği günler.

Samimiyetinize teşekkür ediyorum canım kadınlar ❤️ Allah hepimize güç versin ne zaman ne yaşanır bilinmiyor.

Merhabalar,

Bu ne böyle...Bekar gibi yaşayalım ama aynı evde ...Böyle birşey olabılır mı yaa...

İnsanlar bosandıktan sonrada cocukları ıcın sorumluluklarını yerıne getırıyorlar hanımefendi...

Ben seni istemiyorum,sevmıyorum diyen birine lütfen çaba gösterelim demek bataklıkta kulaç atmaya benzer...

Duygularında samimi olmadıgını ve amacının sizi böyle süründürmekten zevk aldıgını dusunuyorum nedense...Egosunu tatmın edıyor cunku sizin ayrılmak ıstemedıgınızı net bılıp,etrafınızda dolanmanızdan hoşnut çünkü...

Karşınıza alıp ; aslında düşündüm de sende haklısın..Sana karşı aslında benimde hislerimin aynı senin ki gibi oldugunu anlamaya basladım...Bence boşanalım ve zaten sorumluluklarımızın farkındayız...Hakim zaten nasıl olması gerektıgının kararınıda verecek...Aynı evde yasamak mantıksız bence ıkımızde kendı hayat yolumuzu cızelım...

Konusmasını yapacak cesaretınız varsa ve sayet hislerimde haklıysam ki çok eminim harbiden sevmeyen adam direkt o evden kaçmak ister net...Bence o zaman bu sazan balığı oltaya gelecek ve sizde sayet gelırse oltaya onu ondan beter edersınız...

Bu bır oyunsa eger sıze karsı yapılan diyecek kı yok ya san kı son gunlerde bısıler duzelmeye basladı gibi hemen o yola gırmeyelım falan..
Neden bılıyormusun senı kaybetmekten korkacak ve köpek olacak...

Ben bu sekılde dusunuyorum...Burnuma manipülatör kokuları geliyorr..:bicak:

Back
X