Esim beni sevmiyor bence

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Bu yabancı gibi yaşamalara çözüm bulamıyorum ben. Sadece ama sadece mutlu olmak icin evlenmistim. Elinden düşmeyen pc bile umrumda değil mazur görürüm sürekli benimle ilgilenecek degil ya. Ama bu tartışmalarda sonuca varamayip tamamen susup kendi icimizde konuşmamız yıpratıyor beni. Halbuki böyle yapma tahammülüm yok demiştim. Hala aynı kusmeler, soğuk yapmalar. Yıpranıyorum fazlasıyla..

Seven insan karısının gönlünü yapmadan durabilir mi?

Mevzu ne? Neler yasandi? Su an aklinizdan gecenleri kagida dokmussunuz. Iyi guzelde.. ben bisey anlamadim desem?

Şimdi bende tartışmadan sonra tableti alır kendimi bi odaya kapatırım genelde. Hamlelikten sonra ara ara ağlama krizlerine girdiğim anları saymazsak. Bende eşimin gönlünü yapamam çoğu zaman. Bi şey diyesim gelmez. Çnkü çok kırılmışımdır kızmışımdr. İnsan eşine böyle mi eder böyle mi yapar demeyin. Her insanın farklı bi karakteri var. Eşinizi kendi dünyasına göre değerlendirin

Bizde kısır döngü oldu ama bu. Gidiyim de gönlünü yapayım hic mi demez bi insan? Her tartışmada aynı kuslukler. Hoslanmadigimi belirttim bide.

Mevzu ne? Neler yasandi? Su an aklinizdan gecenleri kagida dokmussunuz. Iyi guzelde.. ben bisey anlamadim desem?

Ufak bi tartışma bile yetiyor kusmemize nedenleri tek tek saymayayım

Bende sevmiyorum böyle şeyleri. Ama bu karakter meselesi. Benimde sozlum yillardir ayni. Kizdigı sinirlendigi konuda küs kalır. Uzatir konuyu. Bende kirilirim belki ama kendi siniri geçene kadar inat eder hic gelip bir gonlunu alayim demez.
Ben de hep soyledim guzelce anlattim ama yok böyle degismiyor. Sevdigim icin kabul ediyorum tabiki. Ama suan mesela kavga etmistik bu konu hakkinda. Insallah bu son olur.

Evlenmeden önce ayrı yerdesiniz ya batmıyor o konusmama süresi kendini oyalayabiliyosun suratını görmüyorsun. Ama ayni evdeyken cok koyuyor bu yabancılık haberin olsun. Sevgi anlamını yitiriyor soğumaya başlıyorsun seni uzdugü icin.

Ben beni nazlamayan adamla çıkmam bile , sen bir de evlenmişin.
Ne diyelim ki.
Çok şımarmış , toto arşa gelmiş.

Ben beni nazlamayan adamla çıkmam bile , sen bir de evlenmişin.
Ne diyelim ki.
Çok şımarmış , toto arşa gelmiş.

Simartacak ne yaptım bilmiyorum ki. Karşılıklı inatlasiyoruz. Nasıl akillanir sizce?

Aslında biz ayni evde de yasadik bkr süre. Dip dibe olunca hep üstüme düşer. Hic küs kalmaz uzatmaz kavga etmez. Degisik.

Aslında biz ayni evde de yasadik bkr süre. Dip dibe olunca hep üstüme düşer. Hic küs kalmaz uzatmaz kavga etmez. Degisik.
Bizde de öyleydi tatlım evlenmeden once. Yanyana hic kiyamazdi. Evlenince bi doyum oluyor haliyle. Ben de inanmazdim yanyana süperdik ama ne umdum ne buldum.

Bizde kısır döngü oldu ama bu. Gidiyim de gönlünü yapayım hic mi demez bi insan? Her tartışmada aynı kuslukler. Hoslanmadigimi belirttim bide.
Senin yapacağın hiç umursamaz davranmak.kusluk olduğunda hiç onu takmadan kendi hayatına bak.senin böyle olduğunu gördüğünde nasıl gönlünü alır görürsün.dene bak bunu.

Birbirinize zaman ayırın, dışarı çıkın bir yerde kahve için, erotik iç çamaşırı al (internette fantezi çamaşır diye arat orda bulursun), eşinle başbaşa tatile çık (deniz suyu hâlâ sıcak ve oteller ucuzladı illâ ki çok yıldızlı pahalı bir otel olması gerekmiyor, apart otel de olabilir), oturma odanızda TV olmasın. Bunları yap düzelir. Ama yaparsan düzelir.

Yapıcağın şey belli.
Bu küslükler sırasında normal davranıcaksın. Herşey normalmiş gibi, kimse kimseye tavır yapmıyomuş gibi. Ona yakınlaş demiyorum o zaman yaranmaya çalıştığını zanneder. O ince çizgiyi koru. Takma küslüğünü ama o yokmuş gibi de davranma. Herşey normal seyrinde senin için bir değişiklik olmadığı mesajını ver. İşlerini yap, gülümse surat asma, soru sor, cevap vermezse bozulma hiç ısrar da etme geç diğer odaya başka bişeyle ilgilen sonra yine yanına git basit şeylerden konuş. Kendi stabil düzenini sürdür yani. O zaman bu tripler eşine gereksiz gelmeye başlayacak. Kendi kendine farkedecek çocukluk ettiğini. Sen tavır yapmaya yapmaya o da yapmayacak. Bak görürsün.
Senin çözümün kesinlikle bu.
Ekstra jestlere ve evlilik kurtarma çabalarına girme sakın. Bunlar onu şımartabilir. Çocuk eğitir gibi eğiteceksin eşini. Nasıl çocuklar istediği bişey olsun diye ağladığında anne tepki vermedikçe ağlama silahını kullanmayı bırakıyorsa, sen de onun bu silahını elinden alacaksın. "Haa bak demek ki ben tribe girince hiç kendini üzmüyo, bozmuyo, çabalamıyo, aynen devam ediyo benim hanım" diyecek. Bırakacak o ayakları

benim eşim beni seviyorda aşık olmadıgını görüyorum bende ona aşık değilim öyle sorun değil ama aşık oldugunu bilsem bu benı mutlu ederdı sevınırdım dogrusu sevıyorum aşıgım dıyor ama gözler kalbin aynasıdır derler problem mi hayır tartısıyor myuz annesıne yakın tasındıgımızdan berı sık sık surat asmalarından eve gelınce yaslı dedeler gıbı somurtmasından ılgısızlıgınden bıktım evet bı tatlı söz bı hoş bakısı yok romantıklıgı yok ama ıyı bır ınsan iyi bi baba bu bana yetıyor.

küslüklerden sonra üstüne düşme , kendisi konuşmuyorsa sen onla hiç konuşma isterse bu iki ay sürsün
ben burada kadınları anlamıyorum ben küslüğe dayanamıyorum o küsünce ben de mecbur kocamın her dediğini yapıyor her lafını alttan alıyorum demelerine şaşırıyorum
kadın sen misin o mu

Simartacak ne yaptım bilmiyorum ki. Karşılıklı inatlasiyoruz. Nasıl akillanir sizce?
Ben anlamadım. Siz de aynısını yapıyormuşsunuz ama.

Kendiniz de trip atıp, kabuğunuza çekiliyorsanız, "o gelsin benim gönlümü alsın" ne kadar haklı bir talep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…