Bizde kısır döngü oldu ama bu. Gidiyim de gönlünü yapayım hic mi demez bi insan? Her tartışmada aynı kuslukler. Hoslanmadigimi belirttim bide.Şimdi bende tartışmadan sonra tableti alır kendimi bi odaya kapatırım genelde. Hamlelikten sonra ara ara ağlama krizlerine girdiğim anları saymazsak. Bende eşimin gönlünü yapamam çoğu zaman. Bi şey diyesim gelmez. Çnkü çok kırılmışımdır kızmışımdr. İnsan eşine böyle mi eder böyle mi yapar demeyin. Her insanın farklı bi karakteri var. Eşinizi kendi dünyasına göre değerlendirin
Mevzu ne? Neler yasandi? Su an aklinizdan gecenleri kagida dokmussunuz. Iyi guzelde.. ben bisey anlamadim desem?
Bende sevmiyorum böyle şeyleri. Ama bu karakter meselesi. Benimde sozlum yillardir ayni. Kizdigı sinirlendigi konuda küs kalır. Uzatir konuyu. Bende kirilirim belki ama kendi siniri geçene kadar inat eder hic gelip bir gonlunu alayim demez.
Ben de hep soyledim guzelce anlattim ama yok böyle degismiyor. Sevdigim icin kabul ediyorum tabiki. Ama suan mesela kavga etmistik bu konu hakkinda. Insallah bu son olur.
Ben beni nazlamayan adamla çıkmam bile , sen bir de evlenmişin.
Ne diyelim ki.
Çok şımarmış , toto arşa gelmiş.
Evlenmeden önce ayrı yerdesiniz ya batmıyor o konusmama süresi kendini oyalayabiliyosun suratını görmüyorsun. Ama ayni evdeyken cok koyuyor bu yabancılık haberin olsun. Sevgi anlamını yitiriyor soğumaya başlıyorsun seni uzdugü icin.
Bizde de öyleydi tatlım evlenmeden once. Yanyana hic kiyamazdi. Evlenince bi doyum oluyor haliyle. Ben de inanmazdim yanyana süperdik ama ne umdum ne buldum.Aslında biz ayni evde de yasadik bkr süre. Dip dibe olunca hep üstüme düşer. Hic küs kalmaz uzatmaz kavga etmez. Degisik.
Senin yapacağın hiç umursamaz davranmak.kusluk olduğunda hiç onu takmadan kendi hayatına bak.senin böyle olduğunu gördüğünde nasıl gönlünü alır görürsün.dene bak bunu.Bizde kısır döngü oldu ama bu. Gidiyim de gönlünü yapayım hic mi demez bi insan? Her tartışmada aynı kuslukler. Hoslanmadigimi belirttim bide.
Simartacak ne yaptım bilmiyorum ki. Karşılıklı inatlasiyoruz. Nasıl akillanir sizce?
Birbirinize zaman ayırın, dışarı çıkın bir yerde kahve için, erotik iç çamaşırı al (internette fantezi çamaşır diye arat orda bulursun), eşinle başbaşa tatile çık (deniz suyu hâlâ sıcak ve oteller ucuzladı illâ ki çok yıldızlı pahalı bir otel olması gerekmiyor, apart otel de olabilir), oturma odanızda TV olmasın. Bunları yap düzelir. Ama yaparsan düzelir.Bu yabancı gibi yaşamalara çözüm bulamıyorum ben. Sadece ama sadece mutlu olmak icin evlenmistim. Elinden düşmeyen pc bile umrumda değil mazur görürüm sürekli benimle ilgilenecek degil ya. Ama bu tartışmalarda sonuca varamayip tamamen susup kendi icimizde konuşmamız yıpratıyor beni. Halbuki böyle yapma tahammülüm yok demiştim. Hala aynı kusmeler, soğuk yapmalar. Yıpranıyorum fazlasıyla..
Bu yabancı gibi yaşamalara çözüm bulamıyorum ben. Sadece ama sadece mutlu olmak icin evlenmistim. Elinden düşmeyen pc bile umrumda değil mazur görürüm sürekli benimle ilgilenecek degil ya. Ama bu tartışmalarda sonuca varamayip tamamen susup kendi icimizde konuşmamız yıpratıyor beni. Halbuki böyle yapma tahammülüm yok demiştim. Hala aynı kusmeler, soğuk yapmalar. Yıpranıyorum fazlasıyla..
Ben anlamadım. Siz de aynısını yapıyormuşsunuz ama.Simartacak ne yaptım bilmiyorum ki. Karşılıklı inatlasiyoruz. Nasıl akillanir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?