Eşim beni sevmiyor galiba

Kendim için maşallah yazmayı unutmusum. Sakata gelmeyelim şimdi.

25 yaşında birinin yüzüyle 34 yaşındaki birinin yüzu arasında dünya kadar fark olur nasıl inandin cok şaşırtıcı
Ayyy ne gömmüşsünüz. Nasıl böyle genellemeler yapıyosunuz hayret yani kusura bakmayın sizi alıntıladım ama bu tarz yorumlara cevap vermek istedim. Yok kartmış yok ayıymış 25 liklerden daha fit olanlar da var o yaşında. Hayır yüzünde dağlar kadar fark da olmuyor. :) haa bu konudaki adam pisliğin teki her türkü hakareti hakediyo o ayrı.

Sizden fikirler istiyorum kendime nasıl engel olabilirim benim ona bir ders vermem lazım o beni kaybetmekten korkuyor ben bundan eminim ama kendini belli etmiyor dediğim gibi güzelim ve ondan da küçük olduğum için bana bunu belli etmek istemiyor bundan yüzde yüz eminim korkuyor bana güzel bir şey söylemekten sadece hepsi bu yani demiyorum kocamın aklında birileri var maddi olarak ne istesem yerine getiriyor

Sevgisinden emin olmadığınız adamdan niye çocuk yaptınız allah aşkına, yani yaşın da o kadar genç ki ne evlenmek için ne de annelik için. Gezip tozmak varken hemen anne olmuşsun.
Haliyle yaşayacağın çocu şey heveş gibi kursağında kalıyor.
Bu arada görücü usulü senin işine yaramış ama o yaş geçti yuva kurmam lazım telaşına girmiş aşk meşk sallamış.

Bir kavga anında eeeeh yeter be diyip çocuğu da alıp baba evine gideceksin belki burnu sürtülür. Tersi de olabilir risk almadan bilemezsin

riske girmem boşanmam onu yapmam bunu yapmam o zaman katlanacaksın.yada eşinin her istedigini yerine getirme sende kendini sal biraz her daim bakımlı olma burnu sürtünsün.

13 yaş farkı aslında evlilikte atla deve değil sıkıntı sizin küçük yaşta bu evliliği yapmanız 21 yaşındayım diyorsunuz demekki 19 yaşında evlenmişsiniz eşiniz bence sizi kıskanıyor bu yüzden bu şekilde davranıyor sizi ezerek sindirmeye çalışıyor sizde beni daha çok sevsin diye daha çok fedakarlık yapıyorsunuz kendinizi ezdirmeyin ve fiziksel şiddete kesinlikle müsade etmeyin

Evet işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum eşim bilerek yapıyor bunu yani oda çoğu şeyi biliyor beni sevmese neden beni kıskandın makyaj yapma desin ki bir yere giderken bile korkudan gelip beni izliyor ne giycem diye

Ben tüm 34 yaşındaki erkeklere demedim farkindaysaniz
Görücü usulü 20 yaşında bir kizla evlenip ona ayi gibi davranan bir adam var ne diyeyim eşiniz beyefendi mi

Ayrıca ben 30 yaşında bir kadin olarak diyeyim 18 yaşındayim hayatımın baharindayim diye kim inandırıcı bulur mantıklı olun lütfen

Ah sevgili çocuk !

Anne olan koca kadın olmuşsun ama şu yazdığınla çocukluktan çıkamadığın bariz belli.

Kıskançlık, salt sevgi göstergesi değildir..beni kıskanıyo,dövüyo,hakaret ediyo ama tüm bunları sevgisinden yapıyo diye kendini kandırıp avunmaya devam et.

Seven adam sevgi gösterir,saygı gösterir,tatlı minik kıskançlıklar yapar ama el kaldırmaz çünkü seven kıyamaz.

Ben genelleme olarak okudum o karttır suratından yaşı bellidir olayını konu sahibinin eşi tüm hakaretlere layık zaten bence de

Size değer vermiyor, şiddete başvuruyor bütün fedakarlıklarınıza rağmen. Ve siz kendimi nasıl sevdirebilirim diye soruyorsunuz hala, pes. Yapmayın arkadaşım birşey, kılınızı bile kıpırdatmayın böyle bir adam için.
Ve lütfen önce kendinize saygı duyun lütfen

Şimdi gördüm daha başında yaşı ile ilgili yalan söylemiş birde. Konu sahibi hala beni kıskanıyor, çünkü beni seviyor derdinde. Hey Allahım. Nerden buluyorsunuz bu yontulmamış odunları diyeceğim ama evlenmeye çok meraklı olduğunuzdan zor olmuyordur bulmak.

Daha bu yaşta hayatınızı bir odunun ellerine ve insafına teslim edip, bir de türlü fedakarlıklarla ona yaranmaya çalışarak ömrünüzü heba edeceksiniz, üzgünüm. Keşke ayrılma seçeneğini düşünebilseniz.

Ben SIDDET kelimesini duydugumdan beri baska hic bir seyi algilayamiyorum. Kim olursa olsun, ne kadar severseniz sevin, cocugunuz olsa dahi size siddet uygulayan birisi ile durmayin!!! Ne demek yahu siddet uygulamak?? Bi de hala beni sevmiyor herhalde diyorsunuz..... sevse ne olur sevmese ne olur!!
Hic kimsenin size siddet uygulamasina hakki yoktur! Keske bu kadar genc yasta bilmeden etmeden evlenmeseydiniz ama is isten gecmis bir kere.

sweet 18 diye bi kore dizisi vardı o aklıma geldi.....sevgi güzeldir ayrılmak zorunda değilsin ama her işin sevginin bile yolu yordamı var zafer akıncının bu konuda çok güzel videoları var.....eşinin düzelmesi ya da senin onu düzeltmenin yola getirmenin, evliliğini mutlu bir evliliğe huzurlu sakin korkuların olmadığı güvenli bir evliliğe dönüştürmenin çaresini bulman gerek eşin şimdi böyle ilerde negatif halleri daha da artacak eviniz toptan huzursuz bir hale gelecek...o adamı düzeltebilirsin inşaallah yoksa 10-15 yıl sonra en geç kendin boşanmayı düşüneceksin zaten kimse bişey demeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…