- Konu Sahibi Fanidunyaamm
-
Kendim için maşallah yazmayı unutmusum. Sakata gelmeyelim şimdi.Adamın yaptıklarının yaş farkıyla ilgisi yok. Zihniyetiyle, kişiliğiyle ilgili. Siz onunla aynı yasta olsaydiniz yine ayni şeyleri yapardı. Yanlis tercih yapmışsıniz.
Adamın gorucu usulu ile evlenmesi onun kotu oldugunu göstermez. Adam zaten kötüymüş. Görücü usulü evlenip çok mutlu olan bir sürü çift var. Örneğin ben. Kendim arasaydim boyle iyisini bulamazdim kesinlikle. Suçu görücü usulüne atmayin. Ya da geç evlenmesine. Burada bir sürü kadin var 30 yaş üstü bekar olan. Onların hepsine kötü mü diyecegiz?
Ayyy ne gömmüşsünüz. Nasıl böyle genellemeler yapıyosunuz hayret yani25 yaşında birinin yüzüyle 34 yaşındaki birinin yüzu arasında dünya kadar fark olur nasıl inandin cok şaşırtıcı
Eşim genç gözüküyor minyon tipli25 yaşında birinin yüzüyle 34 yaşındaki birinin yüzu arasında dünya kadar fark olur nasıl inandin cok şaşırtıcı
Sevgisinden emin olmadığınız adamdan niye çocuk yaptınız allah aşkına, yani yaşın da o kadar genç ki ne evlenmek için ne de annelik için. Gezip tozmak varken hemen anne olmuşsun.Arkadaşlar merhaba yazsam mi yazmasam mi diye baya bı düşündüm derdimi anlatabilecegim kimsem yok kadınlar kulübünü takip ediyodum önceleri sizler dışarıdan objektif düşünüp fikirler verdiğiniz için bu hoşuma gitti ve bende sizlere derdimi anlatmak istedim ben iki buçuk yıllık evliyim eşimle görücü usulüyle evlendim su anda da bir yasinda bir oglum vareşim benden 13 yaş büyük bu yüzden belki de kafalarımiz uyuşmuyor ben biraz daha hareketli enerji dolu bı insanım fakat eşim öyle değil bu arada eşim 34 bende 21 yaşındayım eşimden ilgi alaka bekliyorum fakat eşim bana o ilgi alakayı bı turlu göstermiyor bu yüzden de benim baya bı moralim bozuluyor ve buda suratıma yansıyor iş cinselliğe gelince çok güzel ilgileniyor benimle fakat normalde öyle değil cok bakımlı bir bayanım onun için herşeyi yapıyorum güzel yemekler mi desem bakımlar mi desem yatak odamızda da ne isterse yapıyorum onu çok seviyorum bebeğim doğduktan sonra da onu ihmal etmedim hiçbir zaman ama o benim haketmedigim laflari bana saydiriyor en ufak şeylerde hemen işi kavgaya sürebiliyor hatta artık bu şiddet boyutuna bile gelmeye başladı onunla konuşmaya korkar oldum artık gozundem çok düşüyor ne yapıp da onun dikkatini cekebilirim beni sevmesini sağlayabilirim çok yoruldum inanın bebeğim hasta olsa beni suçlar ne olsa hep beni sorumlu tutuyor hamileyken ve hamilelikten önce böyle değildi ne zamanki oğlum doğdu çok değişti ne olur bana yardım edin
Bir kavga anında eeeeh yeter be diyip çocuğu da alıp baba evine gideceksin belki burnu sürtülür. Tersi de olabilir risk almadan bilemezsinSizden fikirler istiyorum kendime nasıl engel olabilirim benim ona bir ders vermem lazım o beni kaybetmekten korkuyor ben bundan eminim ama kendini belli etmiyor dediğim gibi güzelim ve ondan da küçük olduğum için bana bunu belli etmek istemiyor bundan yüzde yüz eminim korkuyor bana güzel bir şey söylemekten sadece hepsi bu yani demiyorum kocamın aklında birileri var maddi olarak ne istesem yerine getiriyor
Evet riske girememBir kavga anında eeeeh yeter be diyip çocuğu da alıp baba evine gideceksin belki burnu sürtülür. Tersi de olabilir risk almadan bilemezsin
Evet erkeklerde de bebek olunca duygudurumunda değişiklik olurTerapiye gönder. Maalesef çocuk seni yipratacagina onu yipratmis anlaşılan.
Evet işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum eşim bilerek yapıyor bunu yani oda çoğu şeyi biliyor beni sevmese neden beni kıskandın makyaj yapma desin ki bir yere giderken bile korkudan gelip beni izliyor ne giycem diye13 yaş farkı aslında evlilikte atla deve değil sıkıntı sizin küçük yaşta bu evliliği yapmanız 21 yaşındayım diyorsunuz demekki 19 yaşında evlenmişsiniz eşiniz bence sizi kıskanıyor bu yüzden bu şekilde davranıyor sizi ezerek sindirmeye çalışıyor sizde beni daha çok sevsin diye daha çok fedakarlık yapıyorsunuz kendinizi ezdirmeyin ve fiziksel şiddete kesinlikle müsade etmeyin
Ben tüm 34 yaşındaki erkeklere demedim farkindaysanizAyyy ne gömmüşsünüz. Nasıl böyle genellemeler yapıyosunuz hayret yanikusura bakmayın sizi alıntıladım ama bu tarz yorumlara cevap vermek istedim. Yok kartmış yok ayıymış 25 liklerden daha fit olanlar da var o yaşında. Hayır yüzünde dağlar kadar fark da olmuyor. :) haa bu konudaki adam pisliğin teki her türkü hakareti hakediyo o ayrı.
Evet işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum eşim bilerek yapıyor bunu yani oda çoğu şeyi biliyor beni sevmese neden beni kıskandın makyaj yapma desin ki bir yere giderken bile korkudan gelip beni izliyor ne giycem diye
Ben genelleme olarak okudum o karttır suratından yaşı bellidir olayını konu sahibinin eşi tüm hakaretlere layık zaten bence deBen tüm 34 yaşındaki erkeklere demedim farkindaysaniz
Görücü usulü 20 yaşında bir kizla evlenip ona ayi gibi davranan bir adam var ne diyeyim eşiniz beyefendi mi
Ayrıca ben 30 yaşında bir kadin olarak diyeyim 18 yaşındayim hayatımın baharindayim diye kim inandırıcı bulur mantıklı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?