Eşim beni sevmiyor galiba

Eşiniz sizi sevmiyor.Siz hala,onun için bakım yapıyorum her istediğini yaparım kafasındasınız.Üstelik şiddet var.Ben olsam ayrılık seçeneğini düşünürüm.

1- 18 yaşında ne acelen vardı da koştur koştur 30 yaşında adamla GÖRÜCÜ USULÜ evlendin? Cidden çok merak ettim.

2- yatak odasında her istediğini yapman onun sana iyi davranmaması için bir sebep olamaz. Senin görevin beyimizin gönlünü hoş tutarak kendisinden güleryüz beklemek değil

Erkeklerin PAŞA olduğu bir kültürdensin izlenimi yarattın bende. Genç yaşında üstlendiğin bu sorumluluğa üzüldüm haddim olmayarak. Allah kolaylık versin.

Bu evlilik hiç olmamalıydı..aile baskısı vs yoksa kadere suçu atamazsın..evlenmeyi sen istedin sen seçtin..20li yaşlar aşkın mıç mıç yaşandığı zamandır..30u geçince kimsenin gözlerinden pembe kalpler fışkırmaz..keşke yaşının gerektirdiklerini yaşasaydın şimdi bu denli ilgi beklentisi içinde olmazdın ve yaşıtın biriyle hayat çok daha eğlenceli olabilirdi..buraya yazan herkese üzülemiyorum artık çünkü ne olacağı başımdan belliyken “yok öyle olmaz diye düşündümde,yok sevdimde,yok inandımda” bunlar boş şeyler.illa evleneyim diye ölüp, tavsiyeyle koca seçersen sonra yok ona ayıp olur ayrılmayayım, yok bana uymuyo ama görüşmeye devam edeyim deyip kendi hayatını kendine zindan edersin..

gelelim kocana..görücü usulunu tercih edecek kadar hayattan kopuk biri ve karımın yaşı küçük onu adam(!) etmeliyim vb düşüncelerle büyütülmüş biri..şiddet göstermesi de ne kadar zavallı olduğunun kanıtı.

tavsiyeme gelince..nasılsa ayrılmayacaksın..o yüzden kocandan, filmlerdeki romantik erkek davranışları beklemeyi bırak yani artık beklentini sıfırla..birşey beklemezsen ne üzülürsün nede sorun edersin..bu hayat bana reva mı, kaderim napayım diyorsun ama bunu sen seçtin.ayrıca her istediğinde birlikte olma diyenler olacaktır..bu sadece daha çok dayak yemene neden olur çünkü senin anlayışlı bir kocan yok..kendine, kendin istediğin için bakım yap..kocam için bunları yapıyorum diyorsunda adamın böyle bir isteği yok..çabaladığın için beklenti içerisine giriyorsun zaten..ayrıca muhtemelen davranışların ona çocuksu geliyordur..seni anlamaz böyle tipler..o yüzden kendini çocuğuna ada, hobi edin,arkadaş edin..hayatının merkesi kocan olmuş ama karşılık bulamayacağın kadar taviz verip heder olma.gerektiği kadar yeterli..umarım bana kırılmazsın ama biraz gerçekçi bakmak lazım çünkü hayat dizilerdeki gibi değil.

En cok da buna üzülüyorum evet hatta bazen beni kandırmış düşüncelerine bile giriyorum her günüm ağlamakla geçiyor çünkü beni hiç anlamiyor
Kendiniz den 13 yaş büyük bir adamla evlendiniz ve onun size duygusal olarak daha iyi anlayışlı olmasını bekliyorsunuz öyle mi!! Çok zor bir defa arada kuşak farkı var. Ayrıca şiddete bile eğilimli bu adam bence bunu dert edin onun sizi sevmemesini değil. Hem qerçekten yaşınız da çok küçük ben 21 yaşında sokakta bisiklet turu yapıyordum.

adam ilgilenmiyor
üstüne dövüyor

başlığın cevabı belli.

boşanmayı düşünmez misin?

Maalesef sizin evlilik 35 yaşında amcanin 20 lik kiz buldum evleneyim her istediğimi yaptırırım bana köle olur mantığıyla başlamış öyle de devam ediyor

+1000
Hangi aracı 34 yaşında kadayıf olmus kendine kiz bulamayıp görücü usulüne basvuran ayiyi 20 yaşında kıza uygun gördü
Kızın anne babası nasıl bu evliliğe izin verdi
Kızın çevresinden hiç kimse seçe seçe bu ayiyi mi seçtin demedi
Kızın kendisine kendinden 15 yas büyük hort zort yakışıklı bile olmayan adamı nasıl beğendi
Evlilik baştan yanlış sonuç bu

Eski esimi anlatıyorsun sanki duzelmez daha kötüye gider ne yap biliyor musun ..oku meslek sahibi ol o zamana kadar sabret sonra bosan ..sana saygı duyan sonra sevgi duyan biriyle evlen...ben öyle yaptım şu an çok mutluyum 1 de cocugum var :*

Haklısın saol

Bana başta 25 yaisnaa olduğunu söyledi bende böyle biliyordum takı kimliğinde gördüm herşeyi

Adamın yaptıklarının yaş farkıyla ilgisi yok. Zihniyetiyle, kişiliğiyle ilgili. Siz onunla aynı yasta olsaydiniz yine ayni şeyleri yapardı. Yanlis tercih yapmışsıniz.
Adamın gorucu usulu ile evlenmesi onun kotu oldugunu göstermez. Adam zaten kötüymüş. Görücü usulü evlenip çok mutlu olan bir sürü çift var. Örneğin ben. Kendim arasaydim boyle iyisini bulamazdim kesinlikle. Suçu görücü usulüne atmayin. Ya da geç evlenmesine. Burada bir sürü kadin var 30 yaş üstü bekar olan. Onların hepsine kötü mü diyecegiz?

Son düzenleme:
Seni aşağılayan, şiddet uygulayan kocana kendini nasıl sevdireceğini mi soruyorsun doğru mu anladım. Tatlım önce sen kendini sev. Ben bunları hal ediyor muyum? Bu adam beni hak ediyor mu diye bi sor kendine. Yazık bu yaşta.

Genç arkadaşım kadere ben de inanırım ama Allah biz insanlara akıl,değerlendirme yapma ve seçim yapma hakkı vermiş öyle değil mi?
Kendi basiretsizliğinizi kadere yüklemek sadece sizi biraz rahatlatır.
Üniversiteye hazırlanıyor olmanız geç kalınmış bir karar da olsa zararın neresinden dönerseniz kardır.
Umarım kazanırsınız ve bu adam okumanıza engel olmaz.

Ah kuzum ben nasıl evlendin demeyeceğim.
Seni mutlu etmiyorsa şiddet varsa biran önce oku para kazan ve kendi yolunu çiz. Bence insanlar ya sever ya da sevmez ortası yoktur. Davranışları hem sevmediğini hem de psikolojik olarak sıkıntılı olduğunu gösteriyor. Hayat senin hayatın düzeleceğini ummak saflık olur. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Yaşın küçük olduğu icn belki sende biraz hormonların etkisi ile yya da askın etkisi ile karar vermisssin. Inanmak istemişsin ve inanmışsın. Ben olsam yaptığım fedakarliklari yapmam. Giderse gitsin derim. Sana bol şans.

O an nikah masasında yaygarayı koparmadınız mi meden yalan söyledin diye?
10 yaş yalan söylemek nedir ya ?

İlgi alaka gördükçe kendini bulunmaz zannetmiş.. haksız yere üstünüze geldiğinde suyuna gitmeyin cevabınızı esirgemeyin. Sürekli bakım yapıp ilgisini çekmeye çalışmayın.. bu işler karşılıklı olur sadece tek taraf emek vermek zorunda değil..
Kaybetme korkusu yaşarsa aklı başına gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…