- 5 Ekim 2018
- 39
- 21
- 3
- 31
- Konu Sahibi Fanidunyaamm
-
Bir yaşında eşim dışarı tek çıkmama izin vermez çalışmaktan mi söz edilen bu adamaKac aylik bebeginiz ? Dayak olmasa sabretmeye deger ama bebeginizin dovulen bi annesi olmasina izin vermeyin. Birisine birakip calisabilecekseniz calisin, inanin hayat cok daha guzel olur. Hem kendi ayaklari ustunde duran guclu bi kadin hemde mutlu bi anne olursunuz.
Hiç merak etme18 yaşında iken 32 yaşında ki adamla evlenmişsiniz . Hatayı en basında yapmışsınız.
Çocuk olmamış olsaydı boşan ve oku derdim ama çocukta var .
En azından burnunu sürt kendine gelsin .
O çok sevdiği cinsellikten mahrum bırak mesela .
Böyle insanlar için üzulmeye değmez sende çek kendini biraz bak nasıl.yola geliyor. Ya sana kadın olduğunu hissettirir ya da ilgisiz bir karısı olur tercihini yapsin.Ben yoruldum artık dün gece ben ağlarken o mışıl mışıl uyuyordu
Bir yaşında eşim dışarı tek çıkmama izin vermez çalışmaktan mi söz edilen bu adama
Yahuu yazmayayim dedim ama kendimi tutamiyorum..bak kardesim olsa ayni öğüdü veririm..Sen basli basina bir bireysin. Bu ne ifade ediyor senin icin?? Boşan, ailen destekse oku ve mesleğini kazan.Değilse çalış bir şeyler ögren,bebegine oyle bak.Daha ögrenci olacak yaştasın.Belliki adam seni sevmiyor.Hadi boşanmayada cesaretin yok bari adamı zayıf yönüyle vurmaya çalış.Kimi erkekler böyle yerin dibine sokuldukça kıymet bilir.Söyle gencecik kızı almıs kazık kadar adam! Kendi kartlıgından mi seni disari salmıyor özgüvensizliginden mi kiskancligindan mi? Söyle sende rüyanda gorebilecegin gencecik kizi almissin abim amcam yasindasin degerimi bil beni memnun et de... tehdit et kiskandir.Bu kadar pasif olma.Avantajlarini kullan be kizim..Bir yaşında eşim dışarı tek çıkmama izin vermez çalışmaktan mi söz edilen bu adama
Merhaba canım. Üzüldüm açıkcası ama konunun cinsellikten yada yemeklerden vs kaynaklandığını düşünmüyorum. Aranızda konuşabiliyor musunuz mesela bir şeyler paylaşabiliyor musunuz eşiniz belki de karşılıklı biraz konuşabileceği kendi kafasını zorlayan hani onu düşündüren biraz sosyal konularda da konusabilecegi bir eş görmek istiyordur. Siz öylesiniz diye demiyorum tabiki. Biraz daha olgun davranmayı biraz onu şaşırtmayı deneyin derim. Oturun sakin mantıklı tane tane cümlelerinizle sizdeki değisiklikle şaşırtın. Benimki sadece bir tahmin bir deneyin derim. Çalışıyor musunuz eşiniz ne iş yapıyor iş ortamındaki gördüğü kadınlar ne şekilde. Bunlari bilseydim daha yardımcü olmaya çabalardım. Erkeklerin fikirleri ne yazık ki iş ortamında hayran oldukları iş arkadaslarına göre evdeki beklentileri şekilleniyor ne yazık kiArkadaşlar merhaba yazsam mi yazmasam mi diye baya bı düşündüm derdimi anlatabilecegim kimsem yok kadınlar kulübünü takip ediyodum önceleri sizler dışarıdan objektif düşünüp fikirler verdiğiniz için bu hoşuma gitti ve bende sizlere derdimi anlatmak istedim ben iki buçuk yıllık evliyim eşimle görücü usulüyle evlendim su anda da bir yasinda bir oglum vareşim benden 13 yaş büyük bu yüzden belki de kafalarımiz uyuşmuyor ben biraz daha hareketli enerji dolu bı insanım fakat eşim öyle değil bu arada eşim 34 bende 21 yaşındayım eşimden ilgi alaka bekliyorum fakat eşim bana o ilgi alakayı bı turlu göstermiyor bu yüzden de benim baya bı moralim bozuluyor ve buda suratıma yansıyor iş cinselliğe gelince çok güzel ilgileniyor benimle fakat normalde öyle değil cok bakımlı bir bayanım onun için herşeyi yapıyorum güzel yemekler mi desem bakımlar mi desem yatak odamızda da ne isterse yapıyorum onu çok seviyorum bebeğim doğduktan sonra da onu ihmal etmedim hiçbir zaman ama o benim haketmedigim laflari bana saydiriyor en ufak şeylerde hemen işi kavgaya sürebiliyor hatta artık bu şiddet boyutuna bile gelmeye başladı onunla konuşmaya korkar oldum artık gozundem çok düşüyor ne yapıp da onun dikkatini cekebilirim beni sevmesini sağlayabilirim çok yoruldum inanın bebeğim hasta olsa beni suçlar ne olsa hep beni sorumlu tutuyor hamileyken ve hamilelikten önce böyle değildi ne zamanki oğlum doğdu çok değişti ne olur bana yardım edin
Ozele gelemez misinizMerhaba canım. Üzüldüm açıkcası ama konunun cinsellikten yada yemeklerden vs kaynaklandığını düşünmüyorum. Aranızda konuşabiliyor musunuz mesela bir şeyler paylaşabiliyor musunuz eşiniz belki de karşılıklı biraz konuşabileceği kendi kafasını zorlayan hani onu düşündüren biraz sosyal konularda da konusabilecegi bir eş görmek istiyordur. Siz öylesiniz diye demiyorum tabiki. Biraz daha olgun davranmayı biraz onu şaşırtmayı deneyin derim. Oturun sakin mantıklı tane tane cümlelerinizle sizdeki değisiklikle şaşırtın. Benimki sadece bir tahmin bir deneyin derim. Çalışıyor musunuz eşiniz ne iş yapıyor iş ortamındaki gördüğü kadınlar ne şekilde. Bunlari bilseydim daha yardımcü olmaya çabalardım. Erkeklerin fikirleri ne yazık ki iş ortamında hayran oldukları iş arkadaslarına göre evdeki beklentileri şekilleniyor ne yazık ki
Eh yarın da kaderinizde ne varsa onu yaşarsınız madem neden insanların fikrini soruyorsunuz ki kader dediğiniz şey bu kadar bizden bağımsız değil. Eşinizin karşınıza çıkması bir nebze kader olabilir ama onu siz seçtiniz aklınızla kalbinizle iradenizle. Eşinizle rahatsız olduğunuz bu durumu güzel bir şekilde tatlı dille sevginizi dile getirerek paylaşın. Konuşamıyorsanız veya konuşmak çözüm olmuyorsa bir arkadaşın dediği gibi bir süre siz de ilgilenmeyin bakmayın görmeyin . Ona ayna olun ki sizin ne yaşadığınızı anlasın. Tabi anlarsa.Bakın Kuran'da bile var bu Allah'ın yazdığına sen mani olmazsın ben gördüm evet begendim dilim bağlandı bı an da evet dedim sonradan pişman oldum mu evet merak etme hayallerim var ve ben bunları gerçekleştirmeye çalışıyorum üniversiteye hazirlaniyorum
Ne yapip da onun dikkatini cekebilirim beni sevmesini saglayabilirim? Diye sormussun ya ve o ne isterse yapiyorum diyorsun ya heh tam da o noktada kaybediyorsun.Arkadaşlar merhaba yazsam mi yazmasam mi diye baya bı düşündüm derdimi anlatabilecegim kimsem yok kadınlar kulübünü takip ediyodum önceleri sizler dışarıdan objektif düşünüp fikirler verdiğiniz için bu hoşuma gitti ve bende sizlere derdimi anlatmak istedim ben iki buçuk yıllık evliyim eşimle görücü usulüyle evlendim su anda da bir yasinda bir oglum vareşim benden 13 yaş büyük bu yüzden belki de kafalarımiz uyuşmuyor ben biraz daha hareketli enerji dolu bı insanım fakat eşim öyle değil bu arada eşim 34 bende 21 yaşındayım eşimden ilgi alaka bekliyorum fakat eşim bana o ilgi alakayı bı turlu göstermiyor bu yüzden de benim baya bı moralim bozuluyor ve buda suratıma yansıyor iş cinselliğe gelince çok güzel ilgileniyor benimle fakat normalde öyle değil cok bakımlı bir bayanım onun için herşeyi yapıyorum güzel yemekler mi desem bakımlar mi desem yatak odamızda da ne isterse yapıyorum onu çok seviyorum bebeğim doğduktan sonra da onu ihmal etmedim hiçbir zaman ama o benim haketmedigim laflari bana saydiriyor en ufak şeylerde hemen işi kavgaya sürebiliyor hatta artık bu şiddet boyutuna bile gelmeye başladı onunla konuşmaya korkar oldum artık gozundem çok düşüyor ne yapıp da onun dikkatini cekebilirim beni sevmesini sağlayabilirim çok yoruldum inanın bebeğim hasta olsa beni suçlar ne olsa hep beni sorumlu tutuyor hamileyken ve hamilelikten önce böyle değildi ne zamanki oğlum doğdu çok değişti ne olur bana yardım edin
Bu cümleden çıkardığınız sonuç bu mu?Evet bende bazen eskiden ne boş şeyleri sıkıntı haline getirmisim diyodum su anda o hallerime gülüyorum
Yorumunuz harika arkadaşım çok doğru18 ini doldurur doldurmaz karta kaçmış kıymet bilmeyen bir adamla niye evlendin? hiç mi dur diyenin olmadı. resmen geyşa olmuşsunuz, gerek yok. büyük ihtimalle kıskançlığından, kompleksinden böyle davranıyor size. kendinize ondan daha fazla değer verin ki dengelensin ilişkiniz. çok üzülüyorum böyle konulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?