Eşim beni sevmiyor galiba

Bir yaşında eşim dışarı tek çıkmama izin vermez çalışmaktan mi söz edilen bu adama

18 yaşında iken 32 yaşında ki adamla evlenmişsiniz . Hatayı en basında yapmışsınız.
Çocuk olmamış olsaydı boşan ve oku derdim ama çocukta var .
En azından burnunu sürt kendine gelsin .
O çok sevdiği cinsellikten mahrum bırak mesela .

Bir yaşında eşim dışarı tek çıkmama izin vermez çalışmaktan mi söz edilen bu adama

Tamam iste birak o adami ne hali varsa gorsun. Annen falan bebegine bakabilecekse sende calis. Yoksada bi sene sabret o canavarla, bebegin iki yasina geldiginde krese yazdir ve sende ayni anda is bul. Cok gencsin.. o adamsiz bi plan yap kendine, yazik etme ne kendine ne bebegine

Yahuu yazmayayim dedim ama kendimi tutamiyorum..bak kardesim olsa ayni öğüdü veririm..Sen basli basina bir bireysin. Bu ne ifade ediyor senin icin?? Boşan, ailen destekse oku ve mesleğini kazan.Değilse çalış bir şeyler ögren,bebegine oyle bak.Daha ögrenci olacak yaştasın.Belliki adam seni sevmiyor.Hadi boşanmayada cesaretin yok bari adamı zayıf yönüyle vurmaya çalış.Kimi erkekler böyle yerin dibine sokuldukça kıymet bilir.Söyle gencecik kızı almıs kazık kadar adam! Kendi kartlıgından mi seni disari salmıyor özgüvensizliginden mi kiskancligindan mi? Söyle sende rüyanda gorebilecegin gencecik kizi almissin abim amcam yasindasin degerimi bil beni memnun et de... tehdit et kiskandir.Bu kadar pasif olma.Avantajlarini kullan be kizim..

Merhaba canım. Üzüldüm açıkcası ama konunun cinsellikten yada yemeklerden vs kaynaklandığını düşünmüyorum. Aranızda konuşabiliyor musunuz mesela bir şeyler paylaşabiliyor musunuz eşiniz belki de karşılıklı biraz konuşabileceği kendi kafasını zorlayan hani onu düşündüren biraz sosyal konularda da konusabilecegi bir eş görmek istiyordur. Siz öylesiniz diye demiyorum tabiki. Biraz daha olgun davranmayı biraz onu şaşırtmayı deneyin derim. Oturun sakin mantıklı tane tane cümlelerinizle sizdeki değisiklikle şaşırtın. Benimki sadece bir tahmin bir deneyin derim. Çalışıyor musunuz eşiniz ne iş yapıyor iş ortamındaki gördüğü kadınlar ne şekilde. Bunlari bilseydim daha yardımcü olmaya çabalardım. Erkeklerin fikirleri ne yazık ki iş ortamında hayran oldukları iş arkadaslarına göre evdeki beklentileri şekilleniyor ne yazık ki

Ozele gelemez misiniz

Eh yarın da kaderinizde ne varsa onu yaşarsınız madem neden insanların fikrini soruyorsunuz ki kader dediğiniz şey bu kadar bizden bağımsız değil. Eşinizin karşınıza çıkması bir nebze kader olabilir ama onu siz seçtiniz aklınızla kalbinizle iradenizle. Eşinizle rahatsız olduğunuz bu durumu güzel bir şekilde tatlı dille sevginizi dile getirerek paylaşın. Konuşamıyorsanız veya konuşmak çözüm olmuyorsa bir arkadaşın dediği gibi bir süre siz de ilgilenmeyin bakmayın görmeyin . Ona ayna olun ki sizin ne yaşadığınızı anlasın. Tabi anlarsa.

Sana şiddet uygulayan bir adama kendini sevdirmeye çalışmak?

Sana zarar veren birine neden hala yaranmaya çalışıyorsun anlamadım. Hadi bugün sevdirdin diyelim yarın oburgün yeniden şiddet gostermeyeceginin garantisi var mi?

Yapmayin hanimlar. Kendinize saygınız olsun. Çocuk vs bahane edip boyle insanlarla hayatinizi cehenneme cevirmeyin. Sevgisini gostermeyen insana, size zarar veren insana lutfen kapiyi gosterin.

Ne yapip da onun dikkatini cekebilirim beni sevmesini saglayabilirim? Diye sormussun ya ve o ne isterse yapiyorum diyorsun ya heh tam da o noktada kaybediyorsun.
Neden peki? Cunku bir taraflari everest'e cikmis ve bunun olmasina sen izin vermissin.Bulunmaz hint kuması görüyordur aynaya baktiginda..
Bak her istedigini yapmissin degisen bisey olmamis degil mi? Hatta siddete vardirmis olayi.
Aslinda "bir dakika durma def et gitsin" diyecegim ama biliyorum yapmayacaksin.
Kendini az az geri cek.Bakimini yapmaya devam et kendine deger ver özgüvenin hep olsun ve kendine zamanlar ayir butun zamanini ona verecek kadar degerli degil o maalesef.
Kendine mesgale bul.Kitaplar oku.
Calismiyorsan ve maddi anlamda esine bagimli isen kutuphaneye git ordan ucretsiz kitaplar edin.En azindan vaktini faydali seyler icin gecirmis olursun.
Gencliginize yazik be kuzum.En guzel zamanlariniz..Üniversite okuyan,entellektüel,gezen,arkadaslariyla eglenen,gelecege dair planlar yapma yasidir 21.
En azindan sen cocugun icin biseyler yap ve onun erken yaslarda evlilik yapmasina izin verme olur mu?

Bir kere annen ve baban hatalı izin vermemeleri gerekiyordu o yaşta adamla evlenmene .
Çünkü adamın niyeti zaten kendimden küçük kadın alayım benim kolem olsun sesini çıkarmasın ne dersem yapsın vurayim ağzına iki tane kabaca zihniyeti bu.
30 küsür yaşına gelmiş görücü usulüyle kadın bulan adam flört etmeyi bi kadını sevmeyi bilmiyor demektir.
Kendisine hizmetci seks kölesi ve çocuğuna annelik edecek birini bulmuş olay bundan ibaret.
Fazla beklentin olması seni yaralar uzer.
Kendini geliştir oku bağımlı olma kimseye hayatin ne getireceği belli olmaz.

Arada ki yas farkindan dolayi ayni dusuncelere sahip degilsiniz. Ortada evlilik var neler yasandigini bilemeyiz. Arada yas farki olup,yasi kucuk evlilik yapip tum saygisizligi yapan, esinin burnundan getiren tanidigim var. Siniri zorlayan cinsten. Araciniz kimdi gorucu usulu dediniz . Size onunla ilgili bilgiler vermedi mi. Nisan sureciniz nasildi , birlikte vakit gecirip karakterini az cok taniyamadiniz mi ?

Çoğu erkek sırf cinsel anlamda kendini tatmin etmek için eve gelince sıcak yemeğim olsun ihtiyaçlarım görülsün kafasıyla evleniyor. Ama biz kadınlar her zaman duygusallık şefkat arıyoruz. Oturup sakince konuşmayı dene bence ben bunları bunları hissediyorum bu durum beni mutsuz ediyor diye.

Yorumunuz harika arkadaşım çok doğru

Herkes neden evlendin bu yas farkiyla falan demis ama kiz bizden bir fikir istiyor. Zaten artik evlenmis cocugu olmus. Bunu sorgulamak neyi degistirecek ?
Benim fikrimi de soracak olursan canim, bence esinin her istedigini yapman onun sana olan sevgisini ilgisini saglamayacaktir. Bakimli ol ama kendin icin ol. Guzel yemekleri kendin icin yap bebeginle ilgilen. Ama bunlari gercekten kendini de buna inandirarak yap beklentin olmasin kocandan. Cunku insani kocasinin yapmadigindan daha cok beklentisi yikiyor yipratiyor. Allah a dua et ondan iste ne istiyorsan. Ve bir de yazdiklarindan su dilkatimi cekti demissin ki hep sus pus olayim istiyor falan. Acaba onu irite edecek sinirlendirecek seyler mi soyluyorsun hep ? Zit mi konusuyorsun ? Zitliklar illa ki olur ama araniz gerilmiskem bu konusmalarina da son ver. O seni sinirlendirecek birsey dediginde sus sabret cevap verme. Gercekten bu dedigim cok zor ama onun ters hareketlerine sen sefkatinle cevap ver. Buna karsi koyacak erkek yoktur. Zamanla sana olan tavri yumusayacak. Insallah duzelirsiniz canim. Evlilil gercekten cok zor bir muessese. Hic kolay degil. Sen kendi elinden geleni yap gerisini Allah a birak. Ama dedigim gibi bunu kocanin her dedigini istedigini yaparak yapma. Insallah iyi olursunuz

Bu yaşta ne çok yükü almışsın sırtına.
Aile terapistine gitmeyi bi deneseniz? Eşin pek gidecek gibi durmuyor ama bi şansını dene bence.

Hayatinin en guzel yaslarinda evlenmissin yetmemis bi de cocuk yapmissin.

Uzgunum ama 34 yasinda biriyle 21 yasinda bas edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…