esinceo6 bir var,bir yok Kayıtlı Üye 5 Ekim 2016 269 278 103 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zulfye #121 Fark ettim ama söyleyemedim ,seninki eğri duruyormuş sende onumu yaptırsam diyorum hani desene. Bak bir daha diyomu bunalımlı sapik
Fark ettim ama söyleyemedim ,seninki eğri duruyormuş sende onumu yaptırsam diyorum hani desene. Bak bir daha diyomu bunalımlı sapik
Katibin Ruhu Daadii Daaadi Polis Emre geldi. 👮🏻♀️🚨 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 47.908 215.435 598 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zulfye #122 esinceo6 .!.: Fark ettim ama söyleyemedim ,seninki eğri duruyormuş sende onumu yaptırsam diyorum hani desene. Bak bir daha diyomu bunalımlı sapik Genişletmek için tıkla... Acaba uzatmalı prezervatif mi alsak dese mesela. Depresyon garantili laf sokma.
esinceo6 .!.: Fark ettim ama söyleyemedim ,seninki eğri duruyormuş sende onumu yaptırsam diyorum hani desene. Bak bir daha diyomu bunalımlı sapik Genişletmek için tıkla... Acaba uzatmalı prezervatif mi alsak dese mesela. Depresyon garantili laf sokma.
T Tarcinlisutlac Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2020 71 62 3 37 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zulfye #123 Ben şok oldum siz yine sakin kalmışsınız mahvederdim onu düzelmezsede ayrılırdım, anlattıklarınız yenilir yutulur değil
Ben şok oldum siz yine sakin kalmışsınız mahvederdim onu düzelmezsede ayrılırdım, anlattıklarınız yenilir yutulur değil
U Umurumdaydi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2020 1.472 1.883 83 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zulfye #124 Tabiki seni sevmiyor, daha nasil belli edecek. Ilk gôzüne kestirdigi sans veren kisiyle gider. Tiksinç bir tip, bukadar pasiv olmayin ya, Sinir oluyor, ayni zamandada ûzülüyorum Senin gibi kadinlar icin.!
Tabiki seni sevmiyor, daha nasil belli edecek. Ilk gôzüne kestirdigi sans veren kisiyle gider. Tiksinç bir tip, bukadar pasiv olmayin ya, Sinir oluyor, ayni zamandada ûzülüyorum Senin gibi kadinlar icin.!