Çalışıyorum zaten kamudayim maaşım da çok şükür iyi. Sürekli degisiklikte yapıyorum kendime kendi sarı saçıma bir de ombre yaptırdım. Ama ısrarla devam ediyor. Sizin dediklerinizi yapacağım yorumunuz için teşekkür ederimYerinizde olsam şöyle bir taktik uygulardım
Öncelikle sabah aç karnına hindistan cevizi yağı yiyin 1 kaşık Ben diyet yapmadan bu şekilde 10 kilo verdim . İnanılmaz yağ yakıyor
İnternette onca bakım kürleri var kendinize daha özen gösterin . Sosyalleşin , çalışmıyorsanız işe girin yani tek hayatınız eviniz ve eşiniz olmamalı . Erkekler maalesef cepte görmeye başlayınca kuduruyor . Ve bunları yaptıktan sonra bence siz onu beğenmediğinizi hissettirin siz kusur arayın .
Bir de sadede o istediğinde birlikte olmayın . Hayır demek bazen güzel bi silahtır bol şans
Cocuk yapmayı hiç düşünmüyorum zaten kendime de çocuğa yazık olur. Dediklerinizi yapacağım yorumunuz için teşekkür ederimSiz de ona söyleyin “şu karnına biraz baklava yapsan, kollarına biraz boğumlar eklesen de sarılınca çocuğa sarılmış gibi hissetmesem, penis büyütücü varmış denesek mi acaba” vb.
Bu çok büyük bir saygısızlık, saygının olmadığı evlilik yürümez. Bozuk arabayla gidiyorsunuz, bir yerde patlayacaksınız farkındasınız ama bişey bekliyorsunuz sanki yeter demek için, koparmak için beklediğiniz bi limit var gibi. Neyi bekliyorsunuz isyan etmek için? Böyle insanlar düzgünce konuşmaktan anlamaz, o telefonu o anda fırlatmanız gerekir mesela.
Diğer arkadaşların da dediği gibi siz adriana lima olana kadar estetik yaptırsanız bu sefer kim kardashian gibi olmanızı ister, sarışınsanız esmer olmanızı ister yani sonu gelmez ve asla onu mutlu edemezsiniz. Çünkü kendisi eş ile mutlu olmayı bilmeyen beceremeyen bir insan.
Basit bir soru soracağım, bunu yapan sürekli oranızı buranızı eleştiren ve sizi kıyaslayan bir arkadaşınız olsa onunla görüşmeye devam eder miydiniz? Kardeşiniz bile olsa bir mesafe koyardınız tavır gösterirdiniz diye düşünüyorum. Kendi değerlerinizden, özsaygınızdan vazgeçmeyin. Ve sakın çocuk yapmayın.
Biraz takma herşey değişir ama umarım değiştiğinde sende değişmezsinÇalışıyorum zaten kamudayim maaşım da çok şükür iyi. Sürekli degisiklikte yapıyorum kendime kendi sarı saçıma bir de ombre yaptırdım. Ama ısrarla devam ediyor. Sizin dediklerinizi yapacağım yorumunuz için teşekkür ederim
Sen de sürekli telefonla uğraş.kaybetme korkusu olmayan erkekler böyle davranıyor.prim verme dünya güzeli de olsan o adam bi kulp bulur sana.valla seni kiriyorsa sen de kır .ne hissettiğini anlasın.salak herif.psikolojini bozup kendini haklı çıkarmaya calisiyorHerkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Iste tam bu sebepten ozguvenini yoketmek istiyor. Kişiliğini isteklerini ihtiyaçlarını dile getiremesin. Onun hegomonyasinda yaşayıp gitsin diye.Sizin kendi fikirleriniz yok mu? Cinsellige bile esiniz her istediginde tamam okey diyorsunuz? O gun caniniz istemedi nolacak? Evlilik bir uzun macera,farzedin ki hasta olacaksiniz,nolacak o zaman hemen kacacak yaninizdaki adam. Ne istese yapiyor olmaniz marifet degil. Onemli olan sizin kendi fikirleriniz ve kararlariniz bu evliligin neresinde?
Mantikli vallaBen olsam parasini veriyo madem gogsumu de yaptiririm burnumu da...sonra da bosarim
Valla hayalimdeki koca biliyo musun parasini verip surani yaptiralim burani yaptiralim sana kiyafet alalim diyen koca.kesinlikle kabul ederimMantikli valla
çocuktan sonra vucut kendini iyice bırakıyor ozamanda aldatma kacınılmaz olur senın için
iyi düşün
Kendi Brad Pitt heralde eşinizin, ne demek yok burnunu yaptır yok oranı yaptır. Seviyesiz.Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Kendini bırakan kadınlar bence.
Durum böyleyken çocuk yapmayı hiç düşünme çünkü sonrasında durum daha da kötüleşecekHerkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?