Eşim beni sevmiyor mu?

Çalışıyorum zaten kamudayim maaşım da çok şükür iyi. Sürekli degisiklikte yapıyorum kendime kendi sarı saçıma bir de ombre yaptırdım. Ama ısrarla devam ediyor. Sizin dediklerinizi yapacağım yorumunuz için teşekkür ederim

Cocuk yapmayı hiç düşünmüyorum zaten kendime de çocuğa yazık olur. Dediklerinizi yapacağım yorumunuz için teşekkür ederim

Biraz takma herşey değişir ama umarım değiştiğinde sende değişmezsin

Sapıkça cinsel yönelimleri olan ve seni aldatan(ki yaptığı bence aldatma) adamdan çocuk yapma.Bu nasıl baba olacak,senin yerinde olsam çocuğum olduğunda çocuğumu bile aynı ortamda onunla yalnız bırakmam.Boşan normal bir insanla beraber ol.Daha da yıllarını heba etmeden.

Sen de sürekli telefonla uğraş.kaybetme korkusu olmayan erkekler böyle davranıyor.prim verme dünya güzeli de olsan o adam bi kulp bulur sana.valla seni kiriyorsa sen de kır .ne hissettiğini anlasın.salak herif.psikolojini bozup kendini haklı çıkarmaya calisiyor

Iste tam bu sebepten ozguvenini yoketmek istiyor. Kişiliğini isteklerini ihtiyaçlarını dile getiremesin. Onun hegomonyasinda yaşayıp gitsin diye.

Senin oranı burani beğenmeyen kendi nasıl acaba eşim bir kere kilomu söyledi bende onun zayifligini söyledim o benim hastalıklarımi saydi benden onunkileri saydim boyle kirici elestirilerde susmayacaksin yoksa sindirilirsin canım cocukta yapma boyle kisiliksize

çok sacik kızlara baktıktan sonra eşini suçlayan adam mı...bacım daha varoşunu bulamadın mi bunun

Benim de eski sevgilim böyleydi. Beni başka kızlarla karşılaştırır bak onlar böyle giyiniyor sen niye giyinmiyorsun, senin şuran şöyle buran böyle diyerek eleştirirdi. Ben bu konuda çok hassasiyet geliştirmiştim bunu fark ettiğinde kullanmaya başladı. Ne zaman bana çok sinirlense bunları kullanarak küçümserdi beni ama kendi kıyafetine, bakımına asla özen göstermezdi. Sizin konunuzla ne kadar ilgili bilemiyorum ama benim aklıma bunları getirdi. Bence problem eşinizde. Üslubu da çok yanlış aşırı kaba. Üzüldüm sizin için çok kırıcı bence. Yakın zamanda çocuk düşünmeyin derim

Bu ne ya. Herşey metalasmis gibi. Hata sizde hiç mi ilk dediğinde ağzının payını vermediniz. O karar verici siz uygulayıcı misiniz. Bu tip erkeklerin böyle kendini arşta sanması hayatlarındaki kadınların tavırları.

Kendi Brad Pitt heralde eşinizin, ne demek yok burnunu yaptır yok oranı yaptır. Seviyesiz.
Çok mu arıyorsunuz böyle adamları
Bence sakın çocuk yapmayın.

Okudukça gerildim. Adam arayışta gibi geldi bana. Dış görünüşünüze yorum yapabilir kırıcı olmamak kaydıyla, tavsiye verebilir bunda bir sorun görmem ama adam bana bir değişik geldi.
Neden o her istediğinde reddetmiyorsunuz? Siz de istiyorsanız ona bir şey diyemem ama bunu vazife gibi yazmanız da canımı sıktı.
Bence biraz düşünün evliliğiniz üzerine.

Durum böyleyken çocuk yapmayı hiç düşünme çünkü sonrasında durum daha da kötüleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…