- 5 Aralık 2022
- 17
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi Mystery0101
-
Niye?Bir sorun mu var?Artık birlikte bile olmuyoruz
Bilmiyorum ki 1 kere kendimi küçülttüm sordum yorgun oluyorum ne alakası var diyorNiye?Bir sorun mu var?
Hiç mi olmuyor?8 senelik mi evlisiniz?Evlenmeden önce nasıldı?Bilmiyorum ki 1 kere kendimi küçülttüm sordum yorgun oluyorum ne alakası var diyor
Aaa hayır kendimi yanlış ifade etmişim ben sekiz sene boyunca toksik ilişkiler yaşayıp artık mantıklı bir şekilde evlenme kararı aldığımı belirtmek istedim ; yaklaşık iki aydır evliyizHiç mi olmuyor?8 senelik mi evlisiniz?Evlenmeden önce nasıldı?
Ne yazik ki evlilik hayati, flort hayati gibi olmuyor. Bu hayatin bir gercegi. Evlenip de evlenmeden once ki askla heyecanla ayni devam eden birine daha denk gelmedim. Ama bence evliligin de ayri guzellikleri var bunlari gormeye calisin. Ben de flortken gordugum ilgiyi cok ozluyordum evlendikten sonra ama bir muddet sonra kabullendim artikMerhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Ben aslan burcuyum aşk kadınıyım ilgi alaka hastası bi insanım bundan önceki ilişkilerimde herşeyi dolu dolu yaşadım. Ama toksik bi ilişki yaşadığım için beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm benim de değer verdiğim biriyle evlendim. Tabi bunlar bir anda olmadı 8 sene içinde olan şeyler. Ben normalde arkadaşımla yaşıyorduö hiç bir eksiğim yoktu şimdi herşeyi ailemi evimi bırakıp Başka bir şehire geldim.
Kızlar mesajlarımızı okusanız evdeki adam değil dersiniz. Mesajlarda meleğim aşkım karım dünyam sanki tek kadın benmişim ama evde resmen yüzüme bakmıyor. Tamam bir kabalığı olmuyor zorbalık yapmıyor küfretmiyor ama evli gibi değiliz ev arkadaşı gibiyiz. Evde her istediğim oluyor istediğim evden ev eşyasına kadar mutfağa kadar herşey çok şükür fazla fazla var Allah herkese daha çok versin bunu beni anlayın diye söylüyorum ama bi babanın cocuguna para verip sevgisini göstermediği gibi bir ilişki yaşıyorum . Bi eve gelince öpüyor hoşgeldin diyorum yemeğini yiyor uyuyor . Cok yoruldugunu benim için çabaladığını söylüyor . Aldatmadıgına eminim ( normalde erkeklere güvenmem ama sanırım aldatılmıyorım şuan) Artık birlikte bile olmuyoruz Oldugum şehire arada bir geldiğinde daha mutluyduk. Yani unuttugum şeyler de var sanırım ama cekip gitmeye karar verdim bavulumu topladım ağladı sensiz yapamam dedi daha neler neler ama neden böyle anlamıyorum biraz yapısal bişey onun da farkındayım ama bu kadar seven insan hiç mi özlemez ben sürekli yanında olmaya çalışıyorum sarılmıyor dokunmuyor kalkıyorum yanından nereye diyor böyle tuhaf tuhaf şeyler ben ne yapayım biri bişey söylesin düşünmekten yoruldum
Ne zamandır böyleMerhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Ben aslan burcuyum aşk kadınıyım ilgi alaka hastası bi insanım bundan önceki ilişkilerimde herşeyi dolu dolu yaşadım. Ama toksik bi ilişki yaşadığım için beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm benim de değer verdiğim biriyle evlendim. Tabi bunlar bir anda olmadı 8 sene içinde olan şeyler. Ben normalde arkadaşımla yaşıyorduö hiç bir eksiğim yoktu şimdi herşeyi ailemi evimi bırakıp Başka bir şehire geldim.
Kızlar mesajlarımızı okusanız evdeki adam değil dersiniz. Mesajlarda meleğim aşkım karım dünyam sanki tek kadın benmişim ama evde resmen yüzüme bakmıyor. Tamam bir kabalığı olmuyor zorbalık yapmıyor küfretmiyor ama evli gibi değiliz ev arkadaşı gibiyiz. Evde her istediğim oluyor istediğim evden ev eşyasına kadar mutfağa kadar herşey çok şükür fazla fazla var Allah herkese daha çok versin bunu beni anlayın diye söylüyorum ama bi babanın cocuguna para verip sevgisini göstermediği gibi bir ilişki yaşıyorum . Bi eve gelince öpüyor hoşgeldin diyorum yemeğini yiyor uyuyor . Cok yoruldugunu benim için çabaladığını söylüyor . Aldatmadıgına eminim ( normalde erkeklere güvenmem ama sanırım aldatılmıyorım şuan) Artık birlikte bile olmuyoruz Oldugum şehire arada bir geldiğinde daha mutluyduk. Yani unuttugum şeyler de var sanırım ama cekip gitmeye karar verdim bavulumu topladım ağladı sensiz yapamam dedi daha neler neler ama neden böyle anlamıyorum biraz yapısal bişey onun da farkındayım ama bu kadar seven insan hiç mi özlemez ben sürekli yanında olmaya çalışıyorum sarılmıyor dokunmuyor kalkıyorum yanından nereye diyor böyle tuhaf tuhaf şeyler ben ne yapayım biri bişey söylesin düşünmekten yoruldum
Belki libidosu düşüktür, testosteron seviyesi yetersizdir, öbür türlü olunca da aldatıyor işte.
Ya biz kadınların yakıtı ilgi alaka mi nedir bu ilgi açlığı.
Nasıl bundan kurtuluruz ben de merak ediyorum
Evlenmeden önce nasıldı?Yani rutininiz nedir?
Ne yazik ki evlilik hayati, flort hayati gibi olmuyor. Bu hayatin bir gercegi. Evlenip de evlenmeden once ki askla heyecanla ayni devam eden birine daha denk gelmedim. Ama bence evliligin de ayri guzellikleri var bunlari gormeye calisin. Ben de flortken gordugum ilgiyi cok ozluyordum evlendikten sonra ama bir muddet sonra kabullendim artik
Evlenmeden önce de böyle miydi? Yorulduğu için böyle olmadığına garanti verebilirim. Erkeklerin hep arkasına sığındığı bahanedir. Canları isterse yorgunluk nedir bilmiyorlar çünkü. İşlerine nasıl gelirse
Biraz uzak mi kalsanız acaba ailenizin yanına gitseniz 1 haftalığına falan size karşı nasıl olacak bakarsiniz hem. Bu arada birliktelik konusu benimde dikkatimi çekti kullandığı bir ilaç falan mı var acaba
Farkında değildir o ilaçtan olduğunun yada yediremiyordur kendine erkeklerin bu konularda gereksiz gururları oluyor malesefEvet ben bi ilaçtan şüpheleniyorum onun da etkisi olabilir araştırdım ama bana bunu söylesin o zaman ben anlayışsız bi insan değilim ki
Adama üzüldüm, kötü bir şey yapmamış ki size.Evet ben bi ilaçtan şüpheleniyorum onun da etkisi olabilir araştırdım ama bana bunu söylesin o zaman ben anlayışsız bi insan değilim ki. Şimdilik gidebileceğim bir yer yok ama bi kaç hafta içinde birlikte yaşadıgım arkadasım da buraya yerleşecek benim eşyalarımla birlikte gelecek öyle birşey denemeli miyim acaba? Etkisi olabilir gibi çünkü gitme ihtimalim bile etkiliyor onu
Rutininiz nedir?Ayda bir ancak şehrime geliyordu yine erken uyuyordu ama mutlaka birşeyler yaşıyorduk..
Evet onlara tutunuyorum gerçekten şimdilik ama değersiz hissediyorum kendimi de
Bu beni biraz üzdü..
Evet ben bi ilaçtan şüpheleniyorum onun da etkisi olabilir araştırdım ama bana bunu söylesin o zaman ben anlayışsız bi insan değilim ki
Farkında değildir o ilaçtan olduğunun yada yediremiyordur kendine erkeklerin bu konularda gereksiz gururları oluyor malesef
Adama üzüldüm, kötü bir şey yapmamış ki size.
Bu şekilde bir davranışı hak etmiyor.
Bence başka problemleri olabilir.
Rutininiz nedir?
Temas sevmiyor demekMerhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Ben aslan burcuyum aşk kadınıyım ilgi alaka hastası bi insanım bundan önceki ilişkilerimde herşeyi dolu dolu yaşadım. Ama toksik bi ilişki yaşadığım için beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm benim de değer verdiğim biriyle evlendim. Tabi bunlar bir anda olmadı 8 sene içinde olan şeyler. Ben normalde arkadaşımla yaşıyorduö hiç bir eksiğim yoktu şimdi herşeyi ailemi evimi bırakıp Başka bir şehire geldim.
Aaa hayır kendimi yanlış ifade etmişim ben sekiz sene boyunca toksik ilişkiler yaşayıp artık mantıklı bir şekilde evlenme kararı aldığımı belirtmek istedim ; yaklaşık iki aydır evliyiz
Evet ben bi ilaçtan şüpheleniyorum onun da etkisi olabilir araştırdım ama bana bunu söylesin o zaman ben anlayışsız bi insan değilim ki. Şimdilik gidebileceğim bir yer yok ama bi kaç hafta içinde birlikte yaşadıgım arkadasım da buraya yerleşecek benim eşyalarımla birlikte gelecek öyle birşey denemeli miyim acaba? Etkisi olabilir gibi çünkü gitme ihtimalim bile etkiliyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?