Eşim beni sevmiyor mu?

Evlilik terapistine gitseniz.Evliliklerde cinsellik önemsiz diyemeyeceğim bence önemli.Eşinizle çok yaş farkınız var mı?

Temas sevmiyor demek

Kesinlikle sevmiyor ama yatakodasında böyle bi problem yoktu bugüne kadar .

Aralık ayında kürtaj ve kürtaj sonrası gebelik şüphesi yaşamışsınız. Doktor bu süreçte beraberlik yasağı mı koydu; beraberlikten kaçınma sebebi sizi korumak olabilir mi ?

Hayır henüz evli değildik o zaman risk geçtikten sonrasında da temkinli davrandım . Doktorum da hayatına dönebilirsin demişti .Aksine çocukları çok seviyor çok istiyor

Evet suan avuc içi gibi bir durumdaysam o açıdan da etkili olabilir haklısınız.

Böyle zamanlarda uzaklaşmanızı tavsiye etmem. Tam tersi daha da soğuyabilirsiniz birbirinizden. Seven insan işten eve gelene kadar bile özler. Belki sevgisini gösteremiyordur, tarzı böyledir ama en azından size zaman ayırmalı. Evli iki insan konuşup gülmüyorsa, yan yana sarılıp yatamıyorsa bunun yorgunlukla ilaçla milaçla alakası yok.

Tamamen benim fikrim de bu yönde. Sizce ne yapmalıyım peki

Tamamen benim fikrim de bu yönde. Sizce ne yapmalıyım peki
Tabi ki önce konuşmanız lazım tartışmadan. Onu çok özlediğinizi, eve geldiğinde onunla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Belki onun yapısı böyledir siz yönlendirin, siz sokulun. Hep ondan beklemeyin. Mesela o yorgun uzanmak istiyor, gidin siz de yanında uzanın. O da size karşılık verecektir. Beklentilerinizi açık açık söyleyin.
Cinsel anlamda da aynı şekilde açık olmanız lazım. İllaki adamda bir problem olduğunu göstermez. Belki de çok istekli değildir. Bana göre bu kusur değil, uyum meselesi. Keşke her çift bu konuda uyumlu olsa

Bir kaç kez konuşmayı denedim mesajla kendimi ifade ediyorum ama yüz yüze konuşamıyorum. Bana sizler yardımcı olur musunuz? Yarın yemek yerken veya kahve içerken konuşmayı deneyeceğim konuya nasıl gireyim onu kırmadan kendimi küçültmeden ne söyleyebilirim

Tavrınız şikayet eder gibi olmamalı, öyle olunca konuşma tartışmaya evriliyor. Saygı çerçevesinde içinizden geldiği gibi konuşun artık siz bir elmanın iki yarısısınız birbirinize karşı rahat olmanız lazım. Cinsellik konusunda ben de biraz çekingenim ama aşıyorum yavaş yavaş. Diğer meseleleri konuşmaya hiç çekinmem, nerden başlamalıyım diye düşünmem. Benim canımı sıkan bazı şeyler var seninle paylaşmak istiyorum deyip girin işte konuya. Kafanızdan geçenleri söyleyin. Erkekler bazen gerçekten anlamıyor. Olaylar üzerinden örnek verin. Mesela yanından kalkıp gidiyorum nereye gidiyorsun diye soruyor dediniz. Ne bekliyorsunuz onu anlatın. Yanında oturuyorum ama ben yokmuşum gibi davranıyorsun. Ben daha sıcak daha samimi olalım istiyorum, birlikte konuşalım gülelim istiyorum, bişeyler paylaşalım istiyorum vs vs

Çok teşekkür ederim yarın ilk kez ciddi ciddi konuşmayı deneyeceğim yine kestirip atmazsa buraya yazacağım hayırlısı olsun ben de merak ediyorum konuşacaklarımızı

2 aylik evlisiniz ve cinsellik yok gibimi?haftada kac kez oluyor?2aylik evlilikde hic olmuyorsa sorun var demekki yeni evliler haftada 3 4kez yapar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…