Eşim beni sevmiyor mu?

ben gönderirmiydim bilmiyorum gönderebilirdm de şu an kestiremedim ne yapıcağımı ama soruş şekli , izin alması hoşmuşş sanırım gitmeyi çok istiyor ve gönlünü almak istiyor. Bilmiyorum yahu belkide kıyamaz gönderirdim

açıkcası benimde zoruma giderdi ama art niyet kasıt yok gibi geldi bana nitekim senden müsaade istemiş.izin istemiş ya gidiyorum deyip izine gerek duymadan gitseydi.sen içinden geleni yap biz gönder gitsin desek ne gitmesin desek ne sen sizin için iyi olanı düşün göndermesem ne olur göndersem ne olur düşün taşın mantığına uyanı yap.çünkü herkesin bakış açısı yaşam tarzı karakteri farklıdır herkes kendi düşüncesince yardım edebilir.

beni arkadaşlarımın yanına bile yollamıyor onun ihtiyacı var dimi

Tamam yeni evlisiniz anlıyorum, fakat birbirinizin kölesi değilsiniz .
Arkadaşlarının yanına göndermemek ne demek ! nasıl sesinizi çıkartmadan ,tepkisiniz kalıyorsunuz .:ssz:

Son düzenleme:
Nadia haklı bencede izin al izin çok hastayım de 2 gün rapor al, için rahat eder hem :) uydur bi yalan işyerine 2 günlük kocanında yanında olmuş olursun.

ama ağlama... bu durumu sevgisiyle kıyaslama bence ilk önceliği senmişsin sen izin alamıycan için arkadaşımla gidebilir miyim diye sana sormuş birde aklıma geldi içinde art niyet olsa iş gezisi der başka birşey der tatil olduüğunu söylemeyebilirdide birde bu yönünden düşün derim. Gideceği arkadaşını tanıyormusun , birde ben pek bilmem de balıkesirde ne var ki tatil yapılacak güzel bir yer mi??

Canım bu küçücük mesele için beni sevmiyor mu diye düşünmen çok saçma.
Madem evlendin güvenmelisin kocana. Ayrıca evli olmanız yapışık ikizler olacağınız anlamına gelmez.
Sensiz de bir yerlere gidebilir,tabi çok rahatsız oluyorsan karşına al konuş gitmeni istemiyorum de bu kadar basit.

Sen de gitmek istediğin için aslında moralin bozulmuş olabilir,
haklısın ama ortada sana olan sevgisinin azaldığını gösteren
birşey yok...

Yeni evliyken herşeyi beraber yaparız ama tabi zamanla bu
dipdibe olma durumu azalacak. Bunu hepimiz biliyoruz. Sen
gitmesini istemediğini dile getirebilirsin tabi ama sevgisini
bununla sorgulama bence.

arkadasların dediği gibi RAPOR OLAYI BENCEDE mantıklı deneyebılrısın..
bu arada benım söyledigim yanlış anlama,sevgi olarak bakmıyorum ben duruma,aa sensız gidiyosa bak sevgisi azalmıştır vs gibi düşünme..
ben tamamen farklı bi boyuttan baktım
1.birlikte tatıl yapmamıssınız
2.yenı bi işe girmişsin tatılde olmak yerıne senın yanında olmalı
3.izin vermek olayı degil ama şimdi gidiyosam ilerde de giderim zihniyetine girebilir,daha yenı evlısın 3-5 yl sonra aa bızım cocuklarla tatıle gidicez derse ozaman da git hayatım diyebilecekmisin.
ayrıca senın bi yere gitmene hayır diyen bi adamın kendınınde gitmeye hakkı yoktur izin isteme olayıda tamamen duygu sömürüsü..
hayır asla gitmeyeceksın dersen bak nasıl tepkı verıp gidecek kavga ede ede..
oyuzden farklı bı taktıkle yaklaşman lazımm

Bu arkadaş bayan mı erkek mi ?
Ayrıca eşin seni arkadaşlarının yanına göndermiyorsa sen de onu gönderme..

Son düzenleme:
beni arkadaşlarımın yanına bile yollamıyor onun ihtiyacı var dimi

bu işler böle olur
siz tuvalete bile giderken onlardan izin alırsınız
ama onlar size sadece haber verir
neden böyle şeylere izin veriyorsunuz

Farkında mısınız eşiniz ödül almış?

Eşiniz çalışmış, didinmiş. Taktir edilmiş, ödüllendirilmiş.

Tebrik ederim, çok güzel bu. Peki siz farkında mısınız bunun?

Sanırım böyle bir durumdan hoşnut kalır, bu tatilin onun hakkı olduğunu düşünürdüm. Gururunu okşayacak sözleri de eksik etmezdim.

Siz tebrik ettiniz mi eşinizi?

dediginiz gibi izin alamazmışsınız gezmek onunda hakkı korkmayın insan karısını iki günde unutmaz...
iki gün seven için sadece özlem ve kavuşma istegi demektir...
güven tamsa sevgi eksilmesi diye bişiy söz konusu olmaz..
dönüşte anlayışın için seni kucaklayacaktır..
bu anlayışlar size baglılık olarak geri dönecektir..
korkmayın...

Son düzenleme:
Back
X