Eşim beni sevmiyor mu?

benim eşimde biz henüz nişanlıyken işyerinden ödül almıştı 2 kişilik tatil olarak,kardeşi birlikte gidelım demişti ama eşim evlenınce eşimle kullanıcam diye ozamanlar gitmemişti kjardeşiyle..
yani hakkı olabılır ama evlı bi insanın öncelığı eşidir,birlikte gidemıyosa başkasına versin
eşini mutsuz bi şekılde burda bırakıpta tatıle gidiyosa o adamın rahatlıgıdır.

dediginiz gibi izin alamazmışsınız gezmek onunda hakkı korkmayın insan karısını iki günde unutmaz...
iki gün seven için sadece özlem ve kavuşma istegi demektir...
güven tamsa sevgi eksilmesi diye bişiy söz konusu olmaz..
dönüşte anlayışın için seni kucaklayacaktır..
bu anlayışlar size baglılık olarak geri dönecektir..
korkmayın...

düşünüyorumda gitsin gitsin de sonra bana su yol elektirik olarak gelecekkk diye düşünüyorum

düşündüm de bizim işyerinde böyle bir uygulama olsa eşim izin alamasa bende arkadaşımla giderdim. ne var ki bunda. eşiminde aklına bile gelmezdi acaba eşim beni artık sevmiyor mu diye.ki eşimde ben de bu güne kadar hiç tek başımıza şehir dışına çıkmadık...
niyekendinizi boşuna üzüyorsunuz. eşler birbirinden ayrı aktivitelerde ve sosyal faaliyetlerde pekala bulunabilir.
özleyin biraz birbirinizi.

düşündüm de bizim işyerinde böyle bir uygulama olsa eşim izin alamasa bende arkadaşımla giderdim. ne var ki bunda. eşiminde aklına bile gelmezdi acaba eşim beni artık sevmiyor mu diye.ki eşimde ben de bu güne kadar hiç tek başımıza şehir dışına çıkmadık...
niyekendinizi boşuna üzüyorsunuz. eşler birbirinden ayrı aktivitelerde ve sosyal faaliyetlerde pekala bulunabilir.
özleyin biraz birbirinizi.

haklısın canımmmm hatta eve gidince pasta yapıp başarısını kutlayayım dimi

Ben asla tek başına gitmesine izin vermezdim. İki gün rapor alır, koluna girer giderdim :4:

hiç tartışmadan,eşini 2 günlük gezi için burda bırakıp gitmeye gönlün razı oluyosa buyur git,izne ihtiyacın yok de bakalım bne dycek

bu çok irrite edici bir cevap olur, sakın böyle söyleme,adam bir ödül kazanmış bırak gitsin, güvenmiyorsan zaten ayrıl,kazandıgı tatile gitmezse eşinin adı kılıbıga çıkacak, işyerinde sayğı görmeyecek bunuda düşün.

konunun seni sevip sevmemesiylede alakası yok.

Saka gibisin yaa
Valla ben adami gonderecek yer ariyorum
Sen iki gun yanliz bir yere gidecek diye sevmiyor mu beni diyorsun
Rahat ol tatlim hic bisicik olmaz azicik ozleyin birbirinizi iyi gelir:ssz:

Son düzenleme:
haklısın canımmmm hatta eve gidince pasta yapıp başarısını kutlayayım dimi

(:
Siz dalga geçin kendinizle, ama bunu yapsanız gerçekten güzel olurdu.
Madem tatile beraber gitme imkanınız yok, böyle kutlamış olurdunuz.

Sanırım eşinizde de sizde de 'evlilik' meselesi biraz karışık durumda.

Evlilik kısıtlamak mıdır veya evlilik kısıtlanmak mıdır?

Neden kısıtlamaya çalışıyorsunuz ve neden sizi kısıtlamasına izin veriyorsunuz bilmiyorum, ama ortada bir yanlış olduğu çok açık.

Back
X