Eşim beni sevmiyor

Murside

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
655
127
103
Evet bana söylediğinden ben bunu çıkardım 10 yıllık evliyiz klasik hikaye başlarda herşey çok güzeldi ilk 5yil falan. çok seviyorduk mutluyduk aslında yine arada mutlu oluyoruz kavga etmediğimiz zamanlarda çok üzgünüm çünkü ben onu seviyorum önceden ben üzüldüğüm zaman hemen bağrına başardı öyle özlüyorum ki o günleri acayip üstüme titreyen adam gitti zırlama diyen birine dönüştü her lafimin sözümün altında birşey arıyor söylenme diyor ben ona onu sevdiğimi hep söylerim o artık pek söylemiyor bu akşam ki kavgamizda kavga değil daha doğrusu o saydı saydı ben sustum dediki sevmek önemli değil sevilmek önemli bunun gibi birşey söyledi tam hatırlamıyorum ama kendini sevdirmeye çalış demeye getirdi sadece içimi dökmek için yazdım toparlayıp anlatamamiş olabilirim kusura bakmayın

Niye sürekli kavga gürültü. konuşun aranızda ne varsa. bağırıp çağırıp kavga edereek hallolmaz hiçbirşey. toplum olarak iletişim sorunumuz var maalesef. Bende şimdi oğlumla sorun yaşıyorum , iletişim kuramıyorum problem bendé .

Sevmiyorsa keyfi bilir. Birbirinize hayatı dar etmeye gerek yok. Sevilmek çok önemli evet. Sizin açınızdan...

Ya da illa dayanamam onsuz derseniz aile terapisi alın. Veya onun gösterdiği yoldan gidin kendinizi sevdirmek gibi saçmalıklar yapın. (!) Zorundaymışsınız gibi.

Hep böyle biri olsaydı evet haklisiniz ama önceden biz çok iyiydik ben o günleri çok özlüyorum iletişim problemimiz var evet

Kavga sirasinda bence agziniza ne gelirse söylüyorsunuz ondan soyledigi bir soz sanirim.keske kavgalar olmasa.bence esas sorununuz bu .agiz dalasi olunca her turlu sozu duyarsin zsten.bwnce buna bir cozum bulmaya calisin

Belki de o sizin sevginizden şüphe duyduğu için sevmek önemli degil sevilmek önemli dedi. Belki sizin onu sevmediğinizi düşünüyor. Bu yuzden sizr karşı agresif.

Düzgün bir dille iletişim kurmanız gerekli. Ama bunu iki kişi de istemeli. Bence üzerine gitmeyin bir süre. Sonra konuşmaya çalışın ne derdi varmış.

Aile danışmanlığına ikna edin en azindan.

Bence sakince konus...bagirip.cagirmanin faydasindan cok zararını görmüş biri olarak diyorum gittikçe kendinizden sogutursunuz şuan anlattığın kadarıyla cok sorun yok sen sadece ilgisi birden kaybolunca korkmaya başlamışsın ama şükür etmelisinki neler neler var ...insanlar yuvalarında ne hastaliklarla mucadele ediyor kimisi evladiyla imtihan halinde bence onun yaptığı bu saygiszliga rağmen ortami yumusat kazanan sen olmuyacaksin belki ama bu şimdilik böle gözükebilir ilerleyen zamanlarda herşey farkli.olacak..sen toparla bosver altta kalma veya sevmiyorsa bosan laflarını...bosanmak çözüm degil kimsede dört dörtlük degil..untma burasi imtihan dünyası ..

Bence sakince konus...bagirip.cagirmanin faydasindan cok zararını görmüş biri olarak diyorum gittikçe kendinizden sogutursunuz şuan anlattığın kadarıyla cok sorun yok sen sadece ilgisi birden kaybolunca korkmaya başlamışsın ama şükür etmelisinki neler neler var ...insanlar yuvalarında ne hastaliklarla mucadele ediyor kimisi evladiyla imtihan halinde bence onun yaptığı bu saygiszliga rağmen ortami yumusat kazanan sen olmuyacaksin belki ama bu şimdilik böle gözükebilir ilerleyen zamanlarda herşey farkli.olacak..sen toparla bosver altta kalma veya sevmiyorsa bosan laflarını...bosanmak çözüm degil kimsede dört dörtlük degil..untma burasi imtihan dünyası ..
Gerçekten çok alttan aliyorum içimde fırtınalar koparken kalbim kırılmış ezilmişken bile birşey yokmuş gibi davranıyorum çok sağolun

Bir de bu cikti...eski erkekler adam gibi ailesini gecindirir, karisina cocuguna en iyi olanaklari saglamaya calisir, sonra da efendi gibi bab olarak koca olarak saygi gorurdu.

Yani bu tipler turedi, sevmiyordum ama evlendim, evlendim ama artik sevmiyorum, issiz adami, evlendikten sonra laga luga yapani, 40 yasina gelip ben baglanmaktan korkuyorum diyeni......normal erkek yok arkadas kalmadi.

Bana kalirsa boyle simarik tiplere en iyi terapi agzinin ortasina tokat.

Herkes için sevilmek önemli eşin kendine köle arıyo galiba hep ben tavrında sevdir diyerek aklı sıra seni aşağıya çekmek istemiş sen kendini suçla uğraş ki başı ağrımasın

Evet bana söylediğinden ben bunu çıkardım 10 yıllık evliyiz klasik hikaye başlarda herşey çok güzeldi ilk 5yil falan. çok seviyorduk mutluyduk aslında yine arada mutlu oluyoruz kavga etmediğimiz zamanlarda çok üzgünüm çünkü ben onu seviyorum önceden ben üzüldüğüm zaman hemen bağrına başardı öyle özlüyorum ki o günleri acayip üstüme titreyen adam gitti zırlama diyen birine dönüştü her lafimin sözümün altında birşey arıyor söylenme diyor ben ona onu sevdiğimi hep söylerim o artık pek söylemiyor bu akşam ki kavgamizda kavga değil daha doğrusu o saydı saydı ben sustum dediki sevmek önemli değil sevilmek önemli bunun gibi birşey söyledi tam hatırlamıyorum ama kendini sevdirmeye çalış demeye getirdi sadece içimi dökmek için yazdım toparlayıp anlatamamiş olabilirim kusura bakmayın
Hadi ordan deyip hoşt k..k deseydiniz

Back
X