Eşim beni sevmiyor

Ben anlattıklarınızdan şunu anladım: eşinizi kaybetme korkunuz çok fazla, o bunun çok farkında, sizi sürekli teselli edeceği biri olarak görmek onu çok sinirlendiriyor. Muhtemelen ilk yıllarda üzgün olduğunuzda bir uğraş veriyor ve önemsiyordu, artık bunu bırakmış ve size hoyrat davranıyor. Sizin ondan vazgeçemeyeceğinizi bildiği için bu kadar hoyrat davranması çok olası. Anlıyorum çok seviyor olabilirsiniz ama maalesef eşinizde bir kaybetme korkusu olmadığı sürece bu böyle devam eder. Her şeyden önce bu ilişkide biraz daha güçlü ve sağlam bir duruş kazanmanız gerekiyor yeniden. Önce tekrardan size saygı duymayı öğrensin sonra bu iletişim problemleri için terapiste gidersiniz.
:KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK52::KK52::KK52::KK52:

Bende aynı şeyi düşünüyorum ya ve en garibime gidende aynı evde sevgisiz napiyor bu insanlar
Çocuk, başka bişey yapamıyorlar sözüm meclisten dışarı yorumumun konu sahibesiyle uzaktan yakından alakası yok;)

şunu bir net öğrenin, erkekler kaybetme korkusu yaşamadığı herşeyiyle kendisine bağlı ve sevgisinden emin oldukları kadınlara karşı gayet kaba ve umursamaz oluyorar.3 aşağı 5 yukarı hepsi böyleler, bakın bu dediğimi ciddiye alın.
süreki ama ben seni çok seviyorum tamam aşkım şöyle aşkım böyle bitanem olursanız o günleri özlemeyi bırakın hatırlayamazsınız bile...
biraz dik durun.ellerinizi kollarınızı adamın üzerinden çekin.bazen o evde değilmiş, odada yokmuş gibi davranın.görün bakın neler olacak...
Size katılıyorum, konu sahibi Murside Murside bu yorumu dikkate alın.

Bide bu çıktı ya sevmek önemli değil nasıl olacakya iy madem sokaktan geçen birini durdurup anlaşma yapalim beni sevsene felan bunun adi nankörlük bence sevmiş evlenmişsin be adam derdin ne acaaba bak biz burda aşk acısı cekiyoruz :KK43:

Off hmyraa :KK70: siz geçen o tür bi konu açmıştınız dimi, çok güldüm yorumunuza :rolleyes:

Off hmyraa :KK70: siz geçen o tür bi konu açmıştınız dimi, çok güldüm yorumunuza :rolleyes:
Iyde neyine dalga geçiyosunuz bende onu diyorum açtiğim konudada bahsettiģm ayni şeydi sevdiğim adam güya sevmediģm dediği kızla evlendi ayni evde güya sevmiyorlarya nasıl oluyor ondan bahsediyorum

Hepinize teşekkürler ben aradığım çıkışı buldum sanırım özelden yazan arkadaşa ayrıca teşekkürler :KK68:icime bir umut dustu bakalım sonuçları paylaşirim bellkiii

Iyde neyine dalga geçiyosunuz bende onu diyorum açtiğim konudada bahsettiģm ayni şeydi sevdiğim adam güya sevmediģm dediği kızla evlendi ayni evde güya sevmiyorlarya nasıl oluyor ondan bahsediyorum

Hayır yanlış anlaşılma olmuş, dalga geçmiyorum ki. Sizin son cümleniz hoşuma gitti, o yüzden güldüm yani.
Pardon son kelimeleriniz :)

Esinizden kendinizi sabretmediginiz için biktirmissiniz.sogumus biraz.artik aglamaniz onu etkilemiyor ve sürekli her sorunda ağladığınız için sizin bu durumunuza kızar olmuş.soylediklerini yanlış anlamissiniz bu arada.sevmiyor değil sizi seviyor ama hadiselere bazı tepkinizi sevmiyor galiba.

Back
X