• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyor

Kkkkkjz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
68
3
1
33
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S***** G** (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım psikolojik sorunları var hani bizler romantik dizilere bakarken duygulanırız ama o aksine kahkaha atıp gülüyor du beni çok kıskanıyor du burnumdan getirirdi makyaj yaptırmazdı kendime baktırmazdı yani kuaföre göndermezdi

Son düzenleme:
En iyi cevap
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S*** G (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım
Terapi almaktan, hayatınıza yeni bir yön vermekten başka çözümünüz yok.

Siz de sevilmeyi hak ediyorsunuz...
Geriden söylemesi kolay ben de beni sevmediğini söyleyen adamdan için onu cok seviyorum falan demem mesela. Herkes kendi gurursuzlugundan sorumlu maalesef. Sen bosver bunu artik bu kadar onurunun kırılması cok kötü olmus. Düzgün birini bul rahat et. Sizin çocuğunuz yok dimi?
Var oğlum var bide dava falan açmıyor devlete de küfür etti o ses kaydını bulamıyorum

Görücü usulü 15 gün içinde oldu herşey ama keşke bana nikah masasında deseydi keşke hiç tanımasaydım o zaman çeker giderdim o zaman seni sevemedim ısınamıyorum deseydi 1 yıl sonra niye diyo neden diyo
15 günde birine seviyorum sevmiyorum demek baya peşin hüküm adeta bi onyargi olur çünkü :) bir sene uğraştım sevemiyorum diyo işte daha hangi kelimelerle izah etsin. Ayrica bu herif sevse nolur?

15 günde birine seviyorum sevmiyorum demek baya peşin hüküm adeta bi onyargi olur çünkü :) bir sene uğraştım sevemiyorum diyo işte daha hangi kelimelerle izah etsin. Ayrica bu herif sevse nolur?
Ben gerçekten çok temiz kalpli biriyim ben sevmiştim onu onuda seviyor zannettim ama yanıl mışım beni çok ağlattı ve bana çocuklarım için evlendim dedi onlar perişan olmasın diye evlenmiş benle onlar için hizmetçi almış beni yani

Görücü usulü 15 gün içinde oldu herşey ama keşke bana nikah masasında deseydi keşke hiç tanımasaydım o zaman çeker giderdim o zaman seni sevemedim ısınamıyorum deseydi 1 yıl sonra niye diyo neden diyo

Her insanin evlenme sebebi ayni degil. Kimi asik oluyor, kimi seviyor, kimi imanimin yarisini tamamlamak istiyorum diyor, yine baskasi sadece ihtiyaclarini giderilmesini istedigi icin evlenir. Kimisi sadece annesine babasina cocuguna bakici aradigi icin. Esinizin evlenme morivasyonu neydi bilemeyiz, ama 15 gün böyle bir karar alabilmek icin fazla kısa. Belli ki onun beklentileri ve sizin beklentileriniz ayni degilmis

Oğlum eski eşimden ben yeni evlendim ondan bahsediyorum bide bir gece saçlarımı okşayarak bana hiç güvenmiceksin biliyorum falan diyerek saçlarımı seviyor du sevmeyen bunu yapar mı eşim küçük şeyleri bahane edip duruyor birde anne ağızlı annesi ne dese onu yapıyor

Her insanin evlenme sebebi ayni degil. Kimi asik oluyor, kimi seviyor, kimi imanimin yarisini tamamlamak istiyorum diyor, yine baskasi sadece ihtiyaclarini giderilmesini istedigi icin evlenir. Kimisi sadece annesine babasina cocuguna bakici aradigi icin. Esinizin evlenme morivasyonu neydi bilemeyiz, ama 15 gün böyle bir karar alabilmek icin fazla kısa. Belli ki onun beklentileri ve sizin beklentileriniz ayni degilmis
Ben ondan sevgi istedim çok bir şey istemedim onun aklı fikri eski eşinde idi ben bunları hak edecek ne yaptım ki

Ben ondan sevgi istedim çok bir şey istemedim onun aklı fikri eski eşinde idi ben bunları hak edecek ne yaptım ki

Söyle söyliyim: Sorun sizde degil ki. Sizin hataniz sadece fazla hizli evet demeniz. Esiniz hala eski esinden bahsedip duruyorsa veya onu unutamamissa sizinle evlenerek haksizlik etmis. Hicbir kadin veya erkek böyle bir durumun icinde olmak istemez. Esiniz ilk evliligini icinde bitiremeden evlenmis tekrar. Sizin sucunuz yok

Söyle söyliyim: Sorun sizde degil ki. Sizin hataniz sadece fazla hizli evet demeniz. Esiniz hala eski esinden bahsedip duruyorsa veya onu unutamamissa sizinle evlenerek haksizlik etmis. Hicbir kadin veya erkek böyle bir durumun icinde olmak istemez. Esiniz ilk evliligini icinde bitiremeden evlenmis tekrar. Sizin sucunuz yok
Ben çok acı çektim ilk eşim beni 5 aylık hamileydim bıraktı gitti birdaha da gelmedi iiki ay sonra duydum ki başka bir kadın kaçır mış yıkıldım ben korkuyorum dum evlilik yapmak tan ikinci eşim bali çeken bir şerefsiz miş o zaten bana hiç eşi gibi davranmadı 3 eşim beni hergün dövdü ölümden döndüm ben 4 evliliğimdi bu 7 yıl sonra 4 evlilik yaptım çünkü korkuyor dum yine beni sevmesse yine yuvam yıkılırsa diye

Ben çok acı çektim ilk eşim beni 5 aylık hamileydim bıraktı gitti birdaha da gelmedi iiki ay sonra duydum ki başka bir kadın kaçır mış yıkıldım ben korkuyorum dum evlilik yapmak tan ikinci eşim bali çeken bir şerefsiz miş o zaten bana hiç eşi gibi davranmadı 3 eşim beni hergün dövdü ölümden döndüm ben 4 evliliğimdi bu 7 yıl sonra 4 evlilik yaptım çünkü korkuyor dum yine beni sevmesse yine yuvam yıkılırsa diye

Daha yasin 31 gülüm. Ne 4 evliligi. Aci cekmissin anliyorum, ama bu kadar cok ve hizli evlenmeye seni iten neydi?

Ayy asıl o s….g sin en yakın zamanda ondan kurtulduğunuza seviniceksiniz boşverin önünüze bakın daha iyisi çıkar inşallah karşınıza çıkmasada olsun mutlu olursunuz bu kişiyi mi düşüneceksiniz hep ne hali varsa görsün

Back
X