Eşim beni sevmiyor

Kkkkkjz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
68
3
1
33
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S***** G** (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım psikolojik sorunları var hani bizler romantik dizilere bakarken duygulanırız ama o aksine kahkaha atıp gülüyor du beni çok kıskanıyor du burnumdan getirirdi makyaj yaptırmazdı kendime baktırmazdı yani kuaföre göndermezdi

Son düzenleme:
En iyi cevap
Terapi almaktan, hayatınıza yeni bir yön vermekten başka çözümünüz yok.

Siz de sevilmeyi hak ediyorsunuz...

Lütfen babanızın yada başka birinin ne dediği umrunuzda olmasın. Kendinize bir iş bulun çalışın.
Ayrıca cok fazla evlilik yapsın zaten şu evlenme işlerine çok uzun bir süre ara ver. Kendine ve çocuğuna odaklan.

Basiniz sagolsun. Annenizin mekani cennet olsun. Bence hayatinizi bitmis saymayin. Ama kendiniz icin varolup yasamayi ögrenmelisiniz artik
Çok zoruma gidiyor Kayın validem ayırmaya çalışıyor bizi sürekli eşimi doldurup duruyor Kayın validem bana iftira atmış üç defa eski eşi ile konuşurken gördüm demiş ama konuşmadım

Sürekli arıyor du çokta kıskançtı
Yani ben ne diyeyim. Bu forumda okuyorsunuz aşık olarak evlenen kadınların kocası bile bir süre sonra “seni sevmiyorum” diyebiliyor. seven bunu diyorsa sizinkinin de demesi normal. 15 gün tanışma artı konuşma. evlilik fikri olgunlaşmamış bile. sizi kınamıyorum. ama babanız artık size karışamaz ki 20 yaşında değilsiniz 31 yaşındasınız. Bu evliliğinizde olmazsa baba evine gittiğinizde baba ben artık evlenmeyip çocuklarıma hem ana hem baba olmak istiyorum. Çalışmak istiyorum. Benim kısmetim kapalı, evlilik hayırlı olmuyor deyin. Adam belki buna inanır, ikna olur.

Evet ben düşündüğünüz gibi dişli kadınlar dan degilim inanın benim hayatım annem öldüğünde bitmiş megerse
muhtemelen sosyo-ekonomik düzeyi düşük bir çevredesin. o kesimlerde insanlar düşünmeden evlenip çocuk yapıyorlar. yaşadıkların çok zor anlıyorum. ancak inan bana çoğu insan çok zor şeyler yaşıyor yaşadı. sen ne ilksin ne de son olacaksın. sadece şunu bil hayatta ya ömür boyu başımıza gelenlere ağlarız ya da değiştirmek için çaba harcarız. sen sürekli başına gelene ağlayıp ezilmeye tazı gelmişsin. gencecik kadınsın. karşı çık babana evlenmiyorum çocuğuma bakıcam çalışıcam de. hem kendin hem çocuğun için artık güçlü bir anne gibi davran lütfen

Keşke ama ben diyemiyorum öyle bir şey zaten babam dan da sevgi görmedim ben

Lutfen bidaha evlenmeyin.
Geriye dönüp ben nerede hata yapıyorum diye kendinizi sorgulayin.
15 gunde kimse kimseyi sevmez.
Yanlis tercihler yapip kendinizi magdur psikolojisine sokmayin.
Anneniz Ölmüş, basiniz sagolsun. Bu bir sebep degil. Annesi ölen bircok insan var hayatta.
Sizi sevmeyen birine yapacak bisey yok, bosanacaksiniz. Lutfen 4.kez evlenmeyin

Keşke ama ben diyemiyorum öyle bir şey zaten babam dan da sevgi görmedim ben
ya şu moddan çık Allah aşkına sana hayatımı anlatsam kırmızı oda halt eder yanında. birtek sen acı çekmedin bi silkelen kendine gel ya hu

Bende oğlum 11 yıl oldu oğlum için savaştım davayı kazandım oğlum çok küçük tü tü şuan babasından nefret ediyor
sürekli abuk subuk adamlarla evlenip onu da peşinden sürükleyen annesinden de nefret edecek bu gidişle

Allaha sığınıyorum ben artık o en hayırlısını bilir inşallah eşimin cezasını da verir
o Allah’ın bileceği iş orasını bilemem ama lütfen çocuğun için güçlü dur aslanlar gibi arkasında duran bi annesi olsun

15 günde evlenmeye karar verirsen 4 de olur 14 de olur. Adam seni sevmiyormuş eski eşi büyük ihtimal aldatmadı asıl kendisi aldatmıştır. Şimdi evlenince kadından ışık gördüyse pişman olmuş ona dönmek istiyordur. Gözünün içine baka baka mesajlaştığına göre sana psikolojik şiddet uygulayıp kaç istiyor. Davanı aç ayrıl. İlla Bi erkek olmak zorunda değil hayatında. Oğlunla hayat kur kendine.

Çocuğunuza yazık ediyorsunuz. Babanız çalışmanıza izin vermiyor ama evlenmelerinize ses etmiyor. Sevgililik değil ki evlilik, bu genç yaşa çok fazla evlilik sığmış. Bu adam sizi sevmiyorsa bağlasanız durmaz ki durmayacak. Evlilik defterini uzun bir süre kapatıp bir işe girin. Babanız da daha kendi kızına bakamıyor neyine bir daha evlenecekmiş de siz varsınız diye kimse babanızla evlenmeye gelmezmiş? Çevreniz kafayı evlilikle bozmuş. Akıllı davranın bu saatten sonra koca defterini rafa kaldırıp iş güç bakın, ilçe kaymakamlığına gidip sosyal yardım isteyin. Babanız evden kovarsa bir süre kiranızı da isteyebilirsiniz sosyal yardımdan. Bulunduğunuz ilçedeki ahbap derneği ile de iletişime geçin. Mutlaka bir yerden yardım bulursunuz, kadınlar için iş ayarlayan yerler var oraları bulun internet araştırması yapın mutlaka. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…