Eşim beni silmiş olabilir mi?

verdaverda

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13
0
16
Bolu
kızlar eşim evlendiğimizden beri bana karşı çok ilgisiz. ben ona yaklaşmasam, sevgisini göstereceği hiçbir özel harekette bulunmuyor. daha 1 yıllık evliyiz ve evlendiğimiz ilk günlerden beri bu böyle. daha doğrusu nişandan sonra falan başladı bu haller. bekarken öyle değildi. çok özlerdi ilgi gösterirdi. inceydi.. ama evlenmeden önce pek bir şey yaşayamadık uzak şehirlerde olduğumuzdan. yani evlilik sonrasına bıraktık çoğu şeyi.. ama şimdi de olmuyor olmuyor!! ya elimden gelen her yolu denedim, içindeki o sevgiyi canlandıramıyorum. seni seviyorum diyor ama o kadar yani.. o da ben sorduğumda söylüyor. ruhsal ve fiziksel manada yakınlık yok. çok sıkmıyorum. bazen deniyorum rahat bırakıyorum günlerce. hiç eksikliğimi farketmiyor bile. insanın içinden eşini sarmak öpmek gelmez mi hiç ya? ben ona aşığım. ve bu ilgisizlik elimi kolumu bağlıyor. hayata karşı çok soğuttu beni. 10 yıl sonrasını bile düşünemiyorum ya kafayı sıyırcam ne yapmam gerek sizce?

Canım gerçekten zor bir durum. Daha evliliğiniz çok taze. Gözle görülür , tartışmayı gerektirecek meselelerde yok sanırım.(Ailevi, yada maddi sorunlar). Eşinin yaşı kaç canım??

normalde ilk bir kaç yıl,yeni evli çiftler aşk böcüğü gibi olur :) cicim aylarını yaşarlar,hep yanyana olmaktan zevk alırlar.

siz daha 1 yıllık evli olmanıza rağmen gayet soğuk ve mesafelisiniz..bir sorun olduğu belli.

acaba eşiniz evliliğe mi alışamadı?

benım tanıdığım bır işinin ehli hocam var her türlü senın durumundakı insanların sorunlarını kesın ve net çözdü istersen eşini sana istedığın şekılde döndürebılır yuvanı kurtarmış olursun sende ..ayrıca ben bu tür konularda bakım yaptırıyorum kişinin kendı tırnağına yazı yazıyorum ve ne görmek bilmek istıyorsa kendısı görüyor kahve falları hıkaye..her şey kesın ve net çözüm ...

Yani şu sunduğunuz çözüme verdiğiniz akıla bak. İnsanların tasalarından , sıkıntılarından bile nemalanma fırsatı yaratıyorsunuz. Biraz gerçekçi ve vicdanlı olun lütfen. Gerçekten pes...

sadece bir öneri...tek söyleyebıleceğim şey,siz bılırsınız....hepsi bu....iyi akşamlar...

kesin ve net çözüm bu mu? falın hikaye olduğu belli de sizin bu yaptığınız da ondan aşağı kalır değil.

Allah aşkına yapmayın..eğer dünya bu şekilde yürüseydi gelecekde önceden bilinir felaketler önlenirdi..

her topiğe aynı şeyi yazıyosun, senin maksadın ne...

herkesın bır ınancı var,sıze göre eğri yada doğru kımse kımsenın doğruları ınançlarını kabul etmek zorunda değil bunu geçtım,benım gördüğüm şahıt olduklarım var,neysee ben önerımı sundum gerısı sıze kalmış (şu konuda hak verırım bazıları bu konuları cok suıstımal ettığı için insanların güvenı kalmadı kımseye ) neysee saygı duyarım ..zorlama yok dedim yaa, istersenız .....

ebrulim burada kendine müşteri mi toplamaya calısıyorsun?
4 msj yazmıssın 3une de bunu kopyala yapıstır yapmıssın.
kötü icerik bildiriyorum hemen.

Canim benimde nisanlilik döneminde cok iyidik.evlilk basladiginda cesitli sorunlar yasadik.ve evliligimiz soguklukla basladi.bwn üstüne cok gitmdim..12 senedir böyleyiz.ama cok büyük sorunlarimizda fazla olmadi..Ama son dönemlerde bana daha ilgili olmaya basladi.galibada onu sabrimla ve kisiligimle kazanmaya basladim.Ama bunada cok üvenmiyorum.evlilk öyle acayip bir seyki...bosver...hiiic canini sikma..ben 12 yillik evliyim..Allaha sükür gidiyor yani bir sekilde..

Özel birşeyler yapsanız... mesela birlikte güzel bir tatile çıkmak gibi. Böylece işin gücün stresinden uzak olacağı için, size daha fazla odaklanır.

Bir problem olduğu bariz.
Şuan sıkıfıkı olmanız lazımken neden eşiniz böyle anlayamadım.
Sık kavga edermisiniz ?

evlendikten sonra böyle olduysa kesin bişeyler olmalı
açık açık konuşmaktan başka hiçbir çaren yok, hormonlarınıda aldırmadı ya bu adam
bence açık açık darılmam gücenmem, bende rahatsız olduğun bişey mi var diye sor
benden beklentilerin ne diye
aldığın cevapları sakince dinle ki anlatmayı kesmesin ya da savunmaya geçmesin, konuşma bitince ancak konuşmayı değerlendir derim
yani senin hiç bi fikrin yokken, biz burdan ne söylesek boş

Bak canım anlattıklarından anladığım kadarıyla fikir vermeye çalışayım umarım bir işe yarar! Evinde düzenin nasıl bilmiyorum oldukça düzenli olmaya çalış,eşin eve gelmeden işlerin bitmiş olsun onu güleryüzle karşıla,dışarıda giymeye cesaret edemeyeceğin şeyleri o eve gelince giy , en sevdiği şeyleri öylesine gibi yap ve evde dışardakinden çok daha bakımlı ve temiz ol! Umarım ilişkiniz düzelir çünkü daha çok yeni evlisiniz!

çok ilginç 1 yılda böyle tükenmemeli, konuştunuz mu ciddi ciddi, ne diyor:26: sevgi yok, cinsellikte yok, eee nasıl evlilik bu:26:

göbeğe yazıda yazıyor musunuz Hey Allahım yaa

her topiğe aynı şeyi yazıyosun, senin maksadın ne...

arkadaş medyum, üfürükçü filan herhalde canım, müşteri toplamaya çalışıyor

Bekar gençler okuyup ibret almalı bu tarz konuları.
Nişanlıyken ilgisizleşen adamla evlenmek nasıl büyük hatadır!
Tek taraflı çaba harcayıp kendini heba etmek de aynı şekilde.
Adam baştan belli etmiş kendini. Keşke o sıralarda noktayı koyabilse insanlar.
Çok zordur elbet ama evlendikten sonra daha da zorlaşıyor işte.
En tatlı anlarda bozulan adam evlilikle mi düzelecekti zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…