Esim beni sinir ediyoo :(

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
32
Merhaba hnimlar gece gece esim bni yine snir etmeyi basardi.evleneli iki s3ne olmadi ama bizim tartismalarimiz 2.ayda ailesi yuzunden basladi.esim ailesine ozellikle annesine cok duskun e olabilir tabi ama cok abartiyo bi konu olsa bana hic hak wermiyo anneside agliyip sizliyo yalandan bzimkide hep kotu oluyo.bide uykuya cok duskun gece 12den once ewe gelmiyo isinden dolayi sabahta erken gdiyo ewe glince hep uyumak istiyo yoruluyo tamamda insan muhabbet istiyo onda ole bise yok hep uyku...bu aksamda cocugu uyuttum kocamla wakit gecirim istedim tamam dusa gir ckinca cagir uyim ben dedi bende ole yaptim ama kaldiramadim ustune cocugu horlamasiyla uyandirdi ben cocu tekrar uyutmaya calisiyorum o horluyo dürttum kac kez horlamasi dursun diye ama nafile..

En sonunda cocuk uyandi agladi bende horluyosun ccu bi uyutamadim dedim sinirlendim oda küstü oturma odasinda yatcam ben sende oglunla rahat rahat yatarsin diye sitem etti.napim kizlar ben simdi dürtmesem cocuk uyaniyo her gece uyyan cocu yine uyutmak icin dört dönuyorum ewin icinde.dusa gircem cocuga bakarmisin dyorum uyucam diyo tek basima cocuk buyutmeye ugrasiyorum 8 aylik.bi yandan aöf uni.okuyorum kari koca hayatimizda ole olmuyo bi insan hicmi esiyle opusmez ya on hazirlikta yok bian once aradan cikartmaya calisiyo uyumak icin.bende iyice bunalima girdim ewe bakamiyorum cocuk pesime agliyo zaten ole cok titiz degilim esim cok titizdir ben seni cok ozledim dyorum bura nye bole diyo.is yerinden arayip sunu yaptinmi burayi tmizledinmi falan bana is weriyo bende iyice snir oluyorum elim gitmiyo cook uzun yazsam roman olur yani kusura bakmayin rahatlamaya ihtiyacim war

Geç saate kadar çalışan erkekler böyle olur genelde. Benim esimde geç gelir genel olarak, bende sohbet istiyorum ama vakit olunca bile tartışma oluyor bu seferde.. Genelde bizdede bi an önce bitmesi gereken görev geceleri mevcut.. Anlıyorum seni..

Çok titizse bir kadın tutsun bir zahmet. Gayet anlayışsız bir eş.

Bir de horlayan kişinin yastığını çekin, düzeliyor. Uyandırmanıza gerek yok.

Adam yoruluyor onun için çok uyuyor
Yoğun çalıştığı için ailesine zaman ayıramıyor özverili olamıyor
Sizin sorumluluğunuz birtek ev ve çocuk ve ev rahatlığında
Daha anlayışlı olabilirsiniz
Sevme şekline gelince bu konuda haklısınız

Haklisiniz yoruldugunun farkindayim ancak isi surekli boyle tatilde yok bende aileme uzagim dertlescek kimsem yok kocamda beni anlasa diye umit ediyorum.erken gelse hemen ya ewde uyuyo yada ablasina gitmek istiyo oraya gidincede bi odaya gecip uyuyo beni tek birakma anlasamiyorum zaten ablanla diyorum bi hafta küsuyo ewin icinde herkes ayri odada ben sirnasiyorum biseler yapyorum bi bakmisim adam uyumus ablasida eltimle bir olmus bana kziyolar uyusun birak diye bende ilgi istiyorum kendimi kadin gbi hssetmiyorum sadece anneyim

Eşiniz yoğun çalışıyormuş bu durumda evi temiz tutmak size düşüyor. Eşiniz şurayı yaptın mı vs diye soruyorsa sanki biraz fazla salmissiniz? Kan değerlerinize falan baktirin halsizlik yapabilir. Kendi temizliğinize de dikkat edin. Evet çocuk olunca hayatımızı ona endeksliyoruz ama çok yanlış yapıyoruz. Sonradan fark edeceksiniz bunu.

Bu arada aramizda 11 yas war grucu usulu ewlendik buyuzden benden kendi yasindaymisim gibi olgunluk bekliyo galiba ama zor cunku ben cocuk ruhluyum

Ya bu hikaye cok tanidik geldi banaAllah kolayliklar versin cok zor bilirim.Bi de ne kadar yogun bir ismis oyle sabah erkenden gece 12 ye kadar ne isi bu

Otogarda clisiyo otobuslere ykit hizmeti weryo arabada bkliyo butun gun otobusler cagirdikca gdiyobole ayakta isi yok we kardesleriyle clisyo kndi isi

Otogarda clisiyo otobuslere ykit hizmeti weryo arabada bkliyo butun gun otobusler cagirdikca gdiyobole ayakta isi yok we kardesleriyle clisyo kndi isi

işi o kadar da yorucu değilmiş
bunların hepsi bahane
adamın normali bu
kabul edin rahatlayın

kendi işi ise bi elaman alsın böyle hayat mı olur sadece iş ve uyku.

Off kzlar of saat kac oldu her gce dsunceden uyuyamiyorum esimin derdi bitse ailesi basliyo sabah sinawim war cocugu goturemiyorum tek gitcem.esimde ablasina birakim istiyo ben kadina sinir oluyorum nezman yan yana gelsek beni assaliyo mal flan diyo esimde gülyo yuzunu goresim yok abiside kufur edip druyo azina.... flan diyo beni kizdirmak hsuna gidiyomus esime dyom oda hic bise yapmiyo biktim hepsinden.konuyu esim icin acmistim ama yeni konu acsam hangi brini yazim offffff bzen bosanmayi dsunuyorum esim gercekten cok rahat umursuz ilgisiz bana

Pff siz de esinizi arayin is yerindeyken ona is verin, gelirken su bu alinacak bir de gelince su is var yap artik ellerinden oper deyin, nasil oluyormus anlasin

Sende haklısın canım bence.o zaman niye evlenmiş.insan eşiyle tabiki sohbet etmek vakit geçirmek ister.işi ne ki bu kadar yoğun çalışıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…