Eşim beni sürekli tehdit ediyor

alevalev888

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
36
2
6
Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.

Aynı zamanda çalışmamamı istiyor ama beni sürekli terk etmekle tehdit eden birine nasıl güvenebilirim? Bir işim var en azından kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.

Onunla konuşmaya çalıştım ama işe yaramadı. Herhangi bir küçük tartışma sırasında bunu yapmaya devam ediyor.

Öneriniz var mı? Okuduğunuz için teşekkür ediyorum…

Arkadaşıyla gidip aramamıştı bir ay kadar sizi doğru mu hatırlıyorum

O zaman niye ağlayarak gitme diye yalvarıyorsunuz ki? Böyle tehditle, korkutarak evlilik mi sürdürülür?
Ailem bu evliliğin uzun sürmeyeceği konusunda beni uyardı ama ben dinlemedim. Nedense ailem haklı olduğunu ve benim hata yaptığımı kabul etmekten çok utanıyorum..

Sizi tehdit eden ve güvenmediğiniz adamla neden hala evlisiniz?

Vermeniz gereken cevap, hadi yallah güle güle. Boşanma davası ve kapanış

Ailem bu evliliğin uzun sürmeyeceği konusunda beni uyardı ama ben dinlemedim. Nedense ailem haklı olduğunu ve benim hata yaptığımı kabul etmekten çok utanıyorum..

Neden? Bu hayati yasamak cok daha zor degil mi? Gercekler ve sorumluluk. Bunlar kaliyor geriye. Hatalari hepimiz yapabiliriz. Önemli olan öz sevgi ve öz saygi. Bu adam size zerre saygi duymuyor.

Vizesiz kalasıca haspama bak... Almış eline vizeyi teşbih sallar gibi... Sizede gözdağı veriyor... Ne bu vize ağası mi... kavga anında söylüyorsa öfkeden diyordur diyeceğim ama düşüncede olan dile dökülür... Ağlamışsınız üstelik çok çirkin adamın yaptığı... Defol git deyin haketmiş... Ayrıca giderse gitsin ağa paşamız varlığından ne gün gördünüz ki...

Ailenize karşı gurur yapıyorsunuz hatanızı kabul etmemek için.
Ama elin adımının karşısında gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz.
Hiç anlayamayacağım bir tavır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…