Eşim beni sürekli tehdit ediyor

Calisiyorsunuz cocugunuz yok sadece bir sefer yanlidiginiz icin mi cekiyorsunuz bu tehditleri aslinda sizi ilk tehdit ettinde gülle gülle dicektiniz ki bak bakayim birdaha agzini acabiliyormuydu siz böyle arkasindan aglarsaniz esinizinde bir yerleri kalkar sizi ayni su anda gördügü gibi pasif görüpde sizi gitmeyle tehdit eder ve sizde buna evlilik mi diyorsunuz bence acil kafanizi toparlamaniz lazim o size degil siz ona yollu gösterin

Evli olmasina ragmen eş neden vize reddi yer? Bilmedigim icin soruyorum. Durumunuza gelince eşinizin yaptigini cok cirkin buldum. Ayrilirdim

Vizesi 6 ay kalmalı 10 yıllık turist vizesidir.
S.ktirsin gitsin. Tövbe ya.

++++ son cumleye defolsun gitsin nereye gidecekse
Konu sahibesi agzini yaya yaya s.ktir git der umarim ruhu ferahlar
6. ayin sonunda da gtun gtun doner kopek gibi kapida yatar ance

Eşiniz zayıf noktanızı bulmuş , sizi oradan vuruyor. Önemsemezseniz ve rest çekerseniz bir daha bu kozu kullanamaz.
Bu kişi ve çevrenizdeki insanlar için kendinizi üzmeye , yıpratmaya değmez. Yapabiliyorsunuz ayrılın tayin hakkınız varsa bulunduğuz ilden de ayrılın.

Bu konuyu sanki ikinci kez okuyorum.Böyle birtane konuda vardı sizmiydiniz acaba.

Evet evet sensin dogru hatırladım.Senin bu dangalak kocan daha öncede çalışmaya başladığın için arkadaşıyla amerikaya gidip keyif yapan düşüncesiz adam degilmiydi.
Şimdi yeniden seni gitmekle tehdid ediyor.Güzel bahane vallaha gidiyor orda arkadaşıyla alemlere akıyor senide parmagında firlatıyor tehdid ediyor sende ne dese susup oturuyorsun yeterki beni terk etmesin diye.
Öneri olarak tekmeyi basmayı önere bilirim.

İşiniz varmis bosverin

Niye tehdit ediyor ki? Gidecek olan adam gider. Size ben dahil yüzlerce kadın gösterebilirim keşke gitse de hayatımdan çıksa diyecek olan. Böyle birinin gitmesi sizin için nimet olmalı bence.

S...rsin gitsin. Siz de ne yalvariyorsunuz tamam git bosanalim de bosu bosuna blof yapiyor salak salak. Boyle heriften koca olmaz calismamak ne demek bence gidip gitmemekten bagimsiz bosanin. Bir daha yaparsa tamam bosanalim de donuna kadar al.

Ay cok sinirlendim yesil pasaportum var vize derdim asla yok bir kere bile sunun lafini yapmam esime. Sanki Amerika'ya gidince cok mukemmel olacak her iki yilda bir ic savas donuyor orada vergiden millet basini kaldiramiyor her irktan en berbat insan bir arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…