- Konu Sahibi alevalev888
-
Vizesi 6 ay kalmalı 10 yıllık turist vizesidir.
S.ktirsin gitsin. Tövbe ya.
Eşiniz zayıf noktanızı bulmuş , sizi oradan vuruyor. Önemsemezseniz ve rest çekerseniz bir daha bu kozu kullanamaz.Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Aynı zamanda çalışmamamı istiyor ama beni sürekli terk etmekle tehdit eden birine nasıl güvenebilirim? Bir işim var en azından kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.
Onunla konuşmaya çalıştım ama işe yaramadı. Herhangi bir küçük tartışma sırasında bunu yapmaya devam ediyor.
Öneriniz var mı? Okuduğunuz için teşekkür ediyorum…
Bu konuyu sanki ikinci kez okuyorum.Böyle birtane konuda vardı sizmiydiniz acaba.Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Aynı zamanda çalışmamamı istiyor ama beni sürekli terk etmekle tehdit eden birine nasıl güvenebilirim? Bir işim var en azından kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.
Onunla konuşmaya çalıştım ama işe yaramadı. Herhangi bir küçük tartışma sırasında bunu yapmaya devam ediyor.
İşiniz varmis bosverinMerhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
S...rsin gitsin. Siz de ne yalvariyorsunuz tamam git bosanalim de bosu bosuna blof yapiyor salak salak. Boyle heriften koca olmaz calismamak ne demek bence gidip gitmemekten bagimsiz bosanin. Bir daha yaparsa tamam bosanalim de donuna kadar al.Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?