Eşim beni sürekli tehdit ediyor

Senin onu bırakamayacağını bildiği için tehdit ediyor.bırakacağı filan yok benden demesi.sen kararlı bir şekilde tamam boşanalım de dik dur görsün anyayı konyayı

Uzulmediginde biticek.

ASLA işini bırakma
Çocuk yapma
Eğer böyle devam ederse biletini senin alacağını söyle

Ayyy gitsin sen de kafanı dinle işinden de ayrılma kendine mahkum arıyor belli ruh hastası

Oki hatırladım
Konu sahibesi yabancı mıydı,Avrupalı mıydı? Eğer öyleyse kendisini memleketin en vizyonsuz insanı ilan ediyorum, öküzün birine ağız eğmek için AByi bırakıp gelmiş

Önceki konunuzda da sormuştum, siz vizeyi gördünüz mü pasaportta? Yoksa o da red aldı da çıktı mı diyor? Senin ABD ye girip girememen de benim bir mailime bakar deyin. Eşimin yasa dışı işer yapacağından şüpheleniyorum yazarsam sence seni sokarlar mı ülkeye diye bir sorun kendisine. Hatta ben söylemez, maili direk yazar kendisine gönderirim, bunu ABD göçmen departmanına göndersem nasıl olur diye. Göçmen pasaport polisleri saatlerce sorgular sonra da yallah ülkene diye vizesini iptal ederler. ABD; daha varmadan, çıkış yapılan ülkede havaalanında sorguluyor hangi bavul kimin herkes kendi mi hazırladı diye.

Adam gitmesin ben de gitmeyeyim, beni tehdit etmesin, anam babam biz demiştik demesin diye ayrılmayayım, mutlu güzel yaşayalım...nasıl olacak? Amerika'ya gerek yok ki adam yandaki ilçeye bile taşınıp gidebilir.

Ek olarak bu adam sizi daha nelerle tehdit edebilir merak ettim, yani bir dur durağınız var mı? Kötü yola da sokabilir, uyuşturucu kuryeliği de yaptırabilir, üstünüzden para da kazanabilir... açık açık yazmak istemiyorum şimdi.

Ailenizin gördüğü pisliği siz gormemişsiniz,şimdi serde yigitlik var tukurdugumu yalamam diye bu hayata katlanıp asagilaniyirsunuz Nereye kadar??? Sınırınız neresi???
Ömür boyu çekin o zaman adamın size ne saygısı var ne sevgisi şimdi olmasa ilerde her şekilde birine kapılıp gidecek sizi s..... gibi ortada bırakacak.Olan geçen ömrünüze zamana olacak yazık.

Gidebilirsin kapı orda deyin tehdit değil blöf seni yola getirmeye çalışıyor kanma bunlara. Ezilip büzülme boşuna hadi gitsinde alsın boyunun ölçüsünü öyle kolaydı zaten vizeyle orda yeni hayat oluşturmak…

Aslında calismamanizi istemesi tazminat açısından güzel bir veri. İş arıyor musunuz ? Boşanmaya karar verirseniz ve iş ariyorsaniz hemen iş aramayı bırakın . Elinizde sizden çalışmanızı istemediği tehdit ettiği yazışmaları saklayın ve tutun. Sonrada bu verileri boşanma davasında kullanarak tazminatı ve sonsuz bir nafakayı müsait bir yerinde patlatın.gorsun ebesinin dünyada kaç bucak ettiğini. Aileniz size evet bidi bidi eder biz sana demiştik diye ama illaki susacak . Böyle embesil bir herifi cekmeyin

Havlayan köpek isirmazmis, gideceğim,gidiyorum, gideyazdim, gidecektim de biraz daha seni darlayim mi diyor. Miktir git deyin, ülkede adam kıtlığı yok. Böyle olgunlasmamis ham adamla kendinizi yormayın.

Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz , o da giderim baaaaak diyor sizde ağlıyorsunuz öylemi?
Gerçekten çok ilginç bir ilişki ,gitmeye meyleden zaten hiç gelmemiştir kiii. Bu ne böyle "bak senin annen olmam heee " der gibi cahilce yaklaşımlar.

Adam sizi gözden çıkarmış, ama size git başımdan ayağıma bağ olma diyemiyor da siz terk edin diye uğraşıyor. Sizinle bir Amerika planı yok zaten hali hazırda yani.

o kadar güzel yazmış ki, her kelimesine imza atarım. aklın yolu bir. ayrıca işinizden ayrılmayın, işinden çık evde otur diyen adam kendine köle arıyor. eline bakmayın sakın, çok gitmek istiyorsa gitsin. güle güle diyin, düşmez kalkmaz bir Allah aileme rezil olcam korkusuyla bir ömrünüzü mahvetmeyin

eşimde vize ile gitti şimdi gel dersen gelirim diyor gelme diyorum

biraz daha bensiz kalsın oralarda..
bu arada yazdan bende gittim beğenmedim

Bir dahaki sefere valizini hazırlayıp kapının onune koyun. Bir musibet hin nasihatten iyidir. Bir gitsin bakalım. Hem sizin için bunun bir tehdit konusu olmadığını anlamış olur.

Kocama ağız eğecegime, ailemden af dilerim.
Bu arada kocan eninde sonunda tatile de olsa gidecek.
Sen de başvur tekrar ve de ki. Benim eşim gidiyor arkadaşlarıyla. Kayıtlarda görebilirsiniz.ben tr dekaliyorum.
Biz beraber gezmek istiyoruz.
Haber verme başvurudan.vizeyialinca pasaportu fitlatirsin suratına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…