- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- Konu Sahibi alevalev888
-
Uzulmediginde biticek.Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Aynı zamanda çalışmamamı istiyor ama beni sürekli terk etmekle tehdit eden birine nasıl güvenebilirim? Bir işim var en azından kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.
Onunla konuşmaya çalıştım ama işe yaramadı. Herhangi bir küçük tartışma sırasında bunu yapmaya devam ediyor.
Öneriniz var mı? Okuduğunuz için teşekkür ediyorum…
Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Aynı zamanda çalışmamamı istiyor ama beni sürekli terk etmekle tehdit eden birine nasıl güvenebilirim? Bir işim var en azından kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.
Onunla konuşmaya çalıştım ama işe yaramadı. Herhangi bir küçük tartışma sırasında bunu yapmaya devam ediyor.
Ayyy gitsin sen de kafanı dinle işinden de ayrılma kendine mahkum arıyor belli ruh hastasıMerhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Evet evet sensin dogru hatırladım.Senin bu dangalak kocan daha öncede çalışmaya başladığın için arkadaşıyla amerikaya gidip keyif yapan düşüncesiz adam degilmiydi.
Şimdi yeniden seni gitmekle tehdid ediyor.Güzel bahane vallaha gidiyor orda arkadaşıyla alemlere akıyor senide parmagında firlatıyor tehdid ediyor sende ne dese susup oturuyorsun yeterki beni terk etmesin diye.
Öneri olarak tekmeyi basmayı önere bilirim.
Karadağlıyım söylemiştiOki hatırladım
Konu sahibesi yabancı mıydı,Avrupalı mıydı? Eğer öyleyse kendisini memleketin en vizyonsuz insanı ilan ediyorum, öküzün birine ağız eğmek için AByi bırakıp gelmiş
Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz , o da giderim baaaaak diyor sizde ağlıyorsunuz öylemi?Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Adam sizi gözden çıkarmış, ama size git başımdan ayağıma bağ olma diyemiyor da siz terk edin diye uğraşıyor. Sizinle bir Amerika planı yok zaten hali hazırda yani.Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
o kadar güzel yazmış ki, her kelimesine imza atarım. aklın yolu bir. ayrıca işinizden ayrılmayın, işinden çık evde otur diyen adam kendine köle arıyor. eline bakmayın sakın, çok gitmek istiyorsa gitsin. güle güle diyin, düşmez kalkmaz bir Allah aileme rezil olcam korkusuyla bir ömrünüzü mahvetmeyinÖnceki konunuzda da sormuştum, siz vizeyi gördünüz mü pasaportta? Yoksa o da red aldı da çıktı mı diyor? Senin ABD ye girip girememen de benim bir mailime bakar deyin. Eşimin yasa dışı işer yapacağından şüpheleniyorum yazarsam sence seni sokarlar mı ülkeye diye bir sorun kendisine. Hatta ben söylemez, maili direk yazar kendisine gönderirim, bunu ABD göçmen departmanına göndersem nasıl olur diye. Göçmen pasaport polisleri saatlerce sorgular sonra da yallah ülkene diye vizesini iptal ederler. ABD; daha varmadan, çıkış yapılan ülkede havaalanında sorguluyor hangi bavul kimin herkes kendi mi hazırladı diye.
Adam gitmesin ben de gitmeyeyim, beni tehdit etmesin, anam babam biz demiştik demesin diye ayrılmayayım, mutlu güzel yaşayalım...nasıl olacak? Amerika'ya gerek yok ki adam yandaki ilçeye bile taşınıp gidebilir.
Ek olarak bu adam sizi daha nelerle tehdit edebilir merak ettim, yani bir dur durağınız var mı? Kötü yola da sokabilir, uyuşturucu kuryeliği de yaptırabilir, üstünüzden para da kazanabilir... açık açık yazmak istemiyorum şimdi.
eşimde vize ile gitti şimdi gel dersen gelirim diyor gelme diyorumMerhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
Bir dahaki sefere valizini hazırlayıp kapının onune koyun. Bir musibet hin nasihatten iyidir. Bir gitsin bakalım. Hem sizin için bunun bir tehdit konusu olmadığını anlamış olur.Merhaba hanımlar. Eşimin 10 yıllık Amerika vizesi var ama ben reddedildim. Ve 1 sene boyunca bir şeyden hoşlanmadığı zaman oraya tek başına yaşamak için gideceği konusunda beni sürekli tehdit ediyor.. Çok yoruldum. Önce ağlayarak bunu yapmamasını rica ediyordum, sonra da artık gidiyorsun git diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?