- Konu Sahibi seda_gokhan
-
mrb arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var kızıma kayın valide bakıyor bende çalışıyorum. çok yorucu bir işim var kızımda çok zor bir çocuk yemesi içmesi uyuması işkence kv ise benim aksime çok dağınık düzensiz rahat keyfine bakan bir insan. durum böyle olunca ben akşama kadar çalışıyom eve geliyom kızımlamı ilgilenecem evimi toplayacam yemek mi yapacam canım çıkıyo. son zamanlarda bu durum beni çok yordu sinirlerimde bozuk eşimle çok kavga eder olduk bende ağzıma geleni söylerim oda ama son olayı hiç unutamıyorum. ben gene işten gelmiş bulaşıklarla mutfakla bi yandanda bacaklarıma sarılmış kızımla uğraşıyom kaynana ve eşim yanda sohbet ediyo bi ara misafirden bahsettiklerini duydum ne pişirsek falan pilan yapıyolar eşim eve misafir çağıracakmış annesiyle paylaşıyor..... ben kulak misafiri olmamla cinlerim tepeme çıktı eşime ağzımı geleni saydım bunca işin ardından misafir çağırıyo evin hali perişan harp çıkmış gibi bide yemek bana nasıl sormazsın çok anlayışsızsın dediim. oda biraz bağırdı hatırlamıyom bile saydıklarını yatak odasına gitti kapıyı kapattı bende hızla odaya gittim kaçma konulşacaz dedim oda hışımla boğazımdan tutarak beni elbise dolabına fırlattı (bunu yazarken bile kötü oluyorum) kolum falan yara oldu saçımı çekti ittirdi ben de bu arada ağzıma geleni sayıyom tabi gücün banamı yetiyo gibi . neyse sonuç olarak ben eşimle konuşmuyorum oda başta bir iki mesaj çekti gönlümü almaya çalıştı hiç oralı olmadım şimdi hiç aldırış etmiyor evde birbirimiz yok muşuz gibi davranıyoz.. yorumu size bırakıyorum okuduğunuz için teşekkürler.
mrb arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var kızıma kayın valide bakıyor bende çalışıyorum. çok yorucu bir işim var kızımda çok zor bir çocuk yemesi içmesi uyuması işkence kv ise benim aksime çok dağınık düzensiz rahat keyfine bakan bir insan. durum böyle olunca ben akşama kadar çalışıyom eve geliyom kızımlamı ilgilenecem evimi toplayacam yemek mi yapacam canım çıkıyo. son zamanlarda bu durum beni çok yordu sinirlerimde bozuk eşimle çok kavga eder olduk bende ağzıma geleni söylerim oda ama son olayı hiç unutamıyorum. ben gene işten gelmiş bulaşıklarla mutfakla bi yandanda bacaklarıma sarılmış kızımla uğraşıyom kaynana ve eşim yanda sohbet ediyo bi ara misafirden bahsettiklerini duydum ne pişirsek falan pilan yapıyolar eşim eve misafir çağıracakmış annesiyle paylaşıyor..... ben kulak misafiri olmamla cinlerim tepeme çıktı eşime ağzımı geleni saydım bunca işin ardından misafir çağırıyo evin hali perişan harp çıkmış gibi bide yemek bana nasıl sormazsın çok anlayışsızsın dediim. oda biraz bağırdı hatırlamıyom bile saydıklarını yatak odasına gitti kapıyı kapattı bende hızla odaya gittim kaçma konulşacaz dedim oda hışımla boğazımdan tutarak beni elbise dolabına fırlattı (bunu yazarken bile kötü oluyorum) kolum falan yara oldu saçımı çekti ittirdi ben de bu arada ağzıma geleni sayıyom tabi gücün banamı yetiyo gibi . neyse sonuç olarak ben eşimle konuşmuyorum oda başta bir iki mesaj çekti gönlümü almaya çalıştı hiç oralı olmadım şimdi hiç aldırış etmiyor evde birbirimiz yok muşuz gibi davranıyoz.. yorumu size bırakıyorum okuduğunuz için teşekkürler.
baştan gördünüz dağınık yormayayım aneni diyip paralı bakıcı tutsaydınız.
çok çalışmak istiyorsunuz madem,
baştan gördünüz dağınık yormayayım aneni diyip paralı bakıcı tutsaydınız.
çok çalışmak istiyorsunuz madem,
hepinize çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için cevap veremedim malum evdeydim koşuşturdum yani kızım fırsat vermedi yazmaya. aklımda kaldıkça cevap vereyim kv den temizlik yemek kesinlikle istemem kızıma baksın bide eşimle tartışırken ''kızım sen çok abartıyon biz neler gördük kocalarımızdan sabrettik'' gibi saçmalamasın yeter. bakıcı bende isterim ama benim kızım çok huysuz bakıcı döver diye korkuyorum o yüzden tutamıyorum.eşimin üzerine gittim evet çünkü benimde sinirlerim çok bozuk ve o öyle bana açıklama yapmadan odaya kapanınca kendimi evin hizmetçisi gibi hissettim hesap sormaya falan hakkım yok gibi.
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz ne diyebilirimki hiçbişey beklemiyorum dünyayı önüme serse yaptığını unutmayacağım..
Aslında burada insanların yazdıklarını okurken yorumları okumamaya bunun için özen gösteriyorum. Neler var Allah'ım ya. Üzerinde durduğunuz ve derdim diye burada paylaştığınız asıl sorun eşinizin sizi tartaklaması ve sizin onurunuzun incinmesi, yorumlayan arkadaşlar bu noktaya odaklanabilse keşke neyse.
Eşinizin yaptığı çok kötü bir davranış ve aslında bu olaydan çıkarılacak sonuç bu son olmayacaktır. Mutlaka konuşun sakin sakin hatasını kabul etsin özür dilesin. Bilmiyorum. Aramıyor diyorsunuz ya bırakın aramasın bakalım nereye kadar. En büyük hatayı kendimizi her işe yetişmek için paralarken yapıyoruz. Biliyorum ki burada yazmak akıl vermek kolay uygulamakta sizin kararlılığınız önemli yoksa üzülerek söylüyorum ki bu yazdığınız son yazınız olmayacak...
zaten kv o cümleyi söyleyince eş melek olsa canavara dönüşür. hee bak buda kadın oda. demekki yaptığım şeyler normal, bu kadın kıymetimi bilmiyo beni bunaltıyo der.
umarım evlilik yıldönümünde iki yalakalık yaptı diye bu olayı sineye çekmessin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?