eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

musmutlu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
301
21
98
İstanbul
5 yıllık evliyiz ve bir gün bile küsmedik. ama bir aydır bana sevgisini belli etmesini söylemesini istiyorum ama yapmıyor. iş inada bindi ve gittikçe uzaklaşıyor benden çok çaresizim

basit bir inatlaşma didişme gibi görünüyor durum,terkedilecek bir olay yok ortada,başka bişey yok mu? belki biraz daha ayrıntılı yazsan?

aldatmadığından eminim. biz ailesiyle birlikte yaşıyoruz bana geçen yıl söz verdi bu yaz taşınacağımız konusunda ben de taşınmazsan giderim dedim. sonra bu taşınmıcak belli üstüme gelmeye başladı işte yok ben sensiz de yaşarım falan gibi sonra tatile gittik annesi babası köydeki evlerinde o onlara gitti ben annemlere bu bir ilgisiz günde iki kere arıyor hiç özledim falan yok sonra döndük neyse ama belli benden bunalmış ben niye ilgisizsin diyorum ne ilgisizi diyor. derken biz kavgalara başladık. ramazanın ilk gününden beri kavga ediyoruz ben gidiyorum dedim beni annemlere götürürken sinir krizi geçirdim hooop hastaneye götürdü. sonra neyse geçti dedik eve geldik ertesi gün yine aynı.biraz git kafanı dinle sonra gel diyor gidemiyorum bırakıp. sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme diyor

sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme? peki sizde üstüne gitmeyin sürekli kavga her 2 tarafıda yorar

yatağa yatıyorum sarılmak istiyorum sarılınca kızıyor ben de sıkıldım diyor. ne bu böyle çok üstüme geliyorsun git git git diyor sonra da şaka yapmış güya öyle diyor beni sinirlendiriyor ne bu böyle hep ağlıyorsun diyor. her akşam dışarı çıkıyor ben de kendime ilgilenecek başka şeyler bulacakmışım her yere benimle mi gidecekmiş ama 5 yıldır her yere beraber gideriz biz

tatillerinizi niye ayrı yapıyorsunuz ki?
evlilik öyle bişey değil diye düşünüyorum ben..
iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta..

sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme? peki sizde üstüne gitmeyin sürekli kavga her 2 tarafıda yorar

aynı evin içinde uzak kalmıyorum ondan yani nasıl anlatayım sürekli düzelmesi için birşeyler yapıyorum diyor ki trip yap biraz yalvarıyorum ne olur bir kerecik öp ben rahatlıcam diyorum ne diye yalvarıyorsun yalvarma diyor

yatağa yatıyorum sarılmak istiyorum sarılınca kızıyor ben de sıkıldım diyor. ne bu böyle çok üstüme geliyorsun git git git diyor sonra da şaka yapmış güya öyle diyor beni sinirlendiriyor ne bu böyle hep ağlıyorsun diyor. her akşam dışarı çıkıyor ben de kendime ilgilenecek başka şeyler bulacakmışım her yere benimle mi gidecekmiş ama 5 yıldır her yere beraber gideriz biz

inanamadım okuduğuma peki şöyle birşey deneyin gerçekten kendinize uğraş bulun.hiç takmayın onu umursamayın. veya tek başınıza tatile çıkma imkanınız varsa biraz uzaklaşın. aldatılmadığınıza kesin eminsiniz yani?

tatillerinizi niye ayrı yapıyorsunuz ki?
evlilik öyle bişey değil diye düşünüyorum ben..
iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta..

ben kış boyunca ailesiyle kaldığım için yazında onları görmek istemedim ha tabi böyle olacağını bilsem giderdim ama iş işten geçti. kavgalarımızı bütün komşular duyuyor. delirmek üzereyim ve ortada neden yok.

bu adamın gerçekten biraz yalnız kalmaya ve sizi özlemeye ihtiyacı var...
acaba aynı evin içinde çok mu üzerine düşüyordunuz?
bence bir süre kendi haline bırakın
ara ara olur öyle erkeklere, fazla üstüne gitme...

aynı evin içinde uzak kalmıyorum ondan yani nasıl anlatayım sürekli düzelmesi için birşeyler yapıyorum diyor ki trip yap biraz yalvarıyorum ne olur bir kerecik öp ben rahatlıcam diyorum ne diye yalvarıyorsun yalvarma diyor

gerçekten süründürülmeyi hakediyor gerçekten..

evi ayırmaya söz vermiş ya. ayıramayacağı için onun derdine düşmüştür. içten içe dert edinmiştir. size yansıtıyordur.

siz de ona ilgisiz davranın birkaç gün. mesela sürekli internete girin. oyalanın bişeylerle. o yokmuş gibi davranın. biraz da o düşünsün.

Allah sabır versin yaaa... iş hayatında problemleri olabilir mi ? bir şey anlatmıyor ama dışa vurumu boyle oluyor olabilir mi? yanı stressli ve en yakınına karsı agresıfleşiyor olabilir mi:S:S:S

inanamadım okuduğuma peki şöyle birşey deneyin gerçekten kendinize uğraş bulun.hiç takmayın onu umursamayın. veya tek başınıza tatile çıkma imkanınız varsa biraz uzaklaşın. aldatılmadığınıza kesin eminsiniz yani?

aldatılmadığıma eminim çünkü şu durumda bunu söyle çocuğumuz falan yok. diğer aramızı bulsunlar diye kızkardeşimle eşini çağırdı onlara ben seviyorum bir sorun yok gülüp geçecek bunlara ama benim üstüme geliyor demiş ama ben de duramıyorum onu gördüğüm an sarılmak istiyorum gidersem de iyice soğur diye korkuyorum

Ayrı kalmak istemesini doğru bulmadım.. Bekarlığa falan alıştım demesi tehlikeli geldi...
Bu durumda ayrı bırakmak doğrumu bilemiyorum...

Acaba maddi sorunlardan yani elinde olmayan nedenlerden dolayı mı ayrı eve çıkamıyor yoksa ailesine karşı gelmeyi istemediği için mi?

aldatılmadığıma eminim çünkü şu durumda bunu söyle çocuğumuz falan yok. diğer aramızı bulsunlar diye kızkardeşimle eşini çağırdı onlara ben seviyorum bir sorun yok gülüp geçecek bunlara ama benim üstüme geliyor demiş ama ben de duramıyorum onu gördüğüm an sarılmak istiyorum gidersem de iyice soğur diye korkuyorum

:)) ne tatlısın ya. çok seviyorsun belli. Allah ayırmasın sizi. öyle çok derin bir mevzu gibi gelmedi bana. evi ayırmamak için strateji yapıyordur. çok üstüne varmayın siz de .

şuan kime anlatsam biraz ilgilenme bırak diyorlar sen çok üstüne gitme diyorlar ama nasıl yapıcam çaresizim. öğretmenim ben okullar tatil ve benim burada hiç tanıdığım arkadaşım yok oruçlu olduğum için de dışarı çıkamıyorum akşama kadar onu bekliyorum deliricem sonun da nasıl uzak kalabilirim hepiniz birilerini süründürmüşsünüzdür eminim ama ben bunu hiç yapmadım beceremiyorum

gerçekten biraz uzak durmanız sizin yararınıza olucak ona özlemeye fırsat vermelisiniz.sarılmayın ilgilenmeyin bikaç gün sonra o istyecek

Back
X