Eşim beni umursamıyor...

BENW

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
98
0
16
İzmir
Slm arkadaşlar burda ara ara açtığım konularım oldu.. sorunlarım eşim ve eşimin ailesi ile ilgili oldu... eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz. ben çalışıyorum.. eşimle severek ve anlaşarak evlendik ama nasıl sevgiyse .Baştan altlı üstlü oturmayı kabül etmemliydim çünkü ben eşimin ailesine ayak uyduramıyorum onlar sık görüşmek isterler ben herzamen gidemiyorum olmuyor yani. ve eşimle bir aile olduğumuza inanmıyorum hep bir şeyler eksik bağımlı hissediyorum.eşimin davranışları benim ona yüz vermemden oldu .evliğimizn ilk günlerinde ben eşimle bearber işe gidiyordum ilk zamanları cicim aylarında diyelim . eşim beni işe brakıyor sonra kendi işne geçiyordu ordan bu 1 -2 ay böyle devam etti sonra eşim. kalkmamaya başladı zor kaldırırdım zaten ama yine ilk aylarda kalkardı benim için .. eşim kalkmamaya ve beni incitmeye başladı. bana bağırıyor bir yerimi acıtıyordu. sabahları kaldırınca böyle yapmaya devam etti bende çook sevdiğim için affediyordum.. uyku sersemliği diye aldırmıyordum. ama beni kırıyordu bu davranışları.. ben uyandırmaya çalıştıkça kalkmıyordu sen git demeye bağırmaya başladı.. sonra ben her sabah kaldırmadan gitmeye başladım işe.. ama yinede eşimle konuşuyordum küs duramıyordum.. arkadaşlar ben böyle yaptıkça onu daha çok şımarttım .. ''konuşmam seninle bir daha yaparsan bak'' diye onu hep uyarıyordum ama o gülüp geçiyor canım yapma böyle küs mü durucağız deyip gönlümü alıyordu. yani artık hep aynı cümleyi söylediğimden konuşmamı umursamıyordu nasıl olsa yne konuşacak diye ...şimdi ne yapacağı şaşırdım eşim hem kötü davranıyor sonrada gönlümü almaya çalışıyor. bıktım artık böyle yapmasından.. bunaldımm ne yapacağımı şaşırdım. cevremdekilerden duyuyorum eşini işine bırakan düşünen erkekleri imreniyorum. bir kere yolda giderken beni takip etti çok korktum eşime söyledim . bir iki kere benim dememle kalktı işe braktı ama sonra yne aynı..yani beni düşünmüyor yolda başına bişey gelirmi diye.. arkadaşlar çok kötüyüm şuan ..ama size içimi döktüm rahatladım...

Bende senn gbi altlı üstlü oturuyorum cnm benmde problemlerim oluyor takmamaya çalışıyorum ama eşim artık eskis gbi davranmıyor .. sana önerim onu sende umursama bak gör nasıl sana nasıl tavrı değeşecek. ama sakın yüz vermeeee

Kötü sözler duyacak,canını acıtacak kadar değer mi seni işe bırakması?
Yazık değil mi canına yav?
Kendi işine kendin gitsene.
Hiç mi kıymet vermiyorsun kendine?

Benim gördüğüm asıl sorun sizi işe bırakmaması değil de, Kötü davranıyor, canınızı acıtıyor olması.. İşe gitmiyor mu bu durumda.. Sabahları uyanmadığına göre :26:

size vurması hakaret etmesi sizi incitmiyorsa
işe bırakmaması hiç incitmemeli bence

hem sadece bu konuda katıysa diğer yönden iyi bir eşse
işede kendiniz gidin ne olucak sanki

Bence sorunun işe eşinin bırakmaması değil. Zira bana göre bunu abartman bile saçma kendin gidebilirsin kimin eşi her sabah önce eşini işe bırakıp sonra kendi işine gidiyo varsa da benim çevremde yok hoş bence gerek de yok.

Asıl sorunun eşinin tavırları onları affedebildiysen buna da içerlemeyiver yanında çerez gibi kalmış çünkü asıl sorunun yanında

her şey mükemmel de bir işe bırakmaması mı sorun yani ???

sen sorumlulukları olan kendi saygınlığı olan kişiliği olan bir bireysin ... Birincisi herşeyden önce kendine güvenin olmalı sen değil bunu o sorun etmeli kendine yalnız neden gönderiyorum diye.BU kadar zayıf olma bence ona da zaafını beli etme . sabah erkenden kalk süslen ve işine git parfümlerini her zmankinden farklı al rujun rengini değiştir ve onu kaldırıp beni işe götürürmüsün yerine hayatım ben işe gidiyorum deyip evden cık her zaman bakımlı ol her zaman ... ama bunu onun için değil basta kendin için yap sonrası zaten gelir benim fikrim bu

evlenmeden önce işe nasıl gidip geliyodunuz.

Herkez seni olumsuz yönlendirmiş. O senin eşin ne olursa olsun. Oda insan sonuçta hergün götürecek diye birşey yok değilmi? Eşimde işe geç kaldığımda beni bırakır işe,kalkarken mızmızlanır söylenir. ama ona hak veririm sonuçta izinli günlerine denk geliyor hep uyuya kalışım ve o izinli olmasına rağmen benim için erken kalkıyor işe bırakıyor beni.. iş yerime gelmeyi bile hiç sevmez ama benim için gelir arada sırada işten alır beni. yani diceğim o ki , hergün bırakmasına ne gerek var. bak kendinde gidebiliyorsun.. arada bi bırakmasını rica et bak nasıl götürüyor.. Erkekler böyle tatlım , cocuk gibiler.. Cicim aylarında öyle olur.. ben eşimde evlenmeden öncede aynı evi paylaştım bi süre oyuzden onu cok iyi tanıdım.. Sana vurmasına tabikide izin verme böyle şeylerin hiç hoşuna gitmediğini birdaha yapmaması gerektiğini aradaki saygıyı korumamız gerekir de. Güzellikle anlat ama bağırarak çağırarak değil. Biz Kadınlar Bi profil çizeriz beynimizde ve kocamızın o profile benzemesini isteriz. Ama Ne yazıkkı öyle olmuyor .. Alış canım , huyuna suyuna .. Onun yapmaktan rahatsz oldugu şeyleri üsteleme benim sana diyeceğim bu yani.. Aranızdaki tek sorun bu olsun.. ne sorun çekenler var.. eşine kızma kötü bişey yok ortada.. sabah kaldırma adamı düzelir herşey bence

İnsanın eşinin işe bırakması güzel bir jest. Bu herkesin hoşuna gider ama dediğim gibi jest onun görevi değil. Siz bunu görev gibi eşinize yüklemeye çalışmışsınız eşinizde hırçınlanmış. Bence bundan sonra sakın uyandırmayın 1 gün 2değil her ALLAHIN günü bırakılmaz ki. İçinden gelip bıraktığı zaman mutlu olun bırakmadığında da kendinizi beklenti içine sokup mutsuz etmeyin. Ayrıca eşinizin hoşlanmadığınız başka hareketleri varsa çocuk gibi konuşmam seninle birdaha yaparsan bak tarzı cümleler kurmayın. Şu hareketin beni incitiyor üzüyor böyle davranmazsan daha mutlu olurum gibi cümleler daha etkili olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…