- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
- 163
merhaba kızlar bende sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum...
1-2 gündür eşim sinirli... ve dün akşam bi patlama noktası yaşadık...yine abuk sbuk şeylerden tartıştık benzaten ona küstüm onu bıraktım ve yatmaya gittim yatak odasına derken telefonum çaldı amcamın oğlu aradı...oda evli işte eğer müsaitseniz sizi pazar akşam oturmaya davet ediyoruz dedi..
eşimlede konuşumuyoruz ay ne diyeceğimi bilemedim..telefonla konuşurken eşimin oldugu odaya gittim hem suratına bakıyorum bişey dicekmi diye yok tepki vermedi...
dedim xxxx abi eşim pazar günü gececi gece 11de işe gidicek oda dediki sabah uyur işte akşamda bize gelirsiniz dedi baktım eşimde tepki vermeyince bende tamam geliriz dedim
oda tamam ben annenlere filanda söylüycem ama önce bi sizinle konuşuyum dedim hadi pazar günü görüşürüz dedi....
teli kapadık eşime baktım hiç bişey ne sordu ne söyledi...
bende yattım ve bu sabah beni işe bırakırken xxx abin ne dedidün akşam telefonda dedi... bende pazar günü bizi oturmaya çağırıyo ama keşke bunu dün akşam sorsaydın dedim...
oda bana sordunmuda kabul ettin ara söyle gelmiyoruz de dedi.... bende sabah sabah beni sinir etme kabul ettim şimdi ne diye gelemeyeceğiz dicem dedim bağırdım çağırdım sonra işte iş yerime geldik ve bende kapıyı vurdum çıktım
oda gitti eve yatmıştır şimdi uyuyodur büyük ihtimalle ama ben sinir küpüyüm resmen ..
ne olacak şimdi kafam almıyo... uyanınca arıcam sen benim hatrım içinde olsa gitmiycekmisin dicem oda büyük ihtimalle cevap vermeden önce bana sorsaydın dicek
bende iyi tamam ben arıcam ve bahane bulucam ama bundan sonra benimle muhattap olma filan dicem
xxx abimede bi bahane buluyum şöyle demeyi düşünüyorum abi eşimin o gün maçı varmış ben tamamen unutmuşum kusura bakmayın lütfen başka zaman geliriz inşallah dicem...
ay kafayı yicem kızlar ya rezilliğe bi bakarmısınız sabahtan beri ağlamaktan başım çatlıyo
keşke her kavga böyle basit nedenlerden çıksa üzmeyin birbirinizi o kadar küçük bir olay ki birbirinizi kırmaya değmez eşinle daha konuşmadan kesin böyle diyecek deme desin ondan sonra düşün belki farklı şeyler söyleyecek sana değil mi hem özürdilemek bir erdemdir hata bizdeyse özürdilemekten incilerimiz dökülmez sonuçta