eşim beni üzdü hemde çok :(

merhaba kızlar bende sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum...

1-2 gündür eşim sinirli... ve dün akşam bi patlama noktası yaşadık...yine abuk sbuk şeylerden tartıştık benzaten ona küstüm onu bıraktım ve yatmaya gittim yatak odasına derken telefonum çaldı amcamın oğlu aradı...oda evli işte eğer müsaitseniz sizi pazar akşam oturmaya davet ediyoruz dedi..

eşimlede konuşumuyoruz ay ne diyeceğimi bilemedim..telefonla konuşurken eşimin oldugu odaya gittim hem suratına bakıyorum bişey dicekmi diye yok tepki vermedi...
dedim xxxx abi eşim pazar günü gececi gece 11de işe gidicek oda dediki sabah uyur işte akşamda bize gelirsiniz dedi baktım eşimde tepki vermeyince bende tamam geliriz dedim :(

oda tamam ben annenlere filanda söylüycem ama önce bi sizinle konuşuyum dedim hadi pazar günü görüşürüz dedi....

teli kapadık eşime baktım hiç bişey ne sordu ne söyledi...

bende yattım ve bu sabah beni işe bırakırken xxx abin ne dedidün akşam telefonda dedi... bende pazar günü bizi oturmaya çağırıyo ama keşke bunu dün akşam sorsaydın dedim...

oda bana sordunmuda kabul ettin ara söyle gelmiyoruz de dedi.... bende sabah sabah beni sinir etme kabul ettim şimdi ne diye gelemeyeceğiz dicem dedim bağırdım çağırdım sonra işte iş yerime geldik ve bende kapıyı vurdum çıktım :(:(

oda gitti eve yatmıştır şimdi uyuyodur büyük ihtimalle ama ben sinir küpüyüm resmen ..

ne olacak şimdi kafam almıyo... uyanınca arıcam sen benim hatrım içinde olsa gitmiycekmisin dicem oda büyük ihtimalle cevap vermeden önce bana sorsaydın dicek :(

bende iyi tamam ben arıcam ve bahane bulucam ama bundan sonra benimle muhattap olma filan dicem :(

xxx abimede bi bahane buluyum şöyle demeyi düşünüyorum abi eşimin o gün maçı varmış ben tamamen unutmuşum kusura bakmayın lütfen başka zaman geliriz inşallah dicem...

ay kafayı yicem kızlar ya rezilliğe bi bakarmısınız sabahtan beri ağlamaktan başım çatlıyo

keşke her kavga böyle basit nedenlerden çıksa üzmeyin birbirinizi o kadar küçük bir olay ki birbirinizi kırmaya değmez eşinle daha konuşmadan kesin böyle diyecek deme desin ondan sonra düşün belki farklı şeyler söyleyecek sana değil mi hem özürdilemek bir erdemdir hata bizdeyse özürdilemekten incilerimiz dökülmez sonuçta:38:Biran önce barışın bence çok ufak sebepler bunlar...Allah hepimize güzel geçim ve mutluklar versin inşallah...:38:

Valla dedektif gibisinnnn:1: Bende baktımda gerçekten öylee msj sayısınımı doldurmaya çalışıyor diycem ama hiç bir cevabıda yokki :44:

arkadaşım sen abin aradığında biz eşimle konuşalım sana haber veririz deseydin baktın tepkisiz kapa telefonu konuş öle haber ver bunlar basit konular yıpratmayın kendinizi

yorum yapan herkese teşekkür ediyorum kızlar :)

öncelikle eşim beni sabahtan beri aramadı galiba bana hala kızgın :(

ama benim siniirim baya bi yatıştı akşam bana kızgın olsa bile o gelip beni işten alır :)

bu konuyu hiç açmıycam ve akşam yemeğimizi yedikten sonra onunla sakince konuşup bu konuyu halledicem,inşallah Allah izin verirse tabiki..

bu daveti artık erteleme gibi bi durumum yok ya gidilecek beraber yada ben mecbur gidicem çünkü birtek biz değiliz bütün aileyi çağırmışlar...

ay inşallah akşam güzel geçer kızlar ya... ama çok lüks şaaşaalı bi barışma olmayacagı kesin :(

Son düzenleme:
ay inşallah akşam güzel geçer kızlar ya... ama çok lüks şaaşaalı bi barışma olmayacagı kesin :(

Umarım güzel geçer.
Neden lüks şaaşaalı bir barışma istiyorsunuz?
Siz biraz uçlarda yaşıyorsunuz gibi geldi bana.
Öfkenizi de sevincinizi de normal tutamıyorsunuz..
Ne kadar az beklenti içinde olursanız o kadar az üzülürsünüz

Umarım güzel geçer.
Neden lüks şaaşaalı bir barışma istiyorsunuz?
Siz biraz uçlarda yaşıyorsunuz gibi geldi bana.
Öfkenizi de sevincinizi de normal tutamıyorsunuz..
Ne kadar az beklenti içinde olursanız o kadar az üzülürsünüz

amin inşallah...

orada lüks şaşalı derken başka bişey geçmişti aklımdan ama suan siz böyle dikkat çekince utandım birden..

teşekkür ediyorum yorumunuz içinnn... evet aslında birden çok üzülüp çok mutlu olabiliyorum yapımda var heralde bu malesef

amin inşallah...

orada lüks şaşalı derken başka bişey geçmişti aklımdan ama suan siz böyle dikkat çekince utandım birden..

teşekkür ediyorum yorumunuz içinnn... evet aslında birden çok üzülüp çok mutlu olabiliyorum yapımda var heralde bu malesef

Utanacak birşey yok. Ben de sizin gibiyim. Daha doğrusu gibiydim. Minicik şeyle çok büyük mutluluklar yaşar, ama küçücük birşeyden nem kapıp dünyaları yıkardım.
Zamanla, yaşadıkça törpülendi bu duygularım. Önceliklerim değişti. Yaşama bakışım.
Büyütmeyin hiçbirşeyi.

Utanacak birşey yok. Ben de sizin gibiyim. Daha doğrusu gibiydim. Minicik şeyle çok büyük mutluluklar yaşar, ama küçücük birşeyden nem kapıp dünyaları yıkardım.
Zamanla, yaşadıkça törpülendi bu duygularım. Önceliklerim değişti. Yaşama bakışım.
Büyütmeyin hiçbirşeyi.

umarım bende sizin gibi yaşadıkça hiç birşeyi büyütmemeyi öğrenirim..

bugün bana yatpgınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum..dirayetimi korumamı,karar vermeden önce en azından 1 dakika düşünmemi sağladı yorumlarınız..burda bana yorum yapan herlese teşekkür ediyorum :)

az önce eşim aradı :) onu gizliden biri aramış oda ben zannedip neden beni gizliden arıyorsun dedi :) bende senin aklın fikrin bende heralde ben seni aramadım hem arayacak olsam gizliyle ugrasmam kocamı açık açık ararım dedim :D oda güldü bende onu çok sevdiğimi söyledim bende seni seviyorum dedi böylece olay şimdilik tatlıya bağlandı kızlar :)

ayrıca akşama konuşucagımızıda söyledim tamam dedi öyle kapattık :)

umarım bende sizin gibi yaşadıkça hiç birşeyi büyütmemeyi öğrenirim..

bugün bana yatpgınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum..dirayetimi korumamı,karar vermeden önce en azından 1 dakika düşünmemi sağladı yorumlarınız..burda bana yorum yapan herlese teşekkür ediyorum :)

az önce eşim aradı :) onu gizliden biri aramış oda ben zannedip neden beni gizliden arıyorsun dedi :) bende senin aklın fikrin bende heralde ben seni aramadım hem arayacak olsam gizliyle ugrasmam kocamı açık açık ararım dedim :D oda güldü bende onu çok sevdiğimi söyledim bende seni seviyorum dedi böylece olay şimdilik tatlıya bağlandı kızlar :)

ayrıca akşama konuşucagımızıda söyledim tamam dedi öyle kapattık :)

İnşallah büyütmezsiniz bundan sonra herşeyi.
Öyle büyük sorunlar yaşıyor ki insanlar.
İnşallah benim gibi öğrenmezsiniz büyütmemeyi öğrenmeyi.
Kırılmadan, incinmeden öğrenirsiniz.
Bir daha bişeye kızdığınızda kendinizi sakinleştirin.
Bilirsiniz ki en çok pişman olunan konuşma öfkeliyken yapılan konuşmadır.
Eşiniz anladığım kadarıyla olayları büyüten arıza biri değil.
Sadece altta kalmak istemiyor her iki taraf. Huzurla uyumak, huzurla birlikte vakit geçirmek varken niye kendinizi sıkıntıya düşürmekten kaçının.

esinin yaninda konustun zaten,soylediklerinden anlamasi lazimdi,acip agzini bi laf deseydi,nefret edyorum küsen erkeklerden.

Şöye birşey geldi aklıma.
Eşiniz aynen sizi gibi alttan alan taraf olmamak istediği için böyle birşey yapmış olabilir.
Yani gizli numaradan aranmamamış ve bunu bahane etmiş olabilir.
Yani o da sizinle küs kalmayı istemiyor ama ilk adımı da atmak istemiyor olabilir.

Şöye birşey geldi aklıma.
Eşiniz aynen sizi gibi alttan alan taraf olmamak istediği için böyle birşey yapmış olabilir.
Yani gizli numaradan aranmamamış ve bunu bahane etmiş olabilir.
Yani o da sizinle küs kalmayı istemiyor ama ilk adımı da atmak istemiyor olabilir.

evet bu benimde aklıma geldi zaten o yüzden senin aklın hep bende galiba dedim :) oda güldü :)
ha birde dün akşam konuşmadıgımız için gün içerisinde neler yaptıgımızıda anlaymamıştık...başladı dün ne oldu biliyormusun bu bu oldu diye :)

söylediğiniz gibi olayları büyütmeyi seven arıza biri değildir eşim Allah için hakkını yemiyim..ama işte bazen sinirlerine hakim olamıyo böyle oluncada ben üzülüyorum
oda sizin gibi sinirliyken konuşmayalım der bana kavga ederken ama ben illa konuşucaz diye tuttururum...

umarım dediğiniz gibi bundan böyle düşünüp karar vermeyi öğrenirim zaten öğrenmeyede çalışıyorum

günlerce küs kalıoruz diyenlere şaşırıorum biz hayatta küs kalamayız 5 dakka bile çok büyük kavgalar etsekte küsmüoruz iyimi kötümü anlamadım...

günlerce küs kalıoruz diyenlere şaşırıorum biz hayatta küs kalamayız 5 dakka bile çok büyük kavgalar etsekte küsmüoruz iyimi kötümü anlamadım...

Kavga ederken ölçüleri aşmıyorsanız normal tabi.
Küsmemeniz de iyisi. Küs olduğunuzu düşünsenize. Kimyanız bile değişiyor.
Ayrıca ne uykunuzda dinlenebiliyorsunuz, ne yediğiniz yemekten tad alabiliyorsunuz.
Büyütmemek en iyisi..

büyütmemek bencede en iyisi ama arkadasın dediği gibi çok büyük kavgalar ettikten sonrada 5dakika içinde nasıl barışılıyor bende onu anlamıyorum valla

cok abartiyorsunuz cok evliikler cocuk oyuncagi gibi gorulmeye basladi alttan al biraz niye kendinide esinide huzursuz ediyorsun yani su anlatiklariniz ceviz kabugunu doldurmayacak seyler

Back
X