- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
merhaba arkadaslar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Can sıkıcı bir durum. Onun dışında davranışları size karşı nasıl ?merhaba arkadaslar
9 aylik evliyim esimi seviyorum fakat esim cinsel anlamda bana yakinlasmak istemiyor. aylardir hep benim zorlamalarimla oluyor. surekli konusuyorum. guzellikle anlatmaya calisiyorum ama olmuyor. hayatinda benden baska biri olmadigina eminim. ama bir erkek neden esiyle beraber olmak istemez. varmi benim gibi ayni durumlari yasayan. psikolojom bozuldu. dun gece kavga edip ayri yattik
onun disinda sever oper sarilir koklar ama konu yatak olunca bahaneler ariyor surekliÇok Can sıkıcı bir durum. Onun dışında davranışları size karşı nasıl ?
mesela ne olabilirki ereksiyon gibi bi sorun hic olmadi yaparken yada erken bosalmaeşinizin sizden sakladığı, öğrenmenizi istemediği bir sorunu olabilir mi cinsellikle ilgili ?
genel olarak boylebu aralar belki başka sorunları vardır..
işle alakalı mesela..
olabilir yani insanız hepimiz..
genel olarak böyle miydi hep?
yoksa bu aralar mı böyle?
artik dun soyledim git doktora diyeSağlıksal bir problemi olabilir yada psikolojik. Her iki ihtimal de bile doktor şart
evet severek evlendik. zannetmiyorum ya o kadar midesiz degilValla üzmek istemem ama hemcinsine ilgi duyuyor bile olabilir
Severek mi evlendiniz?
o zaman bir problem var gibi görünüyor, aile terapistine gitseniz beraber?genel olarak boyle
Ben de sizin gibi düşünüyorum..Cinsel yönelimleri farklı olabilir,erkekler bazen sırf bunu örtbas etmek için evlenir.flört ederken nasıldı
Midesizlikle alakali bi durum degil. Siz nasil karsi cinsten hoslaniyorsaniz onlar da hemcinsine ilgi duyuyor. Tercih degil yani hormonlarla alakali. Yeni mi basladi isteksizlik?evet severek evlendik. zannetmiyorum ya o kadar midesiz degil
evde banyo yaparken bile kapi acik. oyle birsey yapicagini sanmiyorumcinsel sorunları vardır?
sizle olmuyorsa kendi kendini mi tatmin ediyor?
hayir surekli boyleMidesizlikle alakali bi durum degil. Siz nasil karsi cinsten hoslaniyorsaniz onlar da hemcinsine ilgi duyuyor. Tercih degil yani hormonlarla alakali. Yeni mi basladi isteksizlik?