• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin beni anlamamasi

Anladigim kadariyla siz calismiyorsunuz yani su durumda anne babasina bakan siz oluyorsunuz kendisi degil sizde pek tabi artik bakmak istemeyebilirsiniz zaten gecici olarak anlasmissiniz gerci gecici sizin icinmis o sizi manipule edebilecegini dusunmus yalan soylemis size aglamasina kanmayin ne bu 3 yasinda cikolatasi elinden alinmis bebemi

Bin sene önceymiş bu beraber oturma falan siz 30 yaşında kocaman kadın nasıl kabul ettiniz ben gerçekten anlam veremiyorum,
zaten şu saatten sonra ayrılsanız ne olacak adam daha teklife bile oturup salya sümük ağlamış, ayrı eve çıksanız da huzur vermeyecek ki.

Keşke baştan zorlansak da kendi evimiz olsun ekonomik olarak zorlansak da toparlarız ya da biraz birikim yapıp öyle evlenelim bu şekilde aile olduğumuzu anlamayız deseydiniz. Kötü insanlar değiller diyorsunuz belki baştan herkes evinde otursaydı tatlı tatlı arada görüşür çayınızı kahvenizi içer dağılırdınız. Ama probleminiz ailesi değil aslında eş burada. Size ağladığında ben eğer aile evinde yaşamak isteseydim bu yaştan sonra yeni bir aile aramaz bekarlık odamda yaşamaya devam ederdim kendi ailemi de seviyorum diyin. Kendisi de annesinin dizinin dibinden ayrılmak istemiyorsa yaşlansaydı o evde sizi neden sürüklemiş ?
Keske ,o donem süslu laflara inandim .hata bende.

Senin isteğin normal yanlış yapmıyorsun Kendi özel alanını istemek bencillik değil normal bir ihtiyaç.Eşinin de ailesine saygı duyuyorsun zaten bu konuyu eşinle sakin bir zamanda onu suçlamadan ona anlatmalısın
Eşine de ki

Ailene karşı bir problemim yok çok saygım ve sevgim var.Sen işe gittiğinde ya da dışarı çıktığında nasıl kafanı dinlemek istersin bende evde o hissi yaşamak istiyorum
Şu anki düzende kendimi tam anlamıyla rahat hissedemiyorum kendimize ait bir alanımizz olursa daha mutlu ve huzurlu oluruz bunu birlikte yapabiliriz de

Eşiniz fazla sorumluluk almaktan çekiniyor
Annesi babası bahane

Aglamak nedir yahuuu, 5 yaşında cocukla mi evlisin :110: Bilemedim buyuyememis hastalıklı bir tiple evlisin.

Soğmadınız mı yazmanız da bı o kadar itici, sizden de soğurlar dikkat edin
Ya ama ağlayan erkek mi olur hele de böyle bir sebepten gerçekten hoş değil
Ama mesela 1 sene evvel kayinbiraderimi kaybettik ( mekani cennet olsun tüm ölmuslerimizin) mezarı başında eşim göz yaslarini silerek kuran okudu
O itici gelmedi mesela bende çok üzüldüm ağladım

En son üniversitede yurttayken birileriyle ortak alanı paylaşmıştım onda bile tek başıma eve çıkacağım günlerin hayaliyle yaşadım. Kaynana kayınbaba ile aynı evde kalmak nedir yahu yıl olmuş 2026. Oraya ev bile diyemezsin rahat edemezsin ki. Eşiniz evlendiğini, yeni bir ailesi olduğunu kabullenmeyen mızmız bir çocuk. Ondan koca veya baba pek olmaz gibi ama siz bilirsiniz.

Imkan var, maddi olarak bir sekilde haziriz artik . Ama sucluluk hissediyorum aileme karsi ,onlarla ilgilenmeliyim dusuncesinde. Anne babasi cok sukur cok sagliklilar bakimq muhtaclari da yok.
ne suçluluğu hissediyorsun
evlenen herkes anne babadan ayrılıp ayrı bir yuva kuruyor
evlenmek zaten yeni ev kurmak demek bir yerde
kimse evlendi diye ana babasını atmıyor
eşinize düşüncelerinizi güzel bir şekilde izah edin

Back
X