• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin beni anlamamasi

o sizin ana babanizin evinde cok mu rahat??
artist sov yapiyor
millet ev almadan evlenmiyor siz kaynana evinde bekarlık odasında yasamayi kabul etmissiniz
bu hayati biraz da kendiniz seçmişsiniz
Evet, benim hatam inanmak oldu.

Kocanizin zekasal bir problemi mi var ? Basindan neden kabul ettiginizi de anlamadim. Koskoca kadinsiniz evlenirken ne diye esinizin ailesiyle yasiyorsunuz siginti gibi ? Saka herhalde. Kocan maden anne babasindan ayrilamiyo neden evlenmis ? Ailesi de tuhaf niye demiyo gidin kendi evinizi tutun diye. Manyaklar ailesi gibi geldi bana
Annesi soyluyor bazen kendisi kabul etmiyor .
Geçici Bir sureligine economic olarak toparlanana kadar anlasmistik. Bastan boyle aglasa ben de asla asla kabul etmezdim .

Keşke baştan zorlansak da kendi evimiz olsun ekonomik olarak zorlansak da toparlarız ya da biraz birikim yapıp öyle evlenelim bu şekilde aile olduğumuzu anlamayız deseydiniz. Kötü insanlar değiller diyorsunuz belki baştan herkes evinde otursaydı tatlı tatlı arada görüşür çayınızı kahvenizi içer dağılırdınız. Ama probleminiz ailesi değil aslında eş burada. Size ağladığında ben eğer aile evinde yaşamak isteseydim bu yaştan sonra yeni bir aile aramaz bekarlık odamda yaşamaya devam ederdim kendi ailemi de seviyorum diyin. Kendisi de annesinin dizinin dibinden ayrılmak istemiyorsa yaşlansaydı o evde sizi neden sürüklemiş ?

Annesi soyluyor bazen kendisi kabul etmiyor .
Geçici Bir sureligine economic olarak toparlanana kadar anlasmistik. Bastan boyle aglasa ben de asla asla kabul etmezdim .

Annesi bile söylüyor ama kendisi kabul etmiyorsa paradan başka hiç bir sebep olamaz.

Konu anneci babaci koca falan değil.

Bu adam baya baya size ayrı ev açıp o evi döndürme masrafına girmek istemiyor.

İgrenc bı adami koca diye almışsınız geçmiş olsun.

Ev açacak kadar maddi durumu olmayan adam evleniyor baştan da 1 sene mühlet ver evi ayıracağım diyor düğünden sonra o 1 sene oluyor 5 sene 10 sene. 1 sene sonra ayrı ev açabilecek kadar birikim yapılabilecekse neden 1 sene daha nişanlı kalınmaz hemen birlik oturma kararı alınır hiç anlamam.

Eşinizin ağlaması da hem komik hem sinir bozucu. Siz ailenizden ayrılıp onun ailesi ile yaşarken sorun yok ama beyfendi ailesinin evinden ayrılmanın düşüncesine bile katlanamıyor. Demek ki başından beri hiç ayrı ev açmak gibi bir niyeti yokmuş sadece sizi geçiştirmiş

kisa bir sekilde ozetlemeye caliscam... esimin ailesi ile ayni evde yasiyorum saygi da kusur etmemeye calisiyorum ,ailesi de ayni sekilde cok iyiler. Sevgimiz ve saygimiz var . Ama sorun su ki artik esimle kendi ozel alanimi istiyorum. Evimin her odasini gonlumun istedigi gibi kullanmak istiyorum . Kendi evimizde kendime ait esyalari kullanmak istiyorum ama bunu ciddi anlamda bugun dile getirdigimde esim aglamaya basladi. Acinilasi anne babam onlar bu dusuncelerini bilmiyor iyi davraniuorlar bir de diye. Aslinda benim hatam bastan kabul ettim ,dusunemedim zor olacagini. Anne babasi cok iyi insanlar seviyorum saygi gosteriyorum ama her zaman diken ustundeyim bir an bile rahatlayamiuorum .yoruldum... cunku mod dusuklugumde yada diger duygularimda bile istedigim gibi yasayamiyorum gozler ustumde. Hakliyim da demiyorum ,bilmiyorum nasil bir yol cizecegimi
Ailesinden ayrılmamak için ağladı mı minik kuş

Yani 30 yaşında kocaman iki insan evleniyor ama ayrı ebe çıkacak durumları yok, anne babayla aynı evde yaşamayı kabul eden bir kadın var. Büyük konuşmuyorum ama yani kocam bana ilk etapta anamla babamla yaşayalım, sonra eve çıkarız dese, eve çıkana kadar evlenmeyelim derim.

Yani kocaman 5 odalı dublex evler değilse nasıl sevişiyorsınız ana baba evdeyken aklım almıyor yemin ederim. Adamlar bile sıkılmış ne zaman ayrı eve çıkacaksınız falan demişler.

Çok mu cimri bir adam acaba, anne babanın da sanki böyle bir talebi yok.

Ayy asiri itici direk spgumalik sana saygim kalmadi madem anann dizinden ayrilamayacak bir sunepeydin benimle neden evlendin demeniz gerekir manipulasyona kanmayin birkac gun sonra dusuncenizde ciddi oldugunuzu kesinlikle kendi evinize cikmak istediginizi yoksa bu sekilde devam etmeyeceginizi soyleyin. Cok biliyorsa donusumlu olarak sizin ailenizdede kalin madem sizde ailenizi biraktiniz sonucta

Imkan var, maddi olarak bir sekilde haziriz artik . Ama sucluluk hissediyorum aileme karsi ,onlarla ilgilenmeliyim dusuncesinde. Anne babasi cok sukur cok sagliklilar bakimq muhtaclari da yok.
Madem iyi insanlar sadece anne ile konuş önce...burada yazdığınız gibi aynen konuşun.Bakın ben sizi gerçekten çok seviyorum ...ama artık kendi evime çıkmak istiyorum şu şu sebeplerden.Ama size yakın olacağız sizi asla bırakmayız uzağa giderek...Arayada -biliyorsunuz bu oturma geçicı olacaktı- ama artık zamanı geldi.Sizinde bir kadın olarak beni anlayacağınızı biliyorum siz anlayışlı bir annesiniz gibi...Ben kv yim asla oturmak istemem ki.Geline zor da bizlere kolay mı.Bizlerde evimizde kafamıza göre takılmak istediğimiz yapmak isteriz.Ben gerçekten anlamıyorum bu beraber oturmak isteyen büyükleri..Hele yaşları genç olanları...

kisa bir sekilde ozetlemeye caliscam... esimin ailesi ile ayni evde yasiyorum saygi da kusur etmemeye calisiyorum ,ailesi de ayni sekilde cok iyiler. Sevgimiz ve saygimiz var . Ama sorun su ki artik esimle kendi ozel alanimi istiyorum. Evimin her odasini gonlumun istedigi gibi kullanmak istiyorum . Kendi evimizde kendime ait esyalari kullanmak istiyorum ama bunu ciddi anlamda bugun dile getirdigimde esim aglamaya basladi. Acinilasi anne babam onlar bu dusuncelerini bilmiyor iyi davraniuorlar bir de diye. Aslinda benim hatam bastan kabul ettim ,dusunemedim zor olacagini. Anne babasi cok iyi insanlar seviyorum saygi gosteriyorum ama her zaman diken ustundeyim bir an bile rahatlayamiuorum .yoruldum... cunku mod dusuklugumde yada diger duygularimda bile istedigim gibi yasayamiyorum gozler ustumde. Hakliyim da demiyorum ,bilmiyorum nasil bir yol cizecegimi
Eşinle konuşcaksın bunları mümkünse evden uzak biyerde ama sıcak bakacağını düşünmüyorum. Kira almış başını gidiyor , başka evi felan yoksa yada ev alma gücünüz fikriniz yoksa yanaşmaz herhalde.

Çok iyi olabilirler ama ev ev üstüne olmaz hiç bir zaman güzel gittiğine dair şahit olmadım duymadım.

İnsanın yaşı gelir biraz anne baba yaşlı olur bakmak durumunda kalırsın hastanız olur o ayrı bişey. Ama ömür boyu aile ile yaşamak nedir ya resmen gençliği çürütmektir bu benim için. Biraz sert oldu kusura bakma ama bu saaten sonra eşin konforlu alandan çıkmak isticeğini düşünmüyorum açıkcası.

Yada çocuk düşünüyosan o bahaneyi kullan dicem ama nekadar işe yarar bilemedim.

Cok sasirdim, aglama sebebi benim annesi babasindan rahatsiz oldugumu dusundugu icin .
Niye evlenmiş ki o zaman çocuk gibi annesiyle babasıyla oturacak idiyse? O hiç rahatsız olmuyor demek ki memnun bu durumdan. Ben size çok hak veriyorum. Mesele onların iyi insan olmaları sevmeniz değil, yine sevin ama ev üzerine ev olmaz. Bir laf vardır çok severim: Melek olsa kanadı çarpar. Sizin tabi ki özel bir alana ihtiyacınız var. Ne yaparsınız bilmem ama eşinize bir şekilde anlatmaya çalışın ve ikna etmeye çalışın. Geçici bir süreliğine kabul etmişsiniz ama hata olmuş.

Kayınvalide ve kayınpederiniz de ne zaman gidecek bunlar diye bekliyorlardır eminim 😁

Kayınvalidenizle konuşabilirsiniz.Anne sizi ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz.Bunun sizi istememekle ilgisi yok ama imkanımız artık el verdiği için ayrı eve çıkmayı istiyorum ama oğluna bu size ihanet gibi geliyor.Sen onunla konuşur musun,benim seninle konuştuğumu söylemeden diyebilirsiniz.
Ha böyle temel hakkınız olan ve kendi içinizde halledilecek bir konuda konunun kayınvalideye iletilmesine gerek bile olmamalı ama orta yolu bulmak isterseniz böyle deneyebilirsiniz bence.

Back
X