• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin beni anlamamasi

Imkan var, maddi olarak bir sekilde haziriz artik . Ama sucluluk hissediyorum aileme karsi ,onlarla ilgilenmeliyim dusuncesinde. Anne babasi cok sukur cok sagliklilar bakimq muhtaclari da yok.
e ilgilensin madem. dünyanın öteki ucuna taşınmazsınız siz de. gerektiğinde gidip görsün anasını babasını. ay çok saçmaymış gerçekten. diretmekten başka şansınız yok. eşinizi seviyorsanız evliliğinizin bekası için inat edip taşınacaksınız o zaman. kavgaysa kavga yani.

e ilgilensin madem. dünyanın öteki ucuna taşınmazsınız siz de. gerektiğinde gidip görsün anasını babasını. ay çok saçmaymış gerçekten. diretmekten başka şansınız yok. eşinizi seviyorsanız evliliğinizin bekası için inat edip taşınacaksınız o zaman. kavgaysa kavga yani.
Cok haklisinizz. Aslinda annesi de dile getiriyor bazen ayri eve cikin diye maddi olarak da destege hazir . Esim de sorun.

Bende deneyimledim. Onlarda iyi insanlar. Geçici bir süre bizde kalmak zorunda kaldılar. Onlar da benden daha çok sıkılıp bir an önce kurtulmak istiyorlardı 😃 Sizinkiler nasıl sizle rahat ediyorlar?

Ağladı mı gerçekten? Daha neler duyacağız. Cidden ben de buz gibi soğurdum bu durumda. 3 yaşında çocuk sanki anasından ayrılamayip ağliyor. Böyleleri ne diye evleniyor anlamıyorum.
Üstelik zaten başta geçici süreliğine kabul etmişsiniz. Ne bekliyordu ömür boyu anasının babasının eteğinde yaşamanızı mi? Bazı erkeklere laf anlatmak ne kadar zor ya. Hayır kendisi hiç mi rahatsız olmuyor ergen gibi yasamaktan? Ergenler de özgürlük ister ki. Bu 3 yaşında kalmış gerçekten. Koca olarak goremezdim ben böylesini ya. Keşke baştan kendi evinize çikmadan evlenmeseydiniz. Kararlı olun asla duygu sömürülerine aldanmayın. Sizin isteğiniz çok doğal hatta geç bile kalınmış bir istek. Anormal olan o bunu unutmayın. Ya size gerçek bir evlilik sunsun ya da anasının eteğinde tek başına ağlamaya devam etsin.

Aklımdaki tek soru siz bunu nasıl kabul ettiniz ? Yani evliliğin ne olduğunu bilmeden mi evlendınız ne işiniz var birlikte aynı evde mutfakta yemek yaparken müzik açıp dans edemıyorsanız eşinizle sabah öğleye kadar yatamıyorsanız gece 2 de geceliğinizle tuvalete banyoya çıkamıyorsanız ne anladınız ki evlilikten .

ayrıca eşiniz bence tek başına geçim yükünün altına girmekten korktuğundan ağlıyor

Ayyy gerçekten anamda anam,babamda babam diyen emzikli kocanız çok itici,siz boşuna ümit etmeyin adam sizi kandırmış o ,o evden çıkmaz,hadi bir mucize oldu ayrı eve çıktınız diyelim sabah akşam kb kv evinde oturursunuz adam bırakmaz her fırsatta anasından ayırdığınız için sizi suçlar vicdansız ilan eder...

Kocanizin zekasal bir problemi mi var ? Basindan neden kabul ettiginizi de anlamadim. Koskoca kadinsiniz evlenirken ne diye esinizin ailesiyle yasiyorsunuz siginti gibi ? Saka herhalde. Kocan maden anne babasindan ayrilamiyo neden evlenmis ? Ailesi de tuhaf niye demiyo gidin kendi evinizi tutun diye. Manyaklar ailesi gibi geldi bana

Cok sasirdim, aglama sebebi benim annesi babasindan rahatsiz oldugumu dusundugu icin .
O sizin ailenizle yaşasaydı anne babanızdan rahatsız olmayacak mıydı? Sizin yaş gerçekten otuz mu? Evlenirken ayrı ev açmamak boşanma nedeni, dava açsanız kusurlu kendisi olur.

Ağladı mı? Bunun için? Öfff, hiç sevmem erkekte gereksiz drama, bu yolla konuyu kapatacak.

Cok sasirdim, aglama sebebi benim annesi babasindan rahatsiz oldugumu dusundugu icin .
o sizin ana babanizin evinde cok mu rahat??
artist sov yapiyor
millet ev almadan evlenmiyor siz kaynana evinde bekarlık odasında yasamayi kabul etmissiniz
bu hayati biraz da kendiniz seçmişsiniz

kisa bir sekilde ozetlemeye caliscam... esimin ailesi ile ayni evde yasiyorum saygi da kusur etmemeye calisiyorum ,ailesi de ayni sekilde cok iyiler. Sevgimiz ve saygimiz var . Ama sorun su ki artik esimle kendi ozel alanimi istiyorum. Evimin her odasini gonlumun istedigi gibi kullanmak istiyorum . Kendi evimizde kendime ait esyalari kullanmak istiyorum ama bunu ciddi anlamda bugun dile getirdigimde esim aglamaya basladi. Acinilasi anne babam onlar bu dusuncelerini bilmiyor iyi davraniuorlar bir de diye. Aslinda benim hatam bastan kabul ettim ,dusunemedim zor olacagini. Anne babasi cok iyi insanlar seviyorum saygi gosteriyorum ama her zaman diken ustundeyim bir an bile rahatlayamiuorum .yoruldum... cunku mod dusuklugumde yada diger duygularimda bile istedigim gibi yasayamiyorum gozler ustumde. Hakliyim da demiyorum ,bilmiyorum nasil bir yol cizecegimi
Kabul etmişsin bir kere imkanin olduğu zaman enisteyi kandırıp ayri eve çıkın

Back
X