Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an o kadar kötüyüm ki.daha önceki konumda bahsetmiştim.eşim erken boşalma sorunu olduğu için isteksizdi ve bu isteksizliğini de sen kokuyorsun diyerek benim üzerime atmıştı.
Bu durum evliliğimizin başından beri böyleydi zaten.ilişki öncesi duşa girerek,parfümlerle vs idare ediyorduk.
Bir yıl önce hamile kaldım ve o günden beri hiç ilişki yaşamadık.doğumdan sonra 40 gün geçti hala ses yok.derken bebeğim iki aylıkken ben ailemle yazlığa gittim.1 hafta sonra eşim geldi.orada bir gece yakınlaşma oldu ama ilişki olmadı.sonra o gitti ve bir hafta sonra yine geldi.geldiği akşam duşumu aldım hazırlandım o da geldi ve gördü benim hazırlandığımı.yemek yedi ve sonra çok uykum var diyip yattı. ısrar ettim az daha otur annemlerde yatsın beraber yatalım diye.daha ben cümlemi bitirmeden horlamaya başlamıştı bile.zaten yoldan geldi yorgun biliyorum ben sadece sarılıp yatalım istemiştim daha fazlası olmazdı biliyorum ama onu bile çok gördü.bir hafta ayrı kalmışız.hiç mi özlemez insan.ben de o gece onun yanında değil bebeğimin yanında yattım.ertesi gece oldu ben yine bebeğimin yanında yattım.gel yanımda yat dedi.yok iyi böyle dedim.tamam deyip yine horlamaya başladı.o gecenin sabahında erken uyanıp bebeği sevmeye yanımıza geldi.bebeği sevdi ama yine gel falan demedi.sadece benim öfkem geçtiği için o demesede gideyim dedim.yanına yattım ve bir yılın sonundaki ilk ilişki böyle oldu.
Bu arada ben yazlıkta o evimizdeyken ona netten prezervatif linki gönderdim.bunu al diye.çünkü kendisi korunmaya gerek olmadığını bişey olmayacağını düşünüyor.bizim bebeğimiz tedaviyle oldu o yüzden kendiliğinden hamile kalamazmışım nasıl olsa prezervatif sevmiyormuş korunmaya da gerek yokmuş.neyse linki gönderdim.tamam alırım dedi.ben de hani biraz heyecan katsın diye gönderdim açıkçası.aradı tamam alırım deyip başka konuya geçti.yazlıktan eve geldim.baktım almış mı diye.hiçbirşey yok.almamış.
Bir haftadır evdeyim.ne bir sarılarak uyuma ne bişey.ancak ben söylersem gelip aşkım canım deyip gidiyor. Bu akşam artık patladım.bu durum normal mi?sen ne yapıyorsun dedim.beni mi istemiyorsun yoksa genel bir isteksizlik mi bu dedim.seninle ilgisi yok dedi.saatlerce konuştum sadece ağzından bu laf çıktı.ha birde doktora gitse ne olacakmış.tamam gidermiş ama doktor nasıl çözermişki bu durumu.insanlar bu sebepten boşanıyor ya da eşlerini aldatıyor. Sen sorunun ciddiyetinin farkında değilmisin diyordum ki yine horlama sesleri gelmeye başladı.şu an da hala horlamaya devam ediyor kendileri.benimse başım zonkluyor.bebeğim sabah 6 yada 7 gibi uyanıyor ve ben hiç uyumadım.ağlamaktan uyuyamıyorum.
Bende onun gibi olmak istiyorum.onu umursamamak istiyorum.ama olmuyor ben hala çok seviyorum onu ve kendime de çok kızıyorum bu yüzden.
Klasik isteksiz erkek durumu. Masturbasyon yapıyor mu? Birde ilk boşalmadan sonra tekrar erekte olma durumu yok mu. Kimi erken boşalma durumu olan erkekler önce masturbasyonla boşalıp 30dk sonra ön sevişmeyle başlayıp erekte olmuş halde ilişki yaşıyor. Yine erken kontrolsüz boşlma yaşansada süre 2-3 kat uzuyor.
Bence erken boşalma var diye çekingenlik yapıyor. Ve masturbasyon kolay geldiği için orada bırakıyor
Sanki üstüne düştükçe kendini çekiyor gibi.
Artık bir sonuca bağlama vakti gelmiş.Eski konunu hatırlıyorum.Canına tak etmiş.
Gücünü topla ve gerekeni ne ise yap.
Allah yardımcın olsun.
Klasik isteksiz erkek durumu. Masturbasyon yapıyor mu? Birde ilk boşalmadan sonra tekrar erekte olma durumu yok mu. Kimi erken boşalma durumu olan erkekler önce masturbasyonla boşalıp 30dk sonra ön sevişmeyle başlayıp erekte olmuş halde ilişki yaşıyor. Yine erken kontrolsüz boşlma yaşansada süre 2-3 kat uzuyor.
Bence erken boşalma var diye çekingenlik yapıyor. Ve masturbasyon kolay geldiği için orada bırakıyor
Bir kere boşaldıktan sonra tekrar olması imkansız gibi birşey.bizde mümkün olmaz malesef.ben erken boşalmayı sorun etsem onu anlıycam da ağzımdan tek bir laf bile çıkmıyor ama durum bu.
Sanki üstüne düştükçe kendini çekiyor gibi.
Artık bir sonuca bağlama vakti gelmiş.Eski konunu hatırlıyorum.Canına tak etmiş.
Gücünü topla ve gerekeni ne ise yap.
Allah yardımcın olsun.
Kendimi geri çekmeye çalışıcam elimden geldiği kadar. Bu yaşadıklarımız o konuyu açtıktan hemen sonra yaşandı.bebeğimi babasız büyümek zorunda bırakmaya vicdanım el vermiyor.
Kendimi geri çekmeye çalışıcam elimden geldiği kadar. Bu yaşadıklarımız o konuyu açtıktan hemen sonra yaşandı.bebeğimi babasız büyümek zorunda bırakmaya vicdanım el vermiyor.
Siz boşanırsanız bebeğinizin babası ölmüyor. Hala bebeğinizin bir babası oluyor. Babasız büyütme muhabbetlerine girmeyin ve kendinize karşı dürüst olun.
Siz bu adamı sevdiğiniz ve bağlı olduğunuz için bırakamıyorsunuz. Sizi suçlamak için söylemiyorum, durum bu.
Bence adam sizi ciddiye almıyor, nasıl olsa söylenir söylenir icraata geçmez diyor. Bence eşinize biraz ciddiyetinizi hissettirin, olmadı ayrılın. Böyle evlilik mi olur allah aşkına?
Ben zaten başta yazdım.bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olmuyor hala seviyorum diye. Hadi ben kendimi geçtim.hergün ağlayacağıma bir gün ağlarım derim ve bir şekilde ayrılığın acısını unuturum.
Ama ya kızıma büyüdüğünde ne anlatacağım.kendi mutluluğum için onu babasından ayırmış olmazmıyım.bana ne yaparsa yapsın sonuçta onun babası yanında olmaya hakkı var.
Ben artık eşimden beklentilerimi azaltıp bu şekilde mutlu olmayı öğrenip yoluma devam edebilmek istiyorum.ama dikkatinizi çekerim mutlu olmayı öğrenip kızıma da mutlu bir aile ortamı sunabilmek için çabalıyorum.
esinize sevgiyle yaklasin.. sizi bahane ediyor kanimca erken bosalma sorunu yuzunden.siz kendinizde bir koku fark ediyor musunuz veya ne bileyim kardesiniz anneniz gibi cok yakinlariniza sorun.. medikal bir yardim/urun aradiniz mi? esinizin hormonlariyle ilgili de bir sikintisi olabilir
Vajinal bir koku olduğunu iddia ediyor ama etrafımda kimse almıyor bu kokuyu bende dahil.daha önce mantar için ilaç falanda kullandım.ilaçtan öncede koku yoktu sonrasında yine yok.zaten mutlaka ger ilişkiden önce duş alıyorum.
esinize sevgiyle yaklasin.. sizi bahane ediyor kanimca erken bosalma sorunu yuzunden.siz kendinizde bir koku fark ediyor musunuz veya ne bileyim kardesiniz anneniz gibi cok yakinlariniza sorun.. medikal bir yardim/urun aradiniz mi? esinizin hormonlariyle ilgili de bir sikintisi olabilir
Eşime sevgiyle de yaklaştım her yolu denedim tam 6 yıldır evliyiz.ne yaparsam yapayım o aynı.herşeyi geçtim şu olduğu yerde uyuma huyunu bile bir gıdım değiştiremedim.böyle kendini seven böyle bencil bir insanda görmedim.koku konusunu bir üstteki mesajda anlattım.
Size tavsiyem bu konuyu hiç açmayın konuşmayın sizde çok umursamaz davranın olmazda olurda yanına yaklaşırsa istemiyorum deyin Ne oluyor lan desin kendi kendine işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.
Bir kere boşaldıktan sonra tekrar olması imkansız gibi birşey.bizde mümkün olmaz malesef.ben erken boşalmayı sorun etsem onu anlıycam da ağzımdan tek bir laf bile çıkmıyor ama durum bu.
Senin demene gerek yok. Bence eşinde erken boşalma + sertleşme sorunu var. Çünkü erkeklerin ilk boşalmadan sonra 30 dk sonra sertleşme başlaması lazım. Buda en geç
Size tavsiyem bu konuyu hiç açmayın konuşmayın sizde çok umursamaz davranın olmazda olurda yanına yaklaşırsa istemiyorum deyin Ne oluyor lan desin kendi kendine işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun.
Bunuda yaptım zamanında.bazen geliyordu istemediğimi anlayınca şebeklik yapıp gönlümü alıyordu.ben çok taviz verdim zamanında şimdi gözünde kıl kadar değerim kalmadı.
Ona olan sevginizin o kadar farkında ki bu rahatlik o yüzden. Bütün İlginizi ve sevginizi ondan cekmelisiniz. Onu rahatsız edecek derecede gecmelisiniz ondan. Hani artık sen olmasan da oluru hissetmeli.
Yerinizde olsam dildo vibratör falan ne bulursam siparis veririm netten. Artik yuzune bile bakmam ve Onun görebileceği yere bırakırım.Bence bu adamın canını ciddi anlamda acıtma zamanı gelmiş.
Benim esimin böyle bi problemi olsa ben sorun etmezdim. Çünkü onu çok seviyorum. İkinciye lafını etmezdim gururu incinebilir diye.
Bence sen adama öyle bi psikoloji vermissin ki adam cinsellik isteyeceksin diye seni öpüp koklamaya korkuyor.
Adam sorunlu iste bunu kabul edip hayatına böyle devam etsen olmaz mı?
Ben cinsellik olmadan da evlilik devam edebilir diyenlerdenim.
Bir sarılması yeter ya....
Benim esimin böyle bi problemi olsa ben sorun etmezdim. Çünkü onu çok seviyorum. İkinciye lafını etmezdim gururu incinebilir diye.
Bence sen adama öyle bi psikoloji vermissin ki adam cinsellik isteyeceksin diye seni öpüp koklamaya korkuyor.
Bu kanıya nereden vardınız çok merak ettim.bende bir sarılması yeter diyenlerdenim.ama o bir sarılmayı bir seviyorum demeyi bile bana çok görüyor.ben mi her yaklaştığında üzerine atlıyorum.peki o zaman bu bir yıl nasıl geçti.
Ona olan sevginizin o kadar farkında ki bu rahatlik o yüzden. Bütün İlginizi ve sevginizi ondan cekmelisiniz. Onu rahatsız edecek derecede gecmelisiniz ondan. Hani artık sen olmasan da oluru hissetmeli.
Yerinizde olsam dildo vibratör falan ne bulursam siparis veririm netten. Artik yuzune bile bakmam ve Onun görebileceği yere bırakırım.Bence bu adamın canını ciddi anlamda acıtma zamanı gelmiş.
Ben sadece uzak kalabilmek istiyorum ama başaramıyorum.sonunda aklımı kaybetmekten korkuyorum. Bu kadar rahatlık gamsızlık.varsa yoksa işi.başka hiçbir şey üzmez onu.