eşim benim için herşeyi yapar ölümü bile göze alır ama ya ben ????

zeynepbeyrut

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
8
2
286
İstanbul
kızlar ben eşimle kısa sürede tanıştım ve evlendim 7 aylık bir dönemdi tanışma evlilik dönemi.. arkadaşımın vesilesi ile oldu..karşı taraf acele etti düğün için bizde onlara uyduk..şuan 2 aylık evliyiz..

eşim çok iyi bir insan ev işlerinde olsun yemek yapmakta olsun bana çok yardımcı.. bazen işten eve geliyorum o benden önce gelmişse mutfağı toparlıyor yemek yapmamışsam bazen yemeği hazırlıyor..
yemeğe misafirimiz varsa o evi siler süpürür bende mutfakta yemekle ilgilenirim.. bana karşı ilgili sürekli sevdiğini söyler öper sarılır koklar..

benim sorunum ise şu; eşimi seviyorum evet karakteri dört dörtlük benim için, ama bazen dış görünşünü beğenmiyorum.. kendimi kötü hissediyorum.. kızlar bu gelip geçici mi dir..?? siz ne düşünüyorsunuz tip mi çok önemli karaketer mii ??

Zenginligine güvenme bir kıvılcıma güzelligine güvenme bir sivilceye bakar sözü geldi aklıma konuyla çok alakalımı bilmiyorum ama canım tabiki herkes yanına yakışan gururla taşıyacak bir insan ister buna lafım yok ama şöyle düşün çok yakışıklı ama seni üzen kıran mutsuz oldugun bir insanımı yanında istersin yoksa çok yakışıklı olmasada mutlu oldugun huzur buldugun insanımı bence ikincisini istersin benim için öyle aslında bu işin güzelliklede alakası yok insanın içinin sevmesi kaynaması önemli herkesin bir eşi vardır derlerya yoksa herkes güzeli yakışıklıyı seçseydi farklı olurdu güzellik görecelide bir kavram biraz karışık yani:44:Önemli olan ilk başta bir insanın tipini begensekte sonrasında içini sevmek bence içinin güzelligi insanın dışına yansır ve kendini daha çok sevdirir dünyalarıda verseler onu istersiniz bence insan karekterle gurur duymalı insanlara göstermeli eşinin güzelligini yoksa yüz güzelligiyle inanın gurur duyulmuyor bunun için bence kendinizi üzmeyin eşinizi seviyorsunuz maşallah çokta mutlusunuz aklınıza şeytanın vesvese sokmasına izin vermeyin begendinizki evlendiniz yapamıycak olsaydınız aynı hayatı paylaşamazdınız.
Arada böyle düşünceler geçiyor olabilir içinizden aklınızdan herneyse olabilir ama bunlarla canınızı sıkmayın mutlulugunuza bakın derim yaşlandıgımızda hiçbirimizin aynı güzelligi kalmıycak ama hayat arkadaşı bulmak karekter verilen deger çok çok daha önemli mutluluklar dilerim:nazar::16:

bende bazen diyorum şeytanın vesvesesi bunlar.. nişanlılık dönemimde böyle takıntılarım yoktu evlenmeye yakın başladı.. yeni yeni birbirimize alışıyoruz zamanla inşallah tüm bu takıntılarımı silerim..

teşekkür ederim yazdıklarınız için,yardımcı olduğunuz için.. :34:

Buldunuz da bunuyorsunuz sanki :)

Fiziksel şeyler gelip geçici gerçekten,ama bahsettiğiniz özelliklerde bir erkek bulmak çok zor şu dönemde.

Belki eşiniz giyim tarzını,sakal/bıyık tarzını vs.değiştirse daha hoş görünecek gözünüze. Düşüncelerinizden ona bahsetmeden daha yakışacağını düşündüğünüz tarzda şeyler alsanız da kırmadan kendinizce birşeyler yapsanız daha iyi olmaz mı?

Canım benim bencede bırak dış görünüşünü kimse dört dörtlük değildir ona göre seninde eksikliklerin vardır ama güzel huyların örtüyodur onları böyle düşünürsen kendini ondan soyutlamaktan başka hiç bişey yapmiş olmazsın ...

Sorun edilcek şeyler değil bunlar ..

Önceden problem etmiyordum demişsiniz
Sanki biraz evliliğin baskısı altına girince bahane buluyormuşsunuz gibi geldi
Evlenmeye yakın başladı demişsiniz çünkü
Ben de sevgilimle çıkmaya başlayacağımıza yakın soğumuş istememiştim
Çünkü ciddiye gidecekti biliyordum
Ama alışınca sıcaklığına huzur buldum ben daha da çok sevdim
Bence size de öyle olacak, sorumluluktan kaçıyoruz işte :37:

Peki eşinize karşı bir çekim bir tutku hissederek mi evlendiniz yoksa gerçekten iyi biri karakteri güzel evliliğe uygun bir erkek diye mi evlendiniz? Eşinizin saydığınız özellikleri çok güzel ama iki cins arasında o çekim o tutku yoksa kuru kuru kalıyor bazen bu özellikler.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için..

ilk başlarda bu kadar kafama takmıyordum açıkçası, sonra sonra ne olduysa takıntı haline geldi. çok çirkin değil eşim.. sizinde dediğiniz gibi giyim de kuşamda biraz değişmesini istiyorum ama pek yanaşmıyor benim istediğim onun zevkine uymuyor onunkisi ise bana.. saçları baya dökülmüş erken yaşta biraz o rahatsız ediyor..

en başta rahatsızlığım yoktu iyi ki karşıma çıktı diyordum, mutluydum çok, karakteri dört dörtlüktü benim içn... ama şimdi niye böyle hissediyorum bilmiyorum :44:

bende bazen diyorum şeytanın vesvesesi bunlar.. nişanlılık dönemimde böyle takıntılarım yoktu evlenmeye yakın başladı.. yeni yeni birbirimize alışıyoruz zamanla inşallah tüm bu takıntılarımı silerim..

teşekkür ederim yazdıklarınız için,yardımcı olduğunuz için.. :34:

ya bu devirde böyle birni bulmuşsun bide laf mı söylüyorsun. tipi hoş olsaydı da huyu kötü olsaydı daha mı iyidi?? bence bu tür düşünceleri aklından at canm :) önemli olan insanın evindeki huzur sadakat...:20::20::20:

Tipte önemli.Yakışıklı filan olma meselesi değil,senin onu beğenmen önemli.Evliliğinin sağlıklı ilerlemesi için önemli.Belki yeni bir hayat,belki evliliğe alışma döneminden yadırgıyorsundur.Ya da cinsel açıdan sorun yaşıyor olabilirsiniz.Birlikte daha çok vakit geçirin,birşeyler yapın,gezin,yakınlaşın.Şunu da unutma herşeyden önemlisi sağlık,huzur.

psikolojik olarak kötüyümm.. aklımda hep ayrılık var ama onu düşünüyorum.. yakışıklılık değil benim kastettiğim.. beğenmek içine sindirmek.. diyeceksiniz; ki evlenmeden düşünseydin..ben de aynen böyle derdim..

ama ben nasıl evet dedim nasıl nişanlandım nasıl evlendim inanınki bilemiyorum.. sanki bir rüyanın içindeydim evlenince uyandım ben ne yaptım dedim.. kısacası arkadaşlar psikolojik olarak çok kötüyüm.. mutlu değilim...

:'(

psikolojik olarak kötüyümm.. aklımda hep ayrılık var ama onu düşünüyorum.. yakışıklılık değil benim kastettiğim.. beğenmek içine sindirmek.. diyeceksiniz; ki evlenmeden düşünseydin..ben de aynen böyle derdim..

ama ben nasıl evet dedim nasıl nişanlandım nasıl evlendim inanınki bilemiyorum.. sanki bir rüyanın içindeydim evlenince uyandım ben ne yaptım dedim.. kısacası arkadaşlar psikolojik olarak çok kötüyüm.. mutlu değilim...

:'(

Yadırgamıyorum seni kesinlikleee
Ama yapma:20: Sevdiğinden emin misin iyi insan diyorsun ama sevdiğinin kusurunu görmez insan Mecnuna kızmışlar leylayı görünce 'bütün savaşlar deliye dönmen bu kara kuru kız içinmıydı diye' ama o 'siz ona benim gözümden bakın bi de ' demiş adam seviyor çünkü...Mesela benim nişanlıma annem normal yakışıklılık seviyesinde diyor ama bana dünyanın en yakışıklısı sanki.İlk başlarda çıkarken boyu kısa geliyordu benden 8-10 cm uzun halbuki.Ama zamanla hiç de gözüme görünmedi. Sen şeytanın vesvesesine kapılıyorsun nankörlük etme arkadaşım sevmelisin bence adam sana hayatını adamış, Allahtan daha ne istiyoruz biraz kıymet bilmemezlik olmuyor mu bu?Aşık olarak evlenmediysenız sevmeyı bekliyceksın ki sevgi de hop diye oluşmaz.emek ister.Rabbine dua et ki eşin onu sevebilmen için ne güzel şeyler sunuyor önüne...Duayla kal ve sevmenin ve sevilmenın tadını cıkar derim ben...:16:

kızlar ben eşimle kısa sürede tanıştım ve evlendim 7 aylık bir dönemdi tanışma evlilik dönemi.. arkadaşımın vesilesi ile oldu..karşı taraf acele etti düğün için bizde onlara uyduk..şuan 2 aylık evliyiz..

eşim çok iyi bir insan ev işlerinde olsun yemek yapmakta olsun bana çok yardımcı.. bazen işten eve geliyorum o benden önce gelmişse mutfağı toparlıyor yemek yapmamışsam bazen yemeği hazırlıyor..
yemeğe misafirimiz varsa o evi siler süpürür bende mutfakta yemekle ilgilenirim.. bana karşı ilgili sürekli sevdiğini söyler öper sarılır koklar..

benim sorunum ise şu; eşimi seviyorum evet karakteri dört dörtlük benim için, ama bazen dış görünşünü beğenmiyorum.. kendimi kötü hissediyorum.. kızlar bu gelip geçici mi dir..?? siz ne düşünüyorsunuz tip mi çok önemli karaketer mii ??

ayyy allahımm kocaya bak canım vallahi millet mumla arıyor bölesini :1:
canım öncelıkle hayırlı olsun bende şeytan işi dıyorum
neden bılıyomusun o seni pişman etmektir amaç sevgilin olsa ayrılırsın boşanmak o kadar kolay bır iş değil ki rabbım vermesin şeytanda madem evliler vesveseye düşüriim içinde hep keşke kalsın kuşku kalsın diyor kocan 4 4 luk bı ınsan rabbim her zaman mutlu etsın sizi tipine bakmadan kalbinin güzelliğini sev o zaman dış görünüşü sana daha bı çekici gelir:nazar::nazar::nazar:

Mecnuna demisler su senin Leyla o kadar da güzel değil diye Mecnun da;siz onu bide benim gözümle görün demis:) İnsan nasıl bakarsa, nasıl görmek isterse öyle görür:34:

Back
X