- 21 Temmuz 2016
- 25
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Edakarakaraca
-
Peki Nasıl oluyor da siz ve " çok çok iyi" aileniz anlamadı kv nin " iyi" olmadığınıMerhaba arkadaşlar. Şimdi söyle bir sorunum var ve sizlerin fikirleri benim için çok önemli. Eşimin annesini sevmiyorum dünyalarımız farklı diyeyim size. Biraz değer bilmeyen bir kadın hiç bir zaman yaptığım şeyleri görmedi ve çok kıskanç. Ayrı şehirlerdeyiz. Herneyse eşim annesini sevmediğimi biliyor ama telefonu falan uzatınca yine konuşuyorum meraba merhaba falan. Neyse kayınvalideyi sevmiyorum. Eşim ile ara ara ailesine ziyarete gidip 1 2 gün kalıp dönüyoruz. Çoğu zaman tartışıyoruz. Bayramda eşim benim ailem ve akrabalarım ile olacak. Acaba ben ailesi ile pek muhabbet etmiyorum diye benim aileme de kısasa kısas yapar mı? Az konuşup pek muhabbet etmezse ve bunu hissedersem yada samimi olmazsa ne yapmalıyım. Ailem çok ama çok iyi. Kendi ailesinden bile iyidir herkes bilir. Ama sırf annesini sevmiyorum diye aileme farklı yanaşırsa yada muhabbeti az ederse samimi olmazsa kısasa kısas yaparsa sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?