Eşim benim tavırlarıma göre aileme?

Edakarakaraca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
25
6
1
35
Merhaba arkadaşlar. Şimdi söyle bir sorunum var ve sizlerin fikirleri benim için çok önemli. Eşimin annesini sevmiyorum dünyalarımız farklı diyeyim size. Biraz değer bilmeyen bir kadın hiç bir zaman yaptığım şeyleri görmedi ve çok kıskanç. Ayrı şehirlerdeyiz. Herneyse eşim annesini sevmediğimi biliyor ama telefonu falan uzatınca yine konuşuyorum meraba merhaba falan. Neyse kayınvalideyi sevmiyorum. Eşim ile ara ara ailesine ziyarete gidip 1 2 gün kalıp dönüyoruz. Çoğu zaman tartışıyoruz. Bayramda eşim benim ailem ve akrabalarım ile olacak. Acaba ben ailesi ile pek muhabbet etmiyorum diye benim aileme de kısasa kısas yapar mı? Az konuşup pek muhabbet etmezse ve bunu hissedersem yada samimi olmazsa ne yapmalıyım. Ailem çok ama çok iyidir. Kendi ailesinden bile iyidir herkes bilir. Ama sırf annesini sevmiyorum diye aileme farklı yanaşırsa yada muhabbeti az ederse samimi olmazsa kısasa kısas yaparsa sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Bu şekilde düşünmek ve davranmak bence kadınlara mahsus olan birşey. Kendi kendinize kurmayın. Yoksa öyle biriey mi ima etti?

Dedim ki geldiğinde muhabbetin iyi olursa sevinirim falan dedim o da yorgun olurum tarzında birşeyler söyledi kafamı kurcaladk

Ailenizle samimiyetine sohbetine karisamazsiniz da ters kötü bi hareketi olmadıkça mesafeli saygılı olsa yetmez mi?

Siz ailenizi seviyorsunuz o da kendi ailesini seviyor iyi görüyor.. benimkiler iyi onlara iyi davranilmali diye düşünmeyin.. karar Eşinizin..

Size inat ailenizi boş yere terslerse de cocukca ve saçma bi hareket olur..

Kayinvalidenizi neden sevmiyorsunuz? Bunu açarsanız daha iyi yorum yapılabilir.

Sevmeniz şart değil tabi ki ama bunu eşinize devamlı belli ediyorsanız onu incitebilir ve bahsettiğiniz davranışlara itebilirsiniz.

Ailem hep muhabbeti iyi olsun falan der çünkü ben gittiğimde onların ailesi ile hep muhabbetimi yine de bir şekilde iyi yapıyorum yani ailemin yaptıklarını biliyor sırf bile bile öyle birşey yaptığını hissedersem diye sordum ne yapmalıyım sizce

Eşiniz çocuk yaşta değilse yapmaz bence. Ne o öyle sen benim silgimi ısırdın, ben de defterini karalayacağım der gibi. Başka sorun yokken sırf siz onun ailesini sevmiyorsunuz diye ailenize tavır yapması saçma olur.

Sizin aileniz size göre iyidir onun ailesi ona göre iyidir. Evet böyle bir ihtimal var yani o da siz öyle davrandığınız için ailenize soğuk davranabilir. Ve siz hiçbir şey yapamazsınız.

Ben bu evlilikleri anlamadım ya ,böyle kendi kendinize kurup oturacağınıza eşinizle açık açık konuşsanıza ?
Sorsanıza?

Gidip gorup vakit gecirip geri doneceksiniz. Ister az ister cok konussun bu gereksiz bir kaygi olmus bence. Saygisizlik olmadigi surece naail istiyorsa oyle davransin. Tipki sizin yaptiginiz gibi.

Evliliğiniz açısından sevmiyorum da sevmiyorum diye dillendirmeyin annesini sevmediğinizi
Ama kurmayında kafanızda neden yapsın ki ?
Adamın kafasına siz sokuyorsunuz bence söylemlerinizle

Peki Nasıl oluyor da siz ve " çok çok iyi" aileniz anlamadı kv nin " iyi" olmadığını
Dahası eşinizi o insanın yetiştirdiğini de unutmamalı
Esasen tam olarak hak ettiğiniz davranış bu ..bence siz o aileye nasılsanız eşiniz de sizin aileye öyle olmalı..
Çok bencil buldum sizi

bence hersey karsılıklıdır sız saygılı ve sevecen ısenız esınızın aılesıne karsı esınızde sızınkıne karsı o sekılde davranır...

Sizin aileniz size iyi gelir tabiki bu konuda objektif olmanızı bekleyemeyiz. Ama annesini sevmiyorsunuz diye tavırlı davranıyorsanız eşinizden sizin ailenizi seviyormuş gibi davranmasını beklemeyin. Saygısızlık yapmasın yeter. Bende sizi çok bencil buldum.

Kısasa kısas yaparsa yerden göğe haklı olur... Nasıl siz sevnediğiniz insana mesafe koyuyorsanız eşinizde koyabilir... ailenizin iyi olması önemli değil belki eşinizle hayat görüşleri farlıdır o yüzden eşiniz muhattap olmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…