Eşim benim tavırlarıma göre aileme?

Bence başkalarının ilişkisine karışmayın, sizin ailenizle iyi veya kötü bir ilişki kurabilir, bu da onu bağlar bence.
Elbette normalde olduğundan kaba veya ters davranış göstetirse normalde uyaracağınız şekilde uyarırsınız.

Benim ailem çok iyidir demek çok bencilce olmuş eşinize sorsak belki o da aynı cümleyi kuracak haksızsınız sevmek zorunda değilsiniz ama en azından eşinizin hatırına saygı duyup ona göre davranın çalışıyor musunuz çalışıyorsanız bilirsiniz işyerinde kimse kimseyi sevmez ama yine de canımlar cicimler havada uçuşur neden mecbursunuz çünkü aynı taktiği kaynananızada uygulayın

Dedim ki geldiğinde muhabbetin iyi olursa sevinirim falan dedim o da yorgun olurum tarzında birşeyler söyledi kafamı kurcaladk
oooo siz böyle durduk yere söylediyseniz adamın aklında yoksa bile aklına sokmuşsunuz
artı çok iyi kakara kikiri olmak zornda da değil saygılı olsun yeter
şimdiden kafanızda kurmayın

neden hep biz hatunların aileleri mükemmeldir de erkek aileleri sıkıntılıdır? 100 puanlık kamu spotu sorusu cevapları değerlendirmeye alacam

Valla dediginiz gibi davranirsa hiiic umrunuzda olmasin. Anlamamis gibi davranin. Ailenizle konusursunuz,ben onun annesiyle boyleyim diye heralde size oyle davrandi,siz de aldirmayin cunku benim rahatim yerinde, siz de ustunde durmayin diyin.. Yoksa bisey deseniz vay efendim sende boyle boylesin diye baslar,haksiz olan.siz.olursunuz bi anda....
Kimse kimseyle iyi anlasmak zorunda degil,aileler kafaya takmamali aman.. sevgi oyle kolay olusmaz. Saygisizlik olmasin yeter..

Kaç kere sevmiyorum yazmışsın ne çektirdi ki sana bu kadar sorunlu ve mesafelisin ona karşı?

Az konuşup pek muhabbet etmezse ve bunu hissedersem yada samimi olmazsa ne yapmalıyım. Ailem çok ama çok iyidir. Kendi ailesinden bile iyidir herkes bilir

herkesin ailesi kendisine iyidir. çok saçma bi tutum sizinki. kısasa kısas yapmak da karşı tarafın çocuklğu olur ama siz de biraz empati yapın.

Hic kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama sonucta kaynanan sen ona karsi saygili olmalisin ...

Ben kaynanamı sevmiyorum ve araya mesafe koyuyorum ama eşimin benim ailemi sevmeme ya da araya mesafe koyma gibi bir lüksü olamaz. Benim ailem hep çok iyi eşimin ailesi hep sorunlu. Neden çünkü ben benim ailemin hataları olsa da tolere edebiliyorum, ama söz konusu eşimin ailesi olunca her yaptıkları gözüme gözüme batıyor. Bazı hemcinslerimi anlamak gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…