evet kızlar başlıktan anlıcanız gibi eşim ben istersem benimle birlikte oluyor yoksa yanıma hayatta gelmez birde adetliyken beni tahrik eder ve gülerek yatağa arkasına döner ve yatar buda benim çok güceme gidiyor biliyorum adetliyken ilişkiye girmek çok günah bende yapmam zaten ama ne zaman adetli olsam adettim bitinceye kadar beni tabiri caiz azdırır sonrada gülerek uyur adettim bitince ben isteyincede yorgunum başım ağrıyor uyucam der yada ilişkiye girer sonrada buram acıyor şuram ağrıyor. ve gecen akşam ben evde yok iken ..... bakmış daha öncede yakalamıştım başkası girmişdir dedi ama akşam sorduğumda zevk alıyorum dedi çok kırıldım inan gerçekten kendimden nefret ediyorum
ilk işin işe girmek olsun. gerisi kendiliğinden gelir.
benim eşimde bakıyor kac defa yakaladım hakkımı helal etmem dedim ama dahada bakıyor napim artık bakarsa baksın beni sevsin de önemli deil önemli olan beni boşlamaması ne kadar sıksamda gene gizli gizli bakacak.
zaten işe girdim ve iş yerine geldi beni almaya oradaki herkes şaşırdılar biz kaç yıldır burdayız bizi hiç kimse almayı gelmez dediler buda gücüme gitti ve iş yerinden çıkınca yarın buraya gelmeyi tekrar düşünüyor musun dedi .... yani ortamı beğenmemiş bende ayrılmak zorunda kaldım
canım ya anlıyorum seni sende yeni evli sayılırsın bende rabbim yardımcımız olsun
bende yaşıyorum birlikte olmama sorununu ama eşim ne birşeyler izliyor nede beni aşağılıyor biraz biraz sorunu çözmeye başladık biz ama senin için çok üzüldüm allah yardımcın olsun canım
peki sizdeki sorun ne canım ereksiyon mu ?
pardon daaaevet kızlar başlıktan anlıcanız gibi eşim ben istersem benimle birlikte oluyor yoksa yanıma hayatta gelmez birde adetliyken beni tahrik eder ve gülerek yatağa arkasına döner ve yatar buda benim çok güceme gidiyor biliyorum adetliyken ilişkiye girmek çok günah bende yapmam zaten ama ne zaman adetli olsam adettim bitinceye kadar beni tabiri caiz azdırır sonrada gülerek uyur adettim bitince ben isteyincede yorgunum başım ağrıyor uyucam der yada ilişkiye girer sonrada buram acıyor şuram ağrıyor. Ve gecen akşam ben evde yok iken ..... Bakmış daha öncede yakalamıştım başkası girmişdir dedi ama akşam sorduğumda zevk alıyorum dedi çok kırıldım inan gerçekten kendimden nefret ediyorum
canım bu sorunu yaşayan tek kişi sen değilsin geçenlerde benim bir yakınım bana böyle bir derdi olduğunu söyledi bizde eşimle bir alimle(bu hoca öyle sıradan bir hoca değil) konuştuk. boşanmak çözüm değil zaten kadınların böyle bir hakkı yok ama sen bunu gerçekten kabullenemiyorsan o zaman boşanma olur. sana tavsiyem öncelikle kocanı kazanmaya çalış, hatayı kendinde ara. her zamankinden çok kocana bağlan onun sevdikleri beğendikleri yedikleri şeyleri yap ona nasihatte bulun.11844 02222.kocanın yaptığı şey doğru değil ama belki bir gün hatasını anlar yanlışından döner daha çok mutlu olursunuz. bu dünyada kimin hatası yok ki.erkekler ne kadarda dışarıya baksalar onlarda biliyor ki hayatlarındaki tek sadık kişi eşleri. sabret ve eşini kazanmanın yollarını ara eğer ki iyileşmezseo zaman yapacak tek şey kalır. zaten eşin şuan kendine zulm ediyor. onu uçurumdan kurtarmak senin elinde ona yardım et allah yardımcın olsun
cnm cok üzüldüm gerçekten zor bi durum ne kadardır evlisiniz
kusuruma bakmayın yazınızı alıntıladım ama hanımefendinin kocası uçurumda falan değil bence.
ne münasebet kadının boşanma hakkı yok.okuduklarımı yanlış anlamış da olabilirim.
lütfen yanlışım varsa düzeltin.
o saçı uzun aklı kısa diyen erkek zihniyeti bir zahmet uzun aklıyla haddini bilsin.
adamın aklı dışarıya kayacak bende onu kazanmanın yollarını arayacağım.yanlış yanlış yanlış.
adam eşinin ilişkiye giremeyeceği bir zamanda saçma sapan hareketlerde bulunuyor.
e neden o zaman konu sahibi hatayı neden kendinde arayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?