- 8 Aralık 2010
- 338
- 146
- 123
Hanımlar derdimi kimseye anlatamam çünkü bence bu beni asagilayan bir durum 7 senelik evliyim 5 yasında bir oğlum var dışarıdan bakıldığında ornek mutlu bir aile tablosu çiziyoruz esim benden 14 yas büyük birbirimizi severek evlendik ilk seneler aramız her yonden iyiydi ama cocuk olduktan sonra sadece cinsel anlamda aramıza soğukluk girdi esimle eskisi kadar beraber olmuyoruz hatta evliliğimizde cinsel hayat bitti bile diyebilirim 2 ayda bir yapıyoruz neredeyse o da sanki mecburmuş gibi çevremdekiler beni çok güzel ve çekici bulur hatta yeni tanıştığım insanlar evli olup cocuğumun olduguna bile inanmazlar ama gelin gorunki sanırım esim bu düşüncede değil tamam gün icinde beni arar hatrimi sorar bana iyi davranır ama kendimi kadın gibi hissettirmiyor bana güzel ve bakımlı bir kadın olmama rağmen komplekse girmek uzereyim bazen ciddi ciddi beni aldattigini düşünüyorum telefonlarını maillerini falan sürekli kurcalarim ama birsey bulamadım çıldırmak uzereyim ne yapmalıyım bugün yanına yanaşdım sadece sarılıp uyuyo bu konulardan rahatsız oldugumu defalarca belirttim ama hep bir sorun yok sana öyle geliyor diyor yok isim yogun falan diyor ama 5 senedir bunları duydugum için bahane olduğunu düşünüyorum yardım edin böyle giderse cocuğum olmasına rağmen boşanmak zorunda kalicam gencim sevgiye ilgiye ihtiyacım var inanın bir sebebini bulsam mesela hayatında biri olduğunu falan öğrensem netedyse sevinicem sorunlara cevap bulacağım için hep gözetdi etmeye takmamaya çalıştım kizlar olmuyo olmuyo