Esim benimle cinsel yonden ilgilenmiyor

Pembe19-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
338
146
123
Hanımlar derdimi kimseye anlatamam çünkü bence bu beni asagilayan bir durum 7 senelik evliyim 5 yasında bir oğlum var dışarıdan bakıldığında ornek mutlu bir aile tablosu çiziyoruz esim benden 14 yas büyük birbirimizi severek evlendik ilk seneler aramız her yonden iyiydi ama cocuk olduktan sonra sadece cinsel anlamda aramıza soğukluk girdi esimle eskisi kadar beraber olmuyoruz hatta evliliğimizde cinsel hayat bitti bile diyebilirim 2 ayda bir yapıyoruz neredeyse o da sanki mecburmuş gibi çevremdekiler beni çok güzel ve çekici bulur hatta yeni tanıştığım insanlar evli olup cocuğumun olduguna bile inanmazlar ama gelin gorunki sanırım esim bu düşüncede değil tamam gün icinde beni arar hatrimi sorar bana iyi davranır ama kendimi kadın gibi hissettirmiyor bana güzel ve bakımlı bir kadın olmama rağmen komplekse girmek uzereyim bazen ciddi ciddi beni aldattigini düşünüyorum telefonlarını maillerini falan sürekli kurcalarim ama birsey bulamadım çıldırmak uzereyim ne yapmalıyım bugün yanına yanaşdım sadece sarılıp uyuyo bu konulardan rahatsız oldugumu defalarca belirttim ama hep bir sorun yok sana öyle geliyor diyor yok isim yogun falan diyor ama 5 senedir bunları duydugum için bahane olduğunu düşünüyorum yardım edin böyle giderse cocuğum olmasına rağmen boşanmak zorunda kalicam gencim sevgiye ilgiye ihtiyacım var inanın bir sebebini bulsam mesela hayatında biri olduğunu falan öğrensem netedyse sevinicem sorunlara cevap bulacağım için hep gözetdi etmeye takmamaya çalıştım kizlar olmuyo olmuyo

bana göre eşin seni aldatmıyor belki çok yoruluyordur gün içinde. veya çocuğunla bütün gün yorulduğun için birde o yormak istemiyordur seni kimbilir..
en azından 2 ayda bir oluyormuş, ya hiç olmasaydı iyi tarafından bakmak gerekli bence

enteresan,böyle bişey için evliliğini bitirmeyi düşünme bence acaba eşinin bu anlamda sıkıntılarımı var 2 ayda bir cidden normal değil bencede açık açık uzun uzun konuş sonuç olarak o senin eşin en yakının

bir süre aynı sorunu bizde yaşamıştık ve bizim çözümümüz arkadaş olmak olmuştu. bir süre sadece dost olmayı dene eşinle canım yani yine sen o evin hanımı o beyi olsun ama iş yatak odasına geldimi sadece kardeş kardeş uyumayı seç o istese bile.kendinize bir süre koyun ve o süre zarfında kendinizi birbirinize yasaklayın , bir nevi yasakların olduğu sevgililik dönemlerini tekrar yaşayın ve bu süre zarfında sizi gerçekten tahrik edecek şeyleri daha fazla yapın ama yaklaşmayı yasaklayarak. biz bunu denediğimizde eşim beni köşe bucak arar duruma gelmişti.istersen bir dene güzelim bize çözüm olmuştu umarım sizede olur. ama boşanmayı düşünme bile çünkü bu gibi durumlar gelip geçicidir ve pek çok evlilikte olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…