- 1 Haziran 2018
- 5.331
- 16.359
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftasonu bari seni geçtim çocuğuna babalık yapmıyorsa o işte bi sıkıntı var. Arkadaşlarıyla gidip gelince ver kucağına çocuğu sen çık madem öyle bi iki yapsan üçüncüde anlar zaten. Çocuk senin üzerine zimmetli mal değil ki tek de yapmadın ortaksa herkes ebeveyn olarak üzerine düşeni yapacakarkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
Biz pratik davranıyoruz,çözülmeyen düğümü kesiyoruz,ne kocayı bekleyip sinir oluyoruz,ne de gideceğimiz yerden kalıyoruzAslında mevzu konu sahibinin kendisinin çocukla beraber dışarı çıkması değil evet eşi olmadan da çıkabilir, çıkmalı ama eşiyle de neden çıkmasın, yani şartlar el veriyor da ben eşimle çocuğumla hafta sonu dışarı çıkamıyorsam orada çözülmesi gereken bir sorun var..
Aksamdan aksama babayi gordukleri icin delleniyorlar bence baska aciklamasi yokben de baba olsam ben de dellenen cocukla disari misari cikmak istemem valla ne yalan soyleyeyim
valla ben de fırsat buldukça kucağıma alıp çıkıyorum yürüyüş yapıyorum birazValla bana sorsalar ben de cikmak istemiyordum bebekle cogu zaman. O yaslar cok problem yaslar. Bir de her cocuk farkli,bazisi babayi gorunce yuzsuzlesiyor ve yalnizken yapmadigi yaramazliklari yapiyor. Ben babasiyla cikmaktansa oglumla yalniz cikmayi tercih ediyordum.
Oyy 4 müYok be 4 yaşındakileri bile taşıyorlar
Oyy 4 mü
Vay anam çocuk kangurudan inip askere gidecek![]()
Ana kucağı alsanıza kuzumOğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
bi hafta sonu o çıkamadan bebeği ver kucağına ve çık.
Covid var malum cafeler kapandı ama esın nereye cıkıyor bılemedım.Ayrıca en cok sızınle gezmekten zevk almalı.Boyle yapıolar sonrada neden boşandık?Boşanırsınız tabıkı.arkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
7 kasım 2018 de açılmış konuCovid var malum cafeler kapandı ama esın nereye cıkıyor bılemedım.Ayrıca en cok sızınle gezmekten zevk almalı.Boyle yapıolar sonrada neden boşandık?Boşanırsınız tabıkı.