Esim benimle genelde 2 is adamiymisiz gibi resmi davranir

Canim belki etrafta hani büyüklere sözde saygıdan mesafeli davraniyordur.zamanla daha iyi oluyor inan.
Benim eşimde cok mesafeli davranirdi ailesinin yaninda ilk evlendiğimizde benden cay şekeri bile istemez kardesinden isterdi sonra kahve aliskanligida basladi ne kadar gitme üzüldüğümü gorsede gitti hamileydim zaten bebeğim olunca bende onu takmadım o peşimizden ayrılmaz oldu kahveyi bıraktı simdi aile icinde iletisimide iyi tamam herkesin yanında hiç bir zaman elele tutuşup durmayiz ama artik benide görür
Tavsiye kocanızın üstüne cok düşmeyin kendini hindi gibi kabartıyor herseyi ona göre de ayarlamayın kendinize ait bir ortamınız olsun arkadaslarınıza gidin dışarı çıkın heleki yeni evliler birakin o sizi merak etsin arasın..
 

Cok haklisiniz gercekten
 

okuyunca bir ferahlama geldi bana.. biraz daha anlatırmısınız :)
 
arkadaşlar ben de bu durumdan muzdaribim. Benim eşim de melek gibi bir insandır. ama benim için önemli sayılabilecek büyük bir kusuru şu ki benimle diyalog kuramıyor, ben kurmaya çalıştığımda ise bunu kavgaya çeviriyor. Bir de annesi bize geldiğinde huyları aksileşiyor.
 



cunku sen onu cok salliyorsun. Istiyorsun ki kari koca olarak birlikte hayat yasayalim, ve diretiyorsun guzel seyler icin. Gel beraber cenette gidelim desen bile emin ol arkadasi cehennemdeyse once onun yanina ugrar. Cocuk gibi inat ediyor esin, ben kendi hayatimi yasiyacagim, sen hayatimi kisitlayamazsin diyor akli sira sana.

Sana tek ama tek tavsiyem, artik bu israrlarina son ver. Esini arama ne zaman geliyorsun gidiyorsun, suraya gidelim mi filan falan diye. Yada gel bu aksam sunu yapalim bunu yapalim diye. Birak ne hali varsa gorsun. Sen mutlu mutlu kendi halinde takil, o zaman kosucaktir seninki pesinden, gorursun. Ama zaten kosmuyorsa esinde buyuk bir problem var demektir, ne evlilikten ne sevgiliden anliyan biri deyildir, ki sanmiyorum.
Ama sen ustune gittikce kacar, birak o seni kovalasin artik.
 



benden cok yasicaksin :)

gormemistim yorumunu. Arkadas cok cok cok dogru soyluyor. Buna benzer seyleri ben de yasadim. Birde esler ailelerinin yaninda utanabiliyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…