• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle hiçbir şey paylaşmak istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
açık açık bana başbaşa keyif almıyorum kalabalık daha iyi oluyor diyor
Cinsel olarak da böyle ben yaklaşırsam yaklaşıyor onda da beş gün hadi diyorsam bir gününe tamam diyor.
bunlar dışında hiçbir sorunumuz yok.
seninle basbasa zaman gecirmekten ve sevismekten keyif almayan bir kocanin geri kalan seylerde nasil sorunu olmaz ki?
basbasa olmaktan keyif almayan adamin sohbeti muhabbeti de kötüdür, oturup yemek yiyip uzun uzun konuşamazsin, haftasonlari plan yapmazsin. e cinsellik de ittir kaktir...
geriye ne kaliyor ki iyi olsun?
vurmuyor, sövmüyor, ekonomik olarak kısmıyor, ailenize saygili falan mi geriye kalan şeyler?

Benim hayalimdeki evlilik de bu keşke bizimde öyle olsaydı da şartlardan yaşamasaydım.
Her türlü olanağı varken bunu istemiyor ve türlü bahanelerle geçiştirmeye kalkıyor. Ailenle git diyor benim ailemle git diyor işi bırakamam diyor. O kadar yoruldum ve bunaldım ki hayalim asla bu değildi bu hayal kırıklığını yenebilsem bi adım atıcam ama sıkıştım kaldım gibi
İstediğiniz şey o kadar basit ve normal bir şey ki ....Sevdiğim adamla tatile gitmeyeceksem tüm gün el ele kumsalda gezmeyeceksem,sevişmek bile lütfen lütfen olacaksa,bir kafede oturup tatlı bazende boş boş sohbet etmeyecek,iyi kötü günümde o omuz bana uzanmayacaksa o gözler şefkatle bakmayacaksa neden evleneyim gider anamla otururum ......

İstediğiniz şey o kadar basit ve normal bir şey ki ....Sevdiğim adamla tatile gitmeyeceksem tüm gün el ele kumsalda gezmeyeceksem,sevişmek bile lütfen lütfen olacaksa,bir kafede oturup tatlı bazende boş boş sohbet etmeyecek,iyi kötü günümde o omuz bana uzanmayacaksa o gözler şefkatle bakmayacaksa neden evleneyim gider anamla otururum ......
O kadar güzel özetliyorsun ki. Teşekkür ederim. Biliyor musun bunları duymak bile içimi rahatlattı napacagımı hala bilemez haldeyim ama bi psikologa gideceğim önce gerçekten ilk önce kafamı toplamam bu sürekli ağlamaklı halden çıkmalıyım ağlayarak hiçbir adım atmak istemiyorum

3 yıldır evliyiz bir yıldır çocuk istiyor bir şekilde geçiştirdim zaten çocuk olması şok zor adamın cinsel isteği yok. Hep böyleydi benim libidom yüksekti evliliğin başlarında benim sayemde oluyordu şimdi bende de arzu kalmadı haftada bir ya oluyor ya olmuyor böyle çocuk mu olur?

Eski bir mesajınızı alıntıladım, evliliğin başından beri sizin zorlamanızla cinsellik oluyormuş, bu durum o kadar anormal bir durum ki ifade edecek cümle dahi bulamıyorum. Çocuk istemesi de paravan evlilik örneğine cuk diye oturuyor çünkü paravan evlilik yapan erkekler genelde çocuk isterler toplumda normal görünsünler, karıları onları bir süre rahat bıraksın ve boşanmak istediğinde boşanamasın diye. Sakın bu tongaya düşmeyin

Eski bir mesajınızı alıntıladım, evliliğin başından beri sizin zorlamanızla cinsellik oluyormuş, bu durum o kadar anormal bir durum ki ifade edecek cümle dahi bulamıyorum. Çocuk istemesi de paravan evlilik örneğine cuk diye oturuyor çünkü paravan evlilik yapan erkekler genelde çocuk isterler toplumda normal görünsünler, karıları onları bir süre rahat bıraksın ve boşanmak istediğinde boşanamasın diye. Sakın bu tongaya düşmeyin
Biliyor musun bu kadar ısrarla çocuk istemesini asla anlamıyordum ve sevilmiyoruz amk çocuk nasıl olsun aşılama yaptıracaktık zaten

O kadar güzel özetliyorsun ki. Teşekkür ederim. Biliyor musun bunları duymak bile içimi rahatlattı napacagımı hala bilemez haldeyim ama bi psikologa gideceğim önce gerçekten ilk önce kafamı toplamam bu sürekli ağlamaklı halden çıkmalıyım ağlayarak hiçbir adım atmak istemiyorum
Biz kadınlar çok şey istemiyoruz ,bir dokunuş,bir bakış bile herşeyi unutup baştan başlamamıza yetiyor. Adam sizin ona olan aşkınızı yeterli bulmuş,üstüne bir şey katmaya gerek duymamış.Bu zamana kadar da iyi kötü gelinmiş ama tek taraflı çabayla olmaz.Adamın içinde yok, rol gereği evlilik öncesi yapmış ama şimdi buna ne enerjisi var ne isteyi.Böyle yaşamak istiyor,güvenli alandan çıkmak istemiyor.Sevgisi ,gayret gösterecek ,sizi mutlu edecek kadar yok, kendine daha çok kıymet veriyor.Ciddi olduğunuzu anladığında konfor alanı için biraz uğraşır ama bu da uzun sürmez Adamın içinde yok

Böyle yazınca anladım galiba o da bitirmek istiyor ama cesaret edemiyor ama bunu ona sordukça söyledikçe asla böyle bir şey istemediğini herşeyin normal ve yolunda olduğunu söylüyor
evlenmeden önce eşinizi daha farklı hayal etmiş olabilirsiniz. düz yapılı biridir belki. konuşma konusu açmak, eğlenmek, arzulamak fazla geliyordur ona. Mutlu değilseniz evliliğinizi gözden geçiren siz olun bence

Erkekler o kadar güzel manipüle ediyor ki kadınları. Normal, olması gereken şeyleri yapmadıklarında sanki anormal şeyler istiyormuşuz, sanki her şey normalmiş de biz abartıyormuşuz gibi davranıyorlar. Hayır! Sizin istekleriniz normal, sağlıklı bir evlilikte olması gereken temel şeyler. Ben eşimle baş başa keyifli zaman geçiremeyeceksem, oturup uzun uzun sohbetler etmeyeceksem, beni arzulamayacaksa, cinsellik için ben ona yanaşmadan bana yanaşmayacaksa neden evli kalayım ki? Sizin ev arkadaşlığından farkınız ne? Evde zaten mecbur zaman geçiriyorsunuz, başka ne yapacaksınız. Ama arkadaşlarıyla plan yapıp buna gönülden istekle gidiyorsa ama sizinle gitmek istemiyorsa sıkıntı büyük.
Bence eşiniz sizi sevmiyor. Ve sizin oturup ciddi şekilde onunla konuşmanız gerekiyor. Kendine çeki düzen verecekse versin olmuyorsa da böyle bir adamla evli kalmanın bir anlamı yok.

Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum umarım ilgilenenler olur biraz dertleşebiliriz
Evleneli üç yıl oldu ve eşim benimle hiçbir şey yapmak istemiyor evlendiğimizden beri birkaç kes tatile çıktık o da benim zorumla kavgalarla ikna ettiğim kış tatilleriydi. Balayından başka yaz tatili yapmadık ailelerle gittik evlendikten sonraki yazlar. Bana gelince hep bir bahanesi var işi bahane ediyor resmi günlerde de başka bahaneler buluyor her türlü gitmiyor. İnsan eşiyle bir şey yapmak paylaşmak istemez mi. Haftasonları da aynı açık açık bana başbaşa keyif almıyorum kalabalık daha iyi oluyor diyor haftasonu bir şey yapalım dedim mi. Tamam bazı şeyler arkadaşlarla daha güzel ama insan karısıyla bir şey paylaşmak anı biriktirmek neden istemez ki
Cinsel olarak da böyle ben yaklaşırsam yaklaşıyor onda da beş gün hadi diyorsam bir gününe tamam diyor. Bu da artım zoruma gidiyor ben de bir şey demiyorum. Evlendiğimizden beri böyleydi ama artık çok bunaldım yıprandım bunlar dışında hiçbir sorunumuz yok. Kaç kere bu iki konu hakkında konuşmaya çalışsam da beni anlamıyor bir şekilde beni suçlu çıkartıyor konuşarak çözülemeyeceği belli yoruldum artık sizce ne yapmalıyım
Bosan

Kadınlarla erkekler aynı mıdır bilmiyorum. Benim eşimde sürekli bir yerlere gitmek ister o 10 sefer gidelim diyorsa ben 3 ya da 4 ne tamam diyorum gezmeyi seviyorum ama eşimin gezme anlayışı ile benim ki asla aynı değil ve ben onun gezme anlayışını tatil anlayışını 5 yıllık evlilimde ilk günden bugüne asla sevemedim ve sevemeyeceğim. Bana çevremde ki inşalar aa bak ne güzel eşinle geziyorsunuz der ama ben bazen işkence çektiğimi düşünüyorum. Dışarıda bir şeyler yapma konusunda da aynı ben arkadaş ortamı seviyorum eşime fark etmiyor baş başa da olabilir arkadaşlarımızda olabilir. Ancak yorumları okuduğumda eşinizin sizi sevmediği yönünde olumsuz eleştiriler olmuş. Yazılanların aksine ben öyle düşünüyorum eşinizi sizinle tatile çıkmaktan uzak tutan şeyi bulun ve onun üzerine gidin. Ben eşimde ki uzun uzun yürüyüşler yapmasını sevemiyorum çünkü yoruluyorum. Dağ bayırda evet güzel oluyor ama diğer türlüsü çekilmiyor. Eşimde sevdiği yere defalarca gitme huyu vardır ben yeni yerler görmeyi seviyorum imkanımda var iken beden olmasın ama o farklı heyecanlara gerek yok bildiğimiz yerler iyidir kafasında

Böyle yaptıkça bilemiyorum ki bazen çok seviyor gibi çok iyi gibi ama böyle yapınca sevgisinden nasıl emin olabilirim lafa gelince çok seviyor ama birazda davranışlar belli etmez mi
Tamâmen davranışlar belli eder. Ben annemle babamın tek bir kez birbirlerine onca yıl ‘seni seviyorum’ dediklerini duymadım (demişlerdir belki 🤷🏻‍♀️) ama her an sırılsıklam aşık gençler gibi hep bir muhabbet, gelecek planları, gezme programları falan yapar halde çok yakın arkadaştılar. Hiç bir an kimse kimsenin aşkını sorgulamadı. Sorguluyorsanız sorgulayacak bir problem var demek ki (ki var!).

Şimdi kimsenin günahına girmek haddim değil AMA yazdıklarınızı OKURKEN aklıma gelen ilk şey ‘Acaba aslında homoseksüel, ele güne karşı da kızcağızı mı ayarladı?’ oldu. Çünkü benzer hikâyelere açıkça cinselliğini yaşamaktan korkanlarda çok denk geldim. Hikaye tanıdık geldi….

Ama değilse bile BÖYLE YAŞANMAZ! Bir kere söylediniz, 2 kere söylediniz, daha kaç kez tekrarlayacaksınız?

Yalnız oturacaksanız zaten evli olmaya gerek yok.

Kolay gelsin 💋💫

PS ~ Gerçekten sizi duygu olarak ve arkadaşı olarak seviyor olabilir bu arada. Ama bu bir ömür götürmez. İCRAAT LÂZIM 😇

Tamâmen davranışlar belli eder. Ben annemle babamın tek bir kez birbirlerine onca yıl ‘seni seviyorum’ dediklerini duymadım (demişlerdir belki 🤷🏻‍♀️) ama her an sırılsıklam aşık gençler gibi hep bir muhabbet, gelecek planları, gezme programları falan yapar halde çok yakın arkadaştılar. Hiç bir an kimse kimsenin aşkını sorgulamadı. Sorguluyorsanız sorgulayacak bir problem var demek ki (ki var!).

Şimdi kimsenin günahına girmek haddim değil AMA yazdıklarınızı OKURKEN aklıma gelen ilk şey ‘Acaba aslında homoseksüel, ele güne karşı da kızcağızı mı ayarladı?’ oldu. Çünkü benzer hikâyelere açıkça cinselliğini yaşamaktan korkanlarda çok denk geldim. Hikaye tanıdık geldi….

Ama değilse bile BÖYLE YAŞANMAZ! Bir kere söylediniz, 2 kere söylediniz, daha kaç kez tekrarlayacaksınız?

Yalnız oturacaksanız zaten evli olmaya gerek yok.

Kolay gelsin 💋💫

PS ~ Gerçekten sizi duygu olarak ve arkadaşı olarak seviyor olabilir bu arada. Ama bu bir ömür götürmez. İCRAAT LÂZIM 😇
Belki öyledir hayatta hiçbir şey için hayır ya öyle değil yapmaz denmemesi gerektiğini biliyorum. Belki olabilir ama ben buna nasıl emin olabilirim ki. Böyle hayat geçmez çok iyi biliyorum bunu farkettiğim için bu üzüntüm zaten bitmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben de ama toparlanacak bir yeri de kaldımı diye aranıyorum işte

Ben olsam asla ilk adımı atmazdım o isteyene kadar.
İçinizden gelmezdi değil mi? Benim de gelmiyor
Belki öyledir hayatta hiçbir şey için hayır ya öyle değil yapmaz denmemesi gerektiğini biliyorum. Belki olabilir ama ben buna nasıl emin olabilirim ki. Böyle hayat geçmez çok iyi biliyorum bunu farkettiğim için bu üzüntüm zaten bitmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben de ama toparlanacak bir yeri de kaldımı diye aranıyorum işte
yani teklif edin ‘ilişki terapisine gidelim, ben çok mutsuzum’ diye… orda da eşeği yokuşa sürüyorsa artık karar sizin: Ömür boyu ikinci planda figüranlık mı yoksa gerekirse tek başına kahramanlık baş rolü mü…

Biliyor musun bu kadar ısrarla çocuk istemesini asla anlamıyordum ve sevilmiyoruz amk çocuk nasıl olsun aşılama yaptıracaktık zaten
Ay yok ya çok mantıksız. Sevişmeye isteği yok ama çocuk istiyor deli gibi. Seninle sıkılıyor da. yani çok açık aslında insan içindeyken fark edemiyor ama. Çok şüpheli hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X