• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle hiçbir şey paylaşmak istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşınızda problemli biri var ve tavrınızı göstermeniz gerekirken siz, onun çözmesi gereken problemleri çözmeye uğraşıyorsunuz.
Bir ilişkide sürekli talep etmek zorunda kaldığınız hiçbir şeyi alamazsınız. Bazı şeyler içten gelirse yapılır ve istemenize gerek kalmaz. Gitmeniz gereken durumlarda kalmaya devam ederseniz de sadece zamanınızı kaybedersiniz.
Hayat mutlu olmadığınız yerlerde kalmak için çok kısa.
Değer görmeye çalışmak yerine kendinize değer vermeyi seçin.

Böyle yazınca anladım galiba o da bitirmek istiyor ama cesaret edemiyor ama bunu ona sordukça söyledikçe asla böyle bir şey istemediğini herşeyin normal ve yolunda olduğunu söylüyor
Sizi manipüle etmek için öyle söylüyor. Hiçbir şey yoktu kuruntu yapıp huzursuzluk çıkardın, evliliğimizi bozdun demek için.

Sevgi gösterilir söylemekle olmaz, adam sizi sevmiyor hatta istemiyor bile. Bir ilişkide sevildiğini hissetmeyi karşıdan talep etmek zorunda kalmak kötüdür.

Diğer üyeler de söylemiş, sizi değil ama evli olmayı seviyor. O düzeni seviyor. Evli olma statüsünü seviyor. Sizinle alakası yok bu sevginin. Bunu kabul etmeyecek ve sizi suçlayacak ya vallahi ömür törpüsü şu saçma sapan adamlar.

Biliyor musun bu kadar ısrarla çocuk istemesini asla anlamıyordum ve sevilmiyoruz amk çocuk nasıl olsun aşılama yaptıracaktık zaten
Bu nasıl üslup? Konuşmanız da böyle mi?

Eşiniz sizi sevmiyor kendimden biliyorum çünkü aynı bahaneleri ben eşime söylüyorum

Benimle evde vakit geçirmeyi seviyor arkadaşlarımızla olduğumuzda evlerde mutlu oluyor beni sevdiğini söylüyor sürekli. Beni tutan bir evliliği yıkmanın kolay olduğunu bilmem yapıcı olmayan altında yatan sebepleri arayıp düzeltmeye çalışıyorum sadece ya da kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Onu seviyorum ama böyle böyle artık onunla devam etme isteğimi yok ediyor buraya da bu yüzden geldim kimseyle paylaşamıyorum belki fikir olur diye bilmiyorum
Daha çok yeni evlisiniz buna rağmen adamda büyük ilgisizlik var. Yarın çocuk vs olunca hayat çok daha monotonlaşacak. Bu sorunları çözmeden sakın hamile kalma. Bence yapman gereken biraz kendini geri çekip izlemek. Kaçan kovalanır derler onla organizasyon yapmamaya, yaptıklarına katılmamaya çalış kendini geri çek. Sohbeti azalt, Cinselliği o talep etmeden isteme hatta birkaç kez reddet. Bi gözlemle bakalım eksiklik hissediyor mu. Eğer adamın işine geliyorsa peşine düşmüyorsa yaşın genç boşanmayı gündeme getirebilirsin hayat böyle geçmez çünkü

Eğer xiaomi ise 2. alan özelliği var. Orada her haltı yiyordur. Hangi parmak iziyle telefonu açıyor ya da şifre giriyor dikkat edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X