- 18 Mayıs 2023
- 12
- -5
- 1
- 29
- Konu Sahibi kendinisevv
Eşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum vazgeçilmez olmanın sırrını eşin sana tapmasi için ne yapmalı tecrübeli bayanlar baylar yazsrmisiniz lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabı sorunuzun içinde ,haddinden fazla yüz vermek, hayatınızın merkezine koymak,onsuz olamayacak, hiç bırakmayacak gibi yaşamak.Eşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum vazgeçilmez olmanın sırrını eşin sana tapmasi için ne yapmalı tecrübeli bayanlar baylar yazsrmisiniz lütfen![]()
Tapma kısmını şimdi fark ettim ne alaka,sevmek saygı duymak yerine hastalıklı ilişki isteğiniz çok saçma.Cevabı sorunuzun içinde ,haddinden fazla yüz vermek, hayatınızın merkezine koymak,onsuz olamayacak, hiç bırakmayacak gibi yaşamak.
Kendinizi sevin,hobi edinin,kendi alanınız olsun,karşınızdaki kişi bakmaya yükümlü olduğunuz evladınız ( evlat olsa o da sıkılır bunalir)değil eşiniz.Sorumluluk verin,herşeye kolay ulaşamasin.
Eşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum vazgeçilmez olmanın sırrını eşin sana tapmasi için ne yapmalı tecrübeli bayanlar baylar yazsrmisiniz lütfen![]()
Calci şu capslarine bayılıyorum kız Parti kur oy atalım
Yok aman parti kurmasin geçen secimde pusulayı zarfa sığdırmak için çok mücadele verdik bir tane daha olsa o pusula o zarfa sığmazCalci şu capslarine bayılıyorum kız Parti kur oy atalım![]()
Beni biri videoya çekse tam bir komedi yaşardı kurumuş mührü kurutmaya mı çalışmadım süper hesaplamalarımla oy verdiğim partiyi üste getirmeye mi çalıştım ah o kabinin dili olsa da konuşsaYok aman parti kurmasin geçen secimde pusulayı zarfa sığdırmak için çok mücadele verdik bir tane daha olsa o pusula o zarfa sığmaz![]()
Bayanlar olarak şöyle söyleyim sorunun cevabını siz vermişsiniz zaten. Ama baylardan cevap alamazsınız, çünkü burda yoklarEşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum vazgeçilmez olmanın sırrını eşin sana tapmasi için ne yapmalı tecrübeli bayanlar baylar yazsrmisiniz lütfen![]()