Eşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum

kendinisevv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
12
-5
1
29
Eşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum vazgeçilmez olmanın sırrını eşin sana tapmasi için ne yapmalı tecrübeli bayanlar baylar yazsrmisiniz lütfen😃

Eşim bana niye tapsın ayol? Bu tarz beklentiler bana yanlış geliyor, ben de eşime tapmıyorum çünkü deli miyim. İlgi konusunda da ortak paydada buluşmak önemli bence, yani ortak bir konuda konuşamıyorsanız, ortak bir zevkiniz yoksa tıkanıyor bir süre sonra. Bir de fafenki güçlü tutmak lazım tabii çünkü 2 yıllık evlilikte 1.5 yaşında çocuk demek cinselliğin tam anlamıyla yaşanmaması demek bence, biraz daha fantezik yaklaşmayı deneyin

Eşim benimle ilgilenmiyor çok mu yüz verdim anlamıyorum vazgeçilmez olmanın sırrını eşin sana tapmasi için ne yapmalı tecrübeli bayanlar baylar yazsrmisiniz lütfen😃
Cevabı sorunuzun içinde ,haddinden fazla yüz vermek, hayatınızın merkezine koymak,onsuz olamayacak, hiç bırakmayacak gibi yaşamak.
Kendinizi sevin,hobi edinin,kendi alanınız olsun,karşınızdaki kişi bakmaya yükümlü olduğunuz evladınız ( evlat olsa o da sıkılır bunalir)değil eşiniz.Sorumluluk verin,herşeye kolay ulaşamasin.

Bir tık öten büyücülere falcilari gitmek gibi geldi bana.
O yüzden bir şey demiyorum🤔
Zaten bir kadın kocasını galeyana getirmek istiyorsa ne yapacağını bilir sanki..

Cevabı sorunuzun içinde ,haddinden fazla yüz vermek, hayatınızın merkezine koymak,onsuz olamayacak, hiç bırakmayacak gibi yaşamak.
Kendinizi sevin,hobi edinin,kendi alanınız olsun,karşınızdaki kişi bakmaya yükümlü olduğunuz evladınız ( evlat olsa o da sıkılır bunalir)değil eşiniz.Sorumluluk verin,herşeye kolay ulaşamasin.
Tapma kısmını şimdi fark ettim ne alaka,sevmek saygı duymak yerine hastalıklı ilişki isteğiniz çok saçma.

Buda gibi giyinin belki tapar size

1684485724708.webp

24 saatte 5 konu açıyorsunuz 4’ü eşinizin size karşı ilgisizliği biri eltiniz ve elinizin ailesi hakkında. Bu kadar takıntılı ve ısrarcı olunca ne değişecek sanıyorsunuz? Bir salın insanları ….

C Calcifer peki benim rahmimin duvarının dökülmesi için ne giyinmem lazım ehhdjsha😂 malum regl dönemine girmiş bulunmaktayım

Yok aman parti kurmasin geçen secimde pusulayı zarfa sığdırmak için çok mücadele verdik bir tane daha olsa o pusula o zarfa sığmaz 🤣🤣🤣
Beni biri videoya çekse tam bir komedi yaşardı kurumuş mührü kurutmaya mı çalışmadım süper hesaplamalarımla oy verdiğim partiyi üste getirmeye mi çalıştım ah o kabinin dili olsa da konuşsa 🤣🤣🤣

Bayanlar olarak şöyle söyleyim sorunun cevabını siz vermişsiniz zaten. Ama baylardan cevap alamazsınız, çünkü burda yoklar 🤣🤣🤣

Back
X