Eşim benimle ilgilenmiyor yardımcı olun

Yabancı bir erkek forumunda okumuştum zamanında. Eşinin doğumunda yanında bulunan erkek (doğumhane içinde) doğum sonrasında eşine aynı gözle bakmakta zorlanıyormuş. Hepimizin kendi düşünceleri ve kaygıları var. Benimle ilgilen demek yerine canın ne yapmak istiyor diye sormayı deneyin. Soruyu ben kalıbı ile değil sen kalıbı ile sormaya çalışın. Belki zamanla kendini daha rahat hissedecektir. Özgüven oluşması uzun bir süreç. Ben zamanında kendimi hiç beğenmezdim. Ancak bir gün radikal bir karar aldım ve üzerimdeki etkisiyle insanların bana bakışları bile imrendiklerini belli eder hale geldi. Başınız dik olsun. Eşinizin performanslarını sahne yanından izleyin. Her zaman onunla olduğunuzu ama onsuz da olabileceğinizi anlamasına odaklanın. Yetişkin güzel bir kadınsınız. Kesinlikle kendinize haksızlık ediyorsunuz. Benim de boyum kısa. Ne zaman bir şeye erişemesem eşimi çağırıyorum. Bulaşmaya bahane oluyor 😄 Kocaman adama kafa tutuyorum bazen senden korkuyorum diyor 😂 önce kendinizi sevmeyi ve kendinize saygı duymayı benimsemeye çalışın. Aynaya bakıp konuşmayı deneyin. Bende çok işe yaramıştı. Profesyonel destek alarak daha hızlı çözüme kavuşabilirsiniz.

olabildiğince konusuyorum, kendimi anlatmaya calısıyorum dinliyor bazen cok konusup sürekli bunları söylüyorsun ben zaten ilgiliyip diyor.. kendinceee benim ilgi anlayışım öpsün sarılsın, iki güzel söz söylesin akşam geldiğinde nasılsın desin istiyorum.. o işten gelene kadar satt 2 3 e kadar uyumuyorum sahnen nasıl gecti bugun diyorumsohbet ediyorum sık sık durduk yerre sarılır öperim zamanımın cogu kısmını ona ayırıyorum zaten sabah 6 da uyanıyorum.. mesela telefonunu istediğimde vermez korkuyorum senden birşey var gibi davranıyorsun diyor aldatıyor mu yada ilgisi baska seyemi kayıyor bunu cözemiyorum yani adı adtamakmı değilmi koyamıyorum
Size iki güzel söz söyleyip, gönlünüzü almadıktan, değerli hissettirmekdikten sonra neye yara onun eşliği ya.
Kendinizi, size bunlardan mahrum bırakan eş için bu kadar yormayın. 6 da kalkıyorsanız, gelişini beklemeyin, canınıza yazık.

Eşiniz bir haltlar da karıştırıyor olabilir. Bu ilgisizliğin altı boş değildir malesef.

O kadar cok bunalım ki kendimi kime neye anlatsam bilemedim, bir dertleşecek akıl alacak kimsem yok... Eşim kızım(1,5yaşında) doğduğundan beri benimle ilgilenmiyor.. Eşimin mesleği solist.. akşamları sahne alıyor ilgi alaka ondan hiç kesilmiyor cok yakısıklı da değil ama genc kızlar cok ilgili ona karşı. önceden eşim benimle ilgilenir , biryerlere götürür sarılır sohbet ederdi. şuan tek yaptıgı işten gelip uyumak televizyon izleyip telefonla oynamak. sarılmıyor, ilgilenmiyor, resim cekilmek istemiyor.. benimle ilgili birşey yapmak gelmiyor gibi içinden.. eskiden böyle değildi kızım oldugundan beri günlük işlerim hareketim yorgunlugum cok ki bende ilgi gömek istiyorum .. alıp yemeğe çıkarıyor fakat bu benim için bi ilgi şekli değil. ben bunları ona söyledğimde 'ne alaksı var sen yhanlış anlıyorsun, özür dilerim diköat ederim diyor' ama yine aynı.. bir kaç ay önce genc bir kızla tanıstıgını sahnede mola verdiğinde onunla oturdugunu öğrendim kızın onun ilgisi varmış ama eşiminde yanına gidip oturması bile bana yetti.. o öyle birşey gecmedi aramızda sadece sohbet ettik benden kücük zaten dedi ama benim için bunlar bile fazla.. cok doldum evden gitmek istiyorum terketmek istiyorum ama eşimi seviyorum kızım küçük gidebilecek yerim yok babam bizi terkettiği icin bir baba evim bile yok annem bende kalıyor oda babam yüzünden aklı yerinde değil lütfen bana bi yol gösterin eşim beni nasıl anlar bopulmak üzereyim...
Bir insanın böyle konularda ne kadar üstüne gidilirse o kadar geri çekiyor kendini. 22 yaşındayım ve evet genç kızlar olgun erkeklerden hoşlanabiliyor ama eşinizi bu konuda darlamamalısınız. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok. Sadece kendinizle ilgilenin, siz onunla değil kendinizle ilgilendikçe belki de istediğiniz olur. Hem kendinizle ilgilenmek size de iyi gelecektir. Klişe ama çoğu zaman doğru "Kaçan kovalanır." sizin şuan onu kovalamanız gibi.

Son düzenleme:
Back
X