- 14 Ekim 2019
- 223
- 334
- 53
Yabancı bir erkek forumunda okumuştum zamanında. Eşinin doğumunda yanında bulunan erkek (doğumhane içinde) doğum sonrasında eşine aynı gözle bakmakta zorlanıyormuş. Hepimizin kendi düşünceleri ve kaygıları var. Benimle ilgilen demek yerine canın ne yapmak istiyor diye sormayı deneyin. Soruyu ben kalıbı ile değil sen kalıbı ile sormaya çalışın. Belki zamanla kendini daha rahat hissedecektir. Özgüven oluşması uzun bir süreç. Ben zamanında kendimi hiç beğenmezdim. Ancak bir gün radikal bir karar aldım ve üzerimdeki etkisiyle insanların bana bakışları bile imrendiklerini belli eder hale geldi. Başınız dik olsun. Eşinizin performanslarını sahne yanından izleyin. Her zaman onunla olduğunuzu ama onsuz da olabileceğinizi anlamasına odaklanın. Yetişkin güzel bir kadınsınız. Kesinlikle kendinize haksızlık ediyorsunuz. Benim de boyum kısa. Ne zaman bir şeye erişemesem eşimi çağırıyorum. Bulaşmaya bahane oluyor
Kocaman adama kafa tutuyorum bazen senden korkuyorum diyor
önce kendinizi sevmeyi ve kendinize saygı duymayı benimsemeye çalışın. Aynaya bakıp konuşmayı deneyin. Bende çok işe yaramıştı. Profesyonel destek alarak daha hızlı çözüme kavuşabilirsiniz.