Eşim benimle ilgilenmiyor

Erkekler için gözünün dışarıda olmaması,evine sadık olması,evine bakıyor olması,evde kavga huzursuzluk çıkarmıyor olması doğru erkek olduklarını gösterir. Kİ BENCEDE ÖYLE :rolleyes: Ulen ne manyaklar var evde iki dakika huzur vermiyor her halta konuşup yorum yapıp dırdır ediyor.eve gelir mi gelse kaçta gelir oda meçhul.çarşı pazar karışık anlicağınız:rolleyes: ne bileyim her kadın ister tabi çiçekleeeer böcekleeeer DE, sizde bir gün onun en sevdiği yemekleri yapıp mum ışığında güzel bir sofra hazırlayıp arkasındanda sabahlar olmasın dedirticek şeyler mi yapsanız kızlar :KK8::KK8::KK8: Ne bileyim hep karşıdan beklemekte biraz show bence:KK9:

Bilgisayar daha seksi yada televizyon... ilgimi görmek istiyorsun fantezi kur, öyle giyin. başkası mümkün değil. onların ilgi gösterme anlayışı o!!!

Bende ayni seyleri yasadim.fakat cozum buldum.1yillik evliyim.evlendikten 15gun sonra hamile kaldim.hamilelik doneminde cinsel iliskimiz normaldi 6-7aya kadar guzel gitti fakat bebegin hareketleri farkedildikce iliskiden sogudu zarar verecegini dusunerek uzaklasti benden.ev isleri yemek banyo yuruyus alisveris hicbirseye yardim etmedi.dogumdan sonra bebege asiri duskun oldu eve gelen misafirlwre islak mendil uzatip opuyordu.cocuga tek basima bakmak zorunda oldugum icin ev isleri yemek vs.aksatmaya basladim hergun yuzume vurdu kiriliyordun derken isler buyudu cocuk agladi diye kavga eder olduk hakaretlerle yiprandim.soylenen gibi once sevdigi yemekler makyajli karsilama yeni elbiseler vs..dogum sonrasi hic kilo veremedim artik beni begenmedigini hissettim ne kadar zayiflamayi dusunuyirsun iyi bir diyetle 49kiloya bile dusebilirsin derdi.uzulurdum.kavga edip bebegin ruh halimizden etkilenmesini istemedim.kendimce cozum buldum.evden uzaklastim bebegimle gezmelere basladim havuza gittim otelde kuafore gittim annemlere gittim arkadaslarimla bulustum vakit buldukca gormesini saglayarak arkadaslarim ve akrabalarla telefon gorusmeleri mesajlasmalar yarattim.evlilik yildonumumuzde bile bir yemege bile cikartmayan adam birden degisti.iznimin bitisi ve ise baslamam da isabet oldu yeni insanlarla tanismam is toplantilarim ona reis birey oldugumu hatirlatti.ben yokken annesi de esimde cocuga bakamaz oldu zorlandilar.yemek yapmadim ac kaldi.daginikligini toplamadim misafir gelince utandi vs..isler tersine dondugunde yardim etmeye basladi cocuk konusunda daha rahat davrandi biraz da zayifladigimi yeni kiyafetlerimi farkedince etraftan kiskandi.basbasa biryere gitmekten zevk almaya supriz hediyeler almaya basladi.netice olarak ozetle ve ne yazikki deger vermeyince degerim artti.

Yıl 2016 nisan 5 yani bu gün. Evleneli mayısda 4 sene olacak 15 aylık bir oğlum var öküz hala öküz konuyu açan bayanın dediği gibi öküze hakaret o bile ilgilidir ineklere. Ada'mın aşk sevgi ilgi anlayışı iki bacak arası. Kıyafet giy makyaj yap saçını başını değiştir umursamaz hepsini geçtim eve gelen misafirler eşimin benle sohbetinden daha çok sohbet edip adam yerine koyuyor beni. Yaw bir insan karısının yüzüne bakmaz mı konuşurken. Psikiyatriye gittim doktor tahammülsüLüğünü arttıralım dedi yapısı o demekki dedi. Yapısına sçtğm :KK34::KK34::KK34::cry::cry::cry:

İşiniz gücünüz yok evde oturursunuz, yatakta ceset gibi yatar ne ilgi ne cilve gösterirsiniz, ortada bir şey yokken trip atarsınız, arkadaşlarıyla görüştürmezsiniz potansiyel sapık olarak bakarsınız onlara. Bunun tek sebebi sizin kendinize olan güvensizliğiniz. Kendine güvenmiyorsunuz ki kocanıza güvenesiniz. Beni taşıyan erkek isterim diye tutturursunuz, zengin paralı olsun dersiniz ama insan bir kendine baksın sen nesin ki bu kadar şey istiyorsun. Tek vasfın evde oturup çocuk bakmak. O çocuğu da sırf beni boşayamasın diye yapmıyorsanız adım inci değil benim. Hayır sizi görünce öyle gülüyorum ki, çıkıp kadın hakları hakkında saçmalamanız sonra erkeğinin arkasına sığınmanız ve sizi taşımasını istemeniz. Şimdi gelip bana laf edeceklere sözüm umrumda bile değilsiniz. Bu kadar boş cahil gereksiz insanın toplandığı başka bir site görmedim. Azalarak yok olmanız dileği ile :KK70: Sitenin hesabımı silmesi umrumda bile değil.
Senin gibilerde azalarak değil birden yok olsun. Ne biliyorsun da bu kadar ukalaca konuşuyorsun. Çok zekisin madem ne işin var cahillerin arasında???

tipik evden ise isten eve giden sensiz hicbiyere cikmiyorum evdeyim iste diyen elinde kumanda ya cayin yaninda bisey yokmu diyen erkek tipi cogu ayni yapcak cok bisey yok okuz cinsi iste

Az önce dedim ki sen gerçekten öküz burcusun kibarca söyledim kendimce gülerek noldu şimdi Dedi. Çocuk uyumuş ne güzel gel Bi yanıma sarıl yok çaktırmadan ben gittim orda sarıl Bi bişey yap yok. Kasığımda sancı vardı hafif eee hastayım dedin ilgi sevgi aşk anlayışın sadece iki bacak arası zaten dedim herşey o değil dedim. Ee ne işin var senin şimdi Dedi var işim yat sen dedim yattı uyudu

Bende aynı dertten muzdaribim :)ki ben evleneli 6ay oldu daha....eşimle toplasanız 10 kez ilişkiye girmemişimdir.1 kez sinemaya gittik....2 kez de dışarda yemeğe çıktık. Varsa yoksa iş güç....vip danışmanlık yapıyor kendisi yurtdışından misafirleri geliyor hep onlarla ne gecesi belli ne gündüzü....ne tatili var ne bayramı ne seyranı.....2 hafta önce yıllık izne çıktım ilk yazımız da tatile bile annemi aldım yanıma gittim. Gelemedi beyefendi :( İlk zamanlarda çok üzülüyordum psikolojim bozuldu doktora gittim şimdi ilaç kullanıyorum daha iyi hissediyorum kendimi....ama artık çok kızmaya başlıyorum...Bana haksızlık ettiğini düşünüyorum insan biraz karısını düşünmez mi??Ben de artık onunla ilgilenmemeye karar verdim ne hali varsa görsün diyorum. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum????Eğer o böyle ilgisizliğe devam ederse ondan soğumaktan korkuyorum....Evliliğimin bitmesini istemiyorum ama araya soğukluk girdi mi çekilmez olur herşey...Sizler ne yapardınız benim yerimde olsanız?????

Bende aynı dertten muzdaribim :)ki ben evleneli 6ay oldu daha....eşimle toplasanız 10 kez ilişkiye girmemişimdir.1 kez sinemaya gittik....2 kez de dışarda yemeğe çıktık. Varsa yoksa iş güç....vip danışmanlık yapıyor kendisi yurtdışından misafirleri geliyor hep onlarla ne gecesi belli ne gündüzü....ne tatili var ne bayramı ne seyranı.....2 hafta önce yıllık izne çıktım ilk yazımız da tatile bile annemi aldım yanıma gittim. Gelemedi beyefendi :KK43: İlk zamanlarda çok üzülüyordum psikolojim bozuldu doktora gittim şimdi ilaç kullanıyorum daha iyi hissediyorum kendimi....ama artık çok kızmaya başlıyorum...Bana haksızlık ettiğini düşünüyorum insan biraz karısını düşünmez mi??Ben de artık onunla ilgilenmemeye karar verdim ne hali varsa görsün diyorum. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum????Eğer o böyle ilgisizliğe devam ederse ondan soğumaktan korkuyorum....Evliliğimin bitmesini istemiyorum ama araya soğukluk girdi mi çekilmez olur herşey...Sizler ne yapardınız benim yerimde olsanız?????

çok merak ediyorum, neden yeni konu açmıyorsunuz da iki yıllık konunun altına yazıyorsunuz?

beş yıldır değişmeyen adam değişmez.
ya olduğu gibi kabulleneceksin yada yolunu ayıracaksın.

Farklı konu açınca E bu konu zaten var deyip konu taşınıyor. Yeni konu açsan suç açmasan suç.

Back
X