Dun konu acmistim. Esimin guvenlik gorevlisiyle yasadigi gerginlik hakkinda.
Sebep bu mu yada ne inanin bilmiyorum. O yuzden yeni konu actim. Cunku derdim esimin benimle konusmamasi.
Baska sehirde esim evimizde degil. Pazar gunu cok guzel bir sekilde ayrildik. Pazartesi aksama kadar bir sorunumuz yoktu. Aksam aradim hemen kapatmak istedi. Tekrar aradim saatler sonra yine boyle. Sonra tekrar aradim acmadi. Mesaj attim watsapptan iletilmedi. Gece yarisi iletildi sonra. Geri donus hicbir sekilde yapmadi. Dayanamadim biraz once aradim. O kadar soguk ve gecistirdi ki beni. Niye aradin der gibi konustu. Kafayi yiyecegim gercekten. Sorun ne hic bilmiyorum. Bana neden boyle davraniyor. Ne yapmaliyim. Attigim mesajlari okumuyor bile.
bu ayrılıklar bu kadar sık olacak mı peki geçici bir süre için mi ?
diğer konunuza da göz gezdirdim.. eşiniz öfke kontrolü olmayan bir insan.
bu konunuza verebileceğim tavsiye.. peşinden koşmayın kendini bir halt sanmasın haşmet beyimiz.
siz böyle yaptıkça o kaçmaya tavır yapmaya devam eder. sizde aramayın sormayın umursamayın bakalm ne yapacak?
bu ayrılıklar bu kadar sık olacak mı peki geçici bir süre için mi ?
diğer konunuza da göz gezdirdim.. eşiniz öfke kontrolü olmayan bir insan.
bu konunuza verebileceğim tavsiye.. peşinden koşmayın kendini bir halt sanmasın haşmet beyimiz.
siz böyle yaptıkça o kaçmaya tavır yapmaya devam eder. sizde aramayın sormayın umursamayın bakalm ne yapacak?
Eşiniz su an (daha önceki konunuza istinaden yazıyorum) ruhsal yönden sağlıklı değil.Ruhsal yönden sağlıklı olmayan birinden de sağlıklı tepkiler beklemeyin.Boyle davranmasının bir nedeni var.Ben eşinizin sadece öfke problemi olduğunu düşünmüyorum.Bir ruh sağlığı uzmanina başvurması faydalı olur.Ama bu sadece o istediğinde gerçekleşebilecek bir surec