Eşim benimle öpüşmüyor ne yapmalıyım?

recurring

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
132
53
13
27
Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım

Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
Bir çok farklı nedeni olabilir. Eşinizle bunu konuşabilmelisiniz. Beklentilerinizi söyleyin. Herşeyi dusenemeyebilir. Hala devam ederse destek alabilirsiniz.

Ne kadar oldu evleneli hep mi böyleydi?
Öpüşme sevişme yoksa direkt olsun bitsin derdi ise ten uyumunuz olmayabilir.
Eşinize söylediniz mi isteklerinizi açık açık ? Tepkisi cevabı nedir?
6 sene olduk evleneli. Küçükken annesine falanda öptürmeyi sevmezmiş ablası söylemişti. İlişkimizde kısa sürüyor konuştum bu konuyu eşimle yorgun olduğunu söylüyor

Kiz öyle düsünme bence benimki de adim atan taraf genelde ben olurum. O bana sarilir öper ama yataga kadar götürmüyor ne zaman ben mesaji hazir veriyorsam gelir 🫠 bence daha iyi… biraz fantezi degistirin. Isi cok mu yogun calisiyor? hergün yorgun degildir herhalde ne is yaptigi sormayacagim ama bi günü de enerjik yokmu yani anlamadim ?

6 sene olduk evleneli. Küçükken annesine falanda öptürmeyi sevmezmiş ablası söylemişti. İlişkimizde kısa sürüyor konuştum bu konuyu eşimle yorgun olduğunu söylüyor
erkeklerin de hep dediği yorgunum 😂bunlara yeni bahane bulalım.kadinlarin başım ağrıyor meselesine döndü bu 😂😂
Yorgunsa gel hayatım masaj yapayım de bakalım ne diyecek :)

Kiz öyle düsünme bence benimki de adim atan taraf genelde ben olurum. O bana sarilir öper ama yataga kadar götürmüyor ne zaman ben mesaji hazir veriyorsam gelir 🫠 bence daha iyi… biraz fantezi degistirin. Isi cok mu yogun calisiyor? hergün yorgun degildir herhalde ne is yaptigi sormayacagim ama bi günü de enerjik yokmu yani anlamadim ?
Niye başladığı işi yarım bırakıyor takıldım bak buna 🤣

Ya benimki haftada bir olsun istiyor çok değil mi haftada 1 kere 😃 pek sekse düşkün biri değil 😒

Ya benimki haftada bir olsun istiyor çok değil mi haftada 1 kere 😃 pek sekse düşkün biri değil 😒
Ay o ne öyle haftada bir ne demek ya cok az bile diyemedin mi giz 🤣 Bende (iki günde bir) yapiyorduk spora basladik ,(haftada iki gün) yapiyor oluyoruz enerjimi bitirdin kiz emdin beni bitirdin diye bagiriyo sakaya karisik 🤭 benimkide pek düskün degil, bizi düsünüyor idare ediyor bence dkdkdk 🤣🤣 saka maka durulmaya basladim 🫠

Back
X