- 29 Mart 2023
- 132
- 53
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çok farklı nedeni olabilir. Eşinizle bunu konuşabilmelisiniz. Beklentilerinizi söyleyin. Herşeyi dusenemeyebilir. Hala devam ederse destek alabilirsiniz.Bende bir insanım kadınım benimde isteklerim oluyor eşimin ben isteyince benimle birlikte olmasını gururuma yediremiyorum bunu sorarken bile utanıyorum her erkek mi böyle bi erkek neden cinsellikten uzak durur neden öpüşmez hayattan soğudum artık evlendiğime bin pişmanım
6 sene olduk evleneli. Küçükken annesine falanda öptürmeyi sevmezmiş ablası söylemişti. İlişkimizde kısa sürüyor konuştum bu konuyu eşimle yorgun olduğunu söylüyorNe kadar oldu evleneli hep mi böyleydi?
Öpüşme sevişme yoksa direkt olsun bitsin derdi ise ten uyumunuz olmayabilir.
Eşinize söylediniz mi isteklerinizi açık açık ? Tepkisi cevabı nedir?
erkeklerin de hep dediği yorgunum6 sene olduk evleneli. Küçükken annesine falanda öptürmeyi sevmezmiş ablası söylemişti. İlişkimizde kısa sürüyor konuştum bu konuyu eşimle yorgun olduğunu söylüyor
Azeri değil ama küçüklükten beri varmış öptürmeme olayı değişik bir adamBurada bir azeri başlığı açmıştım, orada da tartışıldı hatta, onlarda öpüşme ve oral kötü görülüyormuş belki sizin eşiniz de öyle olabilir mi?
Niye başladığı işi yarım bırakıyor takıldım bak bunaKiz öyle düsünme bence benimki de adim atan taraf genelde ben olurum. O bana sarilir öper ama yataga kadar götürmüyor ne zaman ben mesaji hazir veriyorsam gelirbence daha iyi… biraz fantezi degistirin. Isi cok mu yogun calisiyor? hergün yorgun degildir herhalde ne is yaptigi sormayacagim ama bi günü de enerjik yokmu yani anlamadim ?
Ya benimki haftada bir olsun istiyor çok değil mi haftada 1 kereKiz öyle düsünme bence benimki de adim atan taraf genelde ben olurum. O bana sarilir öper ama yataga kadar götürmüyor ne zaman ben mesaji hazir veriyorsam gelirbence daha iyi… biraz fantezi degistirin. Isi cok mu yogun calisiyor? hergün yorgun degildir herhalde ne is yaptigi sormayacagim ama bi günü de enerjik yokmu yani anlamadim ?
Azeri değil ama küçüklükten beri varmış öptürmeme olayı değişik bir adam![]()
Ay o ne öyle haftada bir ne demek ya cok az bile diyemedin mi gizYa benimki haftada bir olsun istiyor çok değil mi haftada 1 kerepek sekse düşkün biri değil
![]()
Niye başladığı işi yarım bırakıyor takıldım bak buna![]()
BilemedimNiye başladığı işi yarım bırakıyor takıldım bak buna![]()
Neyse kizzz heyecan arıyor kendine demek kiBilemedimyarim birakiyor niye ama