eşim benimle sadece söz verdiği için evlendiğini pişman olduğunu söyledi

ani kararlar verme canım.evide terk etme.bekle bakalım belki öfkeyle söylenmiş bi sözdür

"Sakinleştikten sonra" burada anahtar kelime bence.
Eğer sakinleştikten sonra söyleyebildiyse bu sözleri, "sinirliyken söylenen sözler" kategorisine girmiyor ne yazık ki.
Sinir krizinin ardından insana tıpkı sarhoşkenki gibi bir 'cesaret' geliyor, ve çoğu zaman itiraflar o noktada yapılıyor.

Bir de, konu sahibini tenzih ederek yazıyorum ama, biz kadınların pişmanlık aşamasında kocalarımız / partnerlerimiz için yaptıklarımızı sayarken hep "tertemiz giydirdim, yedirdim yorgun argın yemek yaptım" falan diyor olmamız daha bi içler acısı bence.
Kadınlık bundan ibaretmişçesine sanki.
Halbuki önce insanız ya hani.
Ben mesela pişman olsam yemek yaptım çamaşır yıkadım'lardan önce "İğrenç esprilerine güldüm sırf ortam bozulmasın diye" falan derdim.

Ayy anlslmyr bu erkkler alacaksın karsına yakasından tutacaksı,kafa atacaksı.anlasın kadın nasıl olmuş.eger boşanmayacaksan süründür.kardesss..

Bence insanlara rahat batiyor.

Soz verdim derken ne demek istiyo flort doneminde cinsel birliktelik oldu da mecburen mi evlendi yani nedir o laf

biraz sakinleşmeye bakın. öyle düşünün.
yok evi terk edicem görmek dahi istemiyorum diyip ortalıgı kaldırmaya lüzum yok.
ve o evden biri gidicekse oda eşiniz olmalı.
neden siz evi terk ediyosunuzki hayret bişey. verin eline valizi ne hali varsa görsün

Reactions: anu
Benim anlamadigim neden bizim bayanlarimiz evi terk ediyo ...

Gidecek biri varsa , oda Erkektir sen degilsin .
Bence bir avukatla konus oyle hareket et.
şimdikiler soğan erkeği de ondan .
Bayanlar da kraliyet ailesinden geliyor .
Kimse kendine toz kondurmuyor .Bencilliğin adı bireysellik fedakarlığın adı da enayilik olmuş .
Evlilikler bu durumda şimdi maalesef .

Ortalık biraz sakinlessin biraz bekleyin.ofkeliyken karar vermeyin.eşinizle konuşun,neden böyle bişey dediğini sorun.

Cumle icerigi ve 5 senelik bir gecmisiniz olmasi nedeniyle pek sinirle soylenmise benzemiyor. Sanirim evlenme asamasinda esin kararsiz kaldi belki ayrilmayi dusundu ama uzun sureli bir iliski oldugu icin yapamadi. Boyle bile olsa ayrilmayi dusunme hemen, evlilik basli basina stres sorun sana olan sevgisizligi boyle dusunmesine neden olmamis olabilir. Cok sever ama is ciddiye binince korkmus olabilir. Ihtimaller cok fazla esinle konus aklindaki sorulari sor.

Ne oluyor bu insanlara anlamıyorum
Pek sinirle söylenmiş bir söz değil gibi, helede 3 aylık evlilikte
Allah yardımcınız olsun
Biraz bekleyin sakinleşin ve sessiz kalın ayrıca yaptıklarınızı da siz kendinize yakıştırdığınız için yapmış olmalısınız sonradan böyle demekte hoş değil bence en büyük hatanız o sizde insansınız ve yeri geldimi menemen ile sofraya oturabilirsiniz

sen ne terketcen bırak o terk etsin boşana kadarda ödesin kirayı dingil ya 5 yıllık flört ve evlilik yani yazıktır günahtır 3 ayda bıkmış beyimiz neyin kafasını yaşıyor merak ettim

bence biraz sakin olun sinirle söylememesi gerekir ama söylemiş ha deyince evliliklerin bu kadar kısa sürede bitmesi taraftarı değilim şuan sinirlisiniz eminim erkek olarak oda sinirlidir düşünmeden söylemiş olabilir biraz zamana günlere yayın derim ondan sonra adımlarınızı sağlam atarsınız üzgün ve kırgınsınız anlıyorum ama birazdaha sabredin ...

Peki tartismadan sonra esinin tavri nasil oldu? O da bosanmakta kararli mi?

Buyuk ihtimalle sinirden soylemistir.. kavga ederken uste cikmak cikmak icin karsidakinin canini acitacak seyler soylenebiliyor.. yani gercek dusuncesi bu diye dusunme.. ama soylediklerinden dolayi pisman olmasi, telafi etmesi lazim.. siniri gectigi halde soyledigi sozlerin arkasindaysa, geri adim atmiyorsa bir sorun vardir..

sinirine hakim olamamış dil yarası denir ya sinir havliyle çıkmış ağzından, tavrını koyarsın hatasını anlar enişte bey

Siz adami tehdit etmissiniz bak ayrilirim senden diye (yaparsinizyapmazsiniz ayri hakli da olabilirsiniz o da ayri) ama ben eminim ki esin de bu tehditine karsilik soylemis. Bilerek demistir. Erkekler nasil can yakacaklarini cok iyi bilirler. Bunun icinde alengirli oyunlara girmeyip direk yaparlar
Ben eminim sakinlesince oyle olmadigini soyleyecektir. Ama giden gidiyor eksiken eksiliyor iste

Bir anda sinirle söylenmiş sözler. Hangi evlilik güllük gülistanlık ki ? Kavga edip tartışmayan çift yoktur. Sakinleşene kadar ciddi ve geri dönülmeyecek bir karar vermeyin. Biraz mesafe koyun, küsün, konuşmayın ama boşanmak şu an için bence akla gelecek en son şey...

İlişkini,flört dönemini,evliliğini sen daha iyi bilirsin.Ama kimse de sırf söz verdi diye evlenmez.Sinir anında ağızdan çıkmış.Ama her sinir anında da öyle ağıza her gelen söylenmemeli.Daha da 3 aylık evliymişsiniz.Kolunu bükmesi yanlış.Bu konuda ciddi uyarman gerek.
Yalnız şunu unutma,yemek pişirmek,evi temizlemek bir evlilik içi yeterli değil.Karşılıklı saygı ve hoşgörüdür esas olan.İşten yorgun argın gelip kendini paralama.Sen ne yapıyorsan o da yardım edecek.Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.

kaç yıldır evlisiniz , eşiniz biraz ergen çocuklar gibi laf etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…