Eşim benimle vakit geçirmiyor....

denedim 🤣 bir süre düzeldi ama sonra aynıydı.
sonra sonra ben başladım hiç bırakmadım teli elimden biraz öyle düzeldi
oğlum doğana kadar sonra yine başladı şimdi karışmıyorum artik oda eskisi gibi abartmıyor ama bu corana günlerinden eskiye dönmeye meyilli
dönerse de umursamam heralde 😊
Henüz evli değilim ama alt katımızdaki komşumuzun geçirdiği cinneti bizim evden duymuştum inanın 😱 adamın telefonunu mu duvara fırlattı yoksa kafasını mı duvara sürttü emin olamıyorum hâlâ 😂 o bayağı bir etkili olduğunu gülerek anlatıyordu o yüzden bir sorayım dedim
Umarım bir daha eskisi gibi olmaz diyeyim 😘❤️🙏

Henüz evli değilim ama alt katımızdaki komşumuzun geçirdiği cinneti bizim evden duymuştum inanın 😱 adamın telefonunu mu duvara fırlattı yoksa kafasını mı duvara sürttü emin olamıyorum hâlâ 😂 o bayağı bir etkili olduğunu gülerek anlatıyordu o yüzden bir sorayım dedim
Umarım bir daha eskisi gibi olmaz diyeyim 😘🙏
Bosuna dememisler, bir cinnet her seyi halleder 😄

Umarım bir daha eskisi gibi olmaz diyeyim 😘🙏
komşunuz daha başarılıymış 😁
umarım teşekkür ederim 💐💜

Aynisini bende yapiyorum ama adam takmiyoki memnun kaliyo hatta konusup basiki sisirmiyorum diye
Cok haklısın. Onunla ilgilenip bunalttıgimi hissettirmeyim diye bende bu sayfalarda geziyorum oda her zaman yaptıgi gibi karsımda oturmus bilgisayarda oyun oynuyor. O bilgisayardayken gidip rahatsız etmedigim zaman aşkımm canımın içi çay verir misin diyor rahatsız edip benimle ilgilenmesini isteyince çay var mı diyor. Adamın ruh halini burdan anlıyorum artık

En güzel yöntem sen ilgi beklemeyeceksin bebeği uyutunca al eline telefonu video seyret hiç bişey bilemezsen YouTube da yemek tariflerine bak ama onun olduğu odada değil balkona çık mutfağa git . Bak öyle hemen değil ama 1 aya kadar farkına varacak benim yanımda oturmuyorsun diye o söylenmeye başlayacak.

En temizi hic ugrasmamak al eline telini kahveni cekil kosene sonra o dusunsun arada gul tebessum et merakta etsin
Biz kari koca telefon manyagi oldugumuz icin hic umrumda degil 😂

Bu adamlar ergenlikten çıkamıyorlar malesef. Benim eşimde böyle idi ilk evlendigimiz zamanlar:halay:kv ve kendime annemlere bile gittiğimizde oynardı sınır olurdum onların yanında baya bozdum tabi kv büyüyecek eşim gelişme cağında falan dedim bozuldu triplendi.Bi ara sonra devam etti ve sonunda sildim telefonundan oyunları yükleyemedi. Herkezin yanında bozarım seni diyince tabi birakti

Yani gecelikle falan uğraşmayın çocuğa da eşiniz yanınızdayken bakmayın biraz telefonu alın sizde bi oyun indirin oynayın ama eşiniz evdeyken bunu yapin çocuğa da yazık etmeyin.

Bizde ikimizin de telefonunda hiç oyun yok ortak karar aldık. Kimse oynamayacak diye . Böyle bir şeyi kabul etmez mi iyilikle söylesen. Ben güzelce söyledim eşim tamam dedi. Kabul etmedigi takdirde olacakları göze alamadı ☺️

Ya çok görüyorum bdv de. Bu koca koca adamların oyun bağımlılığı nedir allah aşkına aklım almıyor. Oyun telefon yasak istiyorsa bulmaca çözebilir o serbest :)) Şaka bir yana evli olsam çocuğumun babasının oyun bağımlısı bir adam olmasını istemezdim heralde. Kitap okusun kitap, boş herif.

Kocanız ben olabilir miyim, diye bir an düşündüm ama cinsiyetten kaybediyorum. Son zamanlarda aynı ben de öyleyim. Hem bana hiçbir hobimi yaptırmıyorlar hem de dibime dibime giriyorlar. Allah aşkına bir salın beni diye geziniyorum evde. Totom koltuk yüzü görmesin, hepsi üzerime çullanıyor.

günlerce evden çıkmayınca gel balkana çıkalım çay içelim dedim ,
çıktık çay içtik oturduk oturduk , kafamdan bir konu açayım sohbeti başlatayım dedim ,
hiç birşey bulamadım , içeri geçtik acunu izlemeye devam ettık ,

sonra düşündüm kavga etmekten iyidir ,
boşver takma kafana , erkekler çok konuşmayı sevmıyorlar

Ondan ilgi istediğinizi ona hissettirince totolari kalkıyor bazı beyefendilerin sende onu umursama ama mutsuz da görünme. Biraz sabret. Bir sure sonra diyecek ki ya bu bizim hatuna bir hâller oldu artık dibimde değil ve mutlu. Ondan sonra seni merak edecek gelecek konuşacak vs. Eğer çok çok odun bir tıp değilse böyle işliyor bu işler.

Bence aradaki bağı koparır. Ikinci bir sitem atağı olursa aldırmaz.

Ve en önemlisi çocuk varsa evde çok dikkat edilmeli.

Klişe olmuş bu söz ama bence yanlış.
Bir de o cinnet gecireyim demekle olmuyor.zaten insanin belli bir noktaya gelmesi gerekir onu yasamasi icin.

yalandan seyyapmayin bence:)

Cocuk varken gecireceksen olsaniz bile frenleyin kendinizi.cok uzuluyorlar

Afederdiniz sevişmek için iyi mi davranıyor sadece?

Ya tabiki şartlarınızı siz daha iyi bilirsiniz ama evliliğinizde paylaşım kalmamış.O evliliği ne yapayım ben yalnız kaldıktan sonra. Düzeltmeye yanaşmıyorsa siz bitirmeye çalışın o halde. Böyle hayat geçmez daha gençsiniz.

Back
X